بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

کوکو ی کرفس : دستور تهیه کوکو برگ کرفس (مرحله به مرحله)

“`html

کوکوی برگ کرفس غذایی فوری و خاص

آیا تا به حال غذایی با کرفس درست کرده‌اید؟ مثلاً خورشت کرفس؟ در این حالت ممکن است برگ‌های کرفس تازه و زیبایی داشته باشید و ندانید با آنها چه کنید. نگران نباشید، ما یک دستور ساده برای شما داریم!

دستور تهیه کوکوی برگ کرفس

مواد لازم برای تهیه کوکوی برگ کرفس

  • برگ کرفس تازه ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

دستور تهیه کوکوی برگ کرفس

  1. ابتدا برگ‌های کرفس را خرد کنید. سعی کنید آنها را متوسط خرد کنید؛ نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک. مهم است که برگ‌ها تازه و شاداب باشند.
  2. می‌توانید از ساقه‌های ریز کرفس هم در این غذا استفاده کنید.
  3. کرفس خرد شده را همراه با دو یا سه تخم‌مرغ در یک کاسه بریزید. سپس به نسبت حجم برگ‌ها نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر تخم‌مرغ کافی نبود، یک عدد دیگر هم اضافه کنید.
  4. برای اینکه کوکو بهتر بپزد، دو قاشق آرد به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید.
  5. داخل یک تابه نچسب کمی روغن بریزید و وقتی روغن گرم شد، مایه کوکو را به آن اضافه کنید. سپس حرارت را کم کرده و درب تابه را بگذارید تا کوکو پخته شود.
  6. وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود و نیازی به درب گذاشتن نیست.
  7. کوکوی برگ کرفس خوشمزه‌مان آماده است. برای اینکه روغن اضافی آن را بگیریم، می‌توانیم کوکو را روی یک دستمال تمیز بگذاریم.
  8. بعد از چند دقیقه، کوکو را در ظرف مناسب سرو کنید.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل