بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

نان سیمیت : دستور تهیه نان محبوب ترکیه ای (مرحله به مرحله)

“`html

معرفی نان سیمیت + دستور تهیه

نان سیمیت یک نان خوشمزه ترکی است که می‌توانید آن را درست کرده و در صبحانه میل کنید. شما می‌توانید دستور تهیه آن را در آشپزخانه رضیم ببینید.

نان سیمیت | دستور تهیه نان سیمیت

مواد اولیه برای پخت نان سیمیت

  • خمیر مایه ۱۵ گرم
  • نمک ۱۰ گرم
  • آب ولرم یک و نیم پیمانه
  • آرد ۵۰۰ گرم
  • شیره انگور ۱/۴ پیمانه
  • کنجد ۱۰ گرم

نکاتی در رابطه با تهیه نان سیمیت ترکیه

  • اگر از خمیر مایه فوری استفاده می‌کنید، می‌توانید آن را مستقیماً به آرد اضافه کنید.
  • می‌توانید به جای شیره انگور، از شیره خرما استفاده کنید. اگر می‌خواهید، می‌توانید شیره را با اضافه کردن چند قاشق آب رقیق کنید.
  • یادتان باشد که هیچ نوع نانی را وقتی داغ است در کیسه پلاستیکی نگذارید. گرما می‌تواند مواد سمی از پلاستیک را به نان منتقل کند.

دستور تهیه نان محبوب ترکیه‌ای

  1. خمیر مایه و نمک را در یک کاسه بریزید و بعد آب ولرم را اضافه کنید. بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا پف کند. سپس آرد را به آن اضافه کنید، با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
  2. سپس خمیر را به اندازه نارنگی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل نوار ۲۰ سانتی‌متری باز کنید. خمیر را دو لایه کرده و دور هم بپیچید. حالا آن را به شکل حلقه درآورید و دو سر خمیر را به هم بچسبانید.
  3. شیره و کنجد را در دو ظرف کم عمق جداگانه بریزید. حلقه‌های خمیر را ابتدا در شیره و سپس در کنجد بزنید تا کنجد به خمیر بچسبد. آنها را در سینی فر قرار دهید و رویشان را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و برای یک ساعت کنار بگذارید. نان‌ها را در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

لذت آشپزی با رضیم:

دستور تهیه نان جو سبوس‌دار در خانه

آیا با مضرات استفاده از نان سفید یا نان لواش آشنا هستید؟

گردآوری شده مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل