مواد لازم و آموزش خوراک گوشت و قارچ پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش خوراک گوشت و قارچ پنیری
خوراک گوشت و قارچ پنیری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در دنیا است که با استفاده از مواد مختلف تهیه میشود. اگر میخواهید دستور پخت کامل و مرحله به مرحله این خوراک را ببینید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۷۰۰ گرم |
روغن زیتون | ۵ قاشق غذاخوری |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای سبز | ۲ عدد |
فلفل چیلی قرمز | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم برای روی خوراک |
|
گوجه گیلاسی | ۵ عدد |
فلفل سبز | ۳ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
آموزش خوراک گوشت و قارچ پنیری
مرحله اول
برای درست کردن خوراک گوشت و قارچ پنیری، ابتدا گوشت را به قطعات کوچک برش میزنیم و آن را در یک قابلمه میریزیم. سپس آب اضافه میکنیم به قدری که روی گوشت را بپوشاند.
مرحله دوم
قابلمه را بر روی حرارت ملایم قرار میدهیم و اجازه میدهیم گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت به آرامی بپزد و آب آن تبخیر شود. بعد از این زمان، کمی روغن به قابلمه اضافه میکنیم و گوشت را تفت میدهیم.
مرحله سوم
در این مرحله، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود. سپس قارچ، فلفل سبز و فلفل چیلی را به قابلمه اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم. حالا کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
سپس این مخلوط را در ظرفهای مناسب برای فر میریزیم و روی آن را با پنیر پیتزا میپوشانیم. میتوانیم به دلخواه بر روی پنیر، فلفل سبز و گوجه گیلاسی قرار دهیم و سپس ظرف را در فر میگذاریم.
مرحله پنجم
اجازه میدهیم خوراک در فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بماند تا پنیر آب شود و روی آن طلایی و خوشمزه شود. سپس ظرف را از فر خارج میکنیم و سرو میکنیم. نوش جان!