رسپی
کوکو ی کرفس : دستور تهیه کوکو برگ کرفس (مرحله به مرحله)

“`html
کوکوی برگ کرفس غذایی فوری و خاص
آیا تا به حال غذایی با کرفس درست کردهاید؟ مثلاً خورشت کرفس؟ در این حالت ممکن است برگهای کرفس تازه و زیبایی داشته باشید و ندانید با آنها چه کنید. نگران نباشید، ما یک دستور ساده برای شما داریم!
دستور تهیه کوکوی برگ کرفس
مواد لازم برای تهیه کوکوی برگ کرفس
- برگ کرفس تازه ۴۰۰ گرم
- تخم مرغ ۵ عدد
- آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
دستور تهیه کوکوی برگ کرفس
- ابتدا برگهای کرفس را خرد کنید. سعی کنید آنها را متوسط خرد کنید؛ نه خیلی بزرگ و نه خیلی کوچک. مهم است که برگها تازه و شاداب باشند.
- میتوانید از ساقههای ریز کرفس هم در این غذا استفاده کنید.
- کرفس خرد شده را همراه با دو یا سه تخممرغ در یک کاسه بریزید. سپس به نسبت حجم برگها نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر تخممرغ کافی نبود، یک عدد دیگر هم اضافه کنید.
- برای اینکه کوکو بهتر بپزد، دو قاشق آرد به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را خوب هم بزنید.
- داخل یک تابه نچسب کمی روغن بریزید و وقتی روغن گرم شد، مایه کوکو را به آن اضافه کنید. سپس حرارت را کم کرده و درب تابه را بگذارید تا کوکو پخته شود.
- وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود و نیازی به درب گذاشتن نیست.
- کوکوی برگ کرفس خوشمزهمان آماده است. برای اینکه روغن اضافی آن را بگیریم، میتوانیم کوکو را روی یک دستمال تمیز بگذاریم.
- بعد از چند دقیقه، کوکو را در ظرف مناسب سرو کنید.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی