بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

طرز تهیه نان کره ای لایه ای (خوشمزه و مجلسی به سبک حرفه ای)

مواد لازم طرز تهیه نان کره ای لایه ای

۱ لیوان آب ولرم
۱ لیوان شیر ولرم
۱/۵ ق غ شکر
۱/۵ ق م نمک
۱ پا‌کت خمیر مایه خیس
۲ ق غ کره
تقریبا ۱ کیلو آرد

🥐برای داخلش👇🏻
۳۰۰ گرم کره

🥐برای روش👇🏻
زرده تخم مرغ

طرز تهیه نان کره ای لایه ای

داخل ظرفی مواد لازم رو ریخته و خوب هم می زنیم بعد می ذاریم عمل بیاد.
کره سرد رو داخل دوتا کاغذ روغنی با کمک وردنه باز کرده و توی یخچال قرار می‌دیم.
بعد خمیر عمل اومده رو با کمک وردنه باز کرده داخلش کره گذاشته بعد تا می‌کنیم و توی یخچال ۲۰ دقیقه استراحت می‌دیم.
بعد از یخچال درآورده و دوباره با کمک وردنه بازش می کنیم سپس به همین شکل تا کرده و ۲۰ دقیقه دیگه داخل یخچال قرار می دیم.
خمیر استراحت داده رو دوباره بازش می‌کنیم و به شکل مثلث از پایین به بالا برش می‌زنیم خمیر برش زده رو به شکل رول می‌پیچیم و توی سینی قرار می‌دیم.
سپس روش رو پوشونده و ۱۵ دقیقه استراحت می‌دیم و روش زرده تخم مرغ مالیده و توی فر با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم. نون محشری میشه🤩
نوش جان🌝❣

‫0/5 ‫(0 نظر)
خروج از نسخه موبایل