رسپی
نان سیمیت : دستور تهیه نان محبوب ترکیه ای (مرحله به مرحله)

“`html
معرفی نان سیمیت + دستور تهیه
نان سیمیت یک نان خوشمزه ترکی است که میتوانید آن را درست کرده و در صبحانه میل کنید. شما میتوانید دستور تهیه آن را در آشپزخانه رضیم ببینید.
نان سیمیت | دستور تهیه نان سیمیت
مواد اولیه برای پخت نان سیمیت
- خمیر مایه ۱۵ گرم
- نمک ۱۰ گرم
- آب ولرم یک و نیم پیمانه
- آرد ۵۰۰ گرم
- شیره انگور ۱/۴ پیمانه
- کنجد ۱۰ گرم
نکاتی در رابطه با تهیه نان سیمیت ترکیه
- اگر از خمیر مایه فوری استفاده میکنید، میتوانید آن را مستقیماً به آرد اضافه کنید.
- میتوانید به جای شیره انگور، از شیره خرما استفاده کنید. اگر میخواهید، میتوانید شیره را با اضافه کردن چند قاشق آب رقیق کنید.
- یادتان باشد که هیچ نوع نانی را وقتی داغ است در کیسه پلاستیکی نگذارید. گرما میتواند مواد سمی از پلاستیک را به نان منتقل کند.
دستور تهیه نان محبوب ترکیهای
- خمیر مایه و نمک را در یک کاسه بریزید و بعد آب ولرم را اضافه کنید. بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا پف کند. سپس آرد را به آن اضافه کنید، با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
- سپس خمیر را به اندازه نارنگی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل نوار ۲۰ سانتیمتری باز کنید. خمیر را دو لایه کرده و دور هم بپیچید. حالا آن را به شکل حلقه درآورید و دو سر خمیر را به هم بچسبانید.
- شیره و کنجد را در دو ظرف کم عمق جداگانه بریزید. حلقههای خمیر را ابتدا در شیره و سپس در کنجد بزنید تا کنجد به خمیر بچسبد. آنها را در سینی فر قرار دهید و رویشان را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و برای یک ساعت کنار بگذارید. نانها را در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
لذت آشپزی با رضیم:
دستور تهیه نان جو سبوسدار در خانه
آیا با مضرات استفاده از نان سفید یا نان لواش آشنا هستید؟
گردآوری شده مجله رضیم
مریم امینی