بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

4 روش کاربردی برای پخت هر چه بهتر قارچ (2 نکته مهم)

 

حتماً! پخت قارچ یک مهارت کلیدی در آشپزیه، چون اگر درست پخته نشه، ممکنه:

در ادامه یک روش کاربردی و حرفه‌ای برای پخت بهتر قارچ رو گام‌به‌گام و کاملاً عملی برات آوردم:


🍄 روش کاربردی برای پخت عالی قارچ (بدون آب انداختن)

✅ ۱. انتخاب و آماده‌سازی قارچ


✅ ۲. پخت با حرارت بالا و بدون درب

🕒 نکته مهم:
تا ۲–۳ دقیقه اول اصلاً قارچ‌ها رو هم نزن. اجازه بده خودش آب پس بده و دوباره جذب کنه. بعد از اون شروع به هم‌زدن کن.


✅ ۳. اضافه کردن نمک و چاشنی‌ها در زمان مناسب


✅ تکنیک حرفه‌ای: “Dry-Saute” (تفت دادن خشک بدون روغن)

اگه می‌خوای قارچ کاملاً آب نیندازه و طعم طبیعی خودش رو حفظ کنه:

  1. قارچ‌ها رو در تابه داغ بدون روغن بریز.

  2. بذار با حرارت زیاد خودش آب بندازه و تبخیر بشه.

  3. بعد از تبخیر کامل آب، کره یا روغن اضافه کن و طعم‌دارش کن.


🍽️ چند کاربرد عالی برای قارچ پخته‌شده:


💡 نکات تکمیلی:


 

بهترین روش پخت قارچ

برای اینکه از بسیاری از فواید مفید قارچ‌ها استفاده کنید، باید به یاد داشته باشید که روش پخت می‌تواند فواید سبزیجات و دیگر مواد غذایی را کاهش دهد. اما چطور می‌توان از این مشکل دوری کرد؟ با ما باشید تا بهترین روش برای پختن قارچ را یاد بگیرید.

روش های مختلف پخت قارچ

آیا قانونی برای حفظ ویتامین سبزیجات وجود دارد؟

بله، پاسخ مثبت است. با انتخاب روش مناسب، می‌توانید ویتامین‌ها و خواص دیگر سبزیجات را حفظ کنید. به خاطر داشته باشید که بخارپز کردن بهتر از آب‌پز کردن است. اگر تصمیم به آب‌پز کردن سبزیجات دارید، همیشه از قابلمه‌ای با اندازه مناسب استفاده کنید و کمترین مقدار آب ممکن را به کار ببرید.

بهترین روش پخت قارچ چیست؟

قارچ خام که خوب شسته شده باشد، بسیار خوشمزه و سالم است، اما اگر دوست دارید قارچ را بپزید، پیشنهاد می‌کنیم از مایکروفر استفاده کنید. همچنین، کباب کردن قارچ هم مانند پختن در مایکروفر، مواد مغذی آن را حفظ می‌کند.

یکی از دلایل مهم بودن قارچ در رژیم‌های غذایی، وجود مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان است. با کباب کردن یا پختن در مایکروفر، این آنتی‌اکسیدان‌ها به خوبی حفظ می‌شوند. آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند سلامت شما را بسیار بهبود بخشند.

یادتان باشد که آنتی‌اکسیدان‌ها از سلول‌های بدن شما در برابر مواد شیمیایی مضر محافظت می‌کنند و می‌توانند از بروز بیماری‌هایی مثل بیماری‌های قلبی و سرطان جلوگیری کنند. اما با آب‌پز کردن، بخصوص در آب زیاد یا سرخ کردن در روغن، شما مقدار زیادی از این آنتی‌اکسیدان‌ها را از بین می‌برید.

سرخ کردن یا آب پز کردن؟

قبل‌تر گفتیم که هردوی این روش‌ها می‌توانند مقداری از مواد مغذی را کاهش دهند. وقتی قارچ را می‌پزید، اکثر مواد مغذی وارد آب می‌شود. به همین دلیل بهتر است قارچ را با کم‌ترین مقدار آب بپزید.

حتماً بخوانید:

خاصیت بی نظیر قارچ دنبلان یا تروفل + نحوه مصرف قارچ دنبلان

قارچ دُنبَلان یا ترافل چیست و چه خواصی دارد؟ مهمترین خواص قارچ دنبلان مربوط به جلوگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی، پیری زودرس، کاهش کلسترول و…

همچنین باید بدانید که یکی از مواد موجود در قارچ به نام گلوکان که می‌تواند از بیماری‌های قلبی جلوگیری کند، بعد از پخت افزایش می‌یابد. هرچند طعم قارچ سرخ شده بسیار عالی است، اما اغلب مواد مغذی و کربوهیدرات آن در روغن حل می‌شود و باعث کاهش ارزش غذایی‌اش می‌شود.

قارچ کبابی، خوشمزه و آبدار!

همان روغنی که با سرخ کردن ارزش غذایی قارچ را کاهش می‌دهد، می‌تواند به عنوان یک روش مفید نیز عمل کند! قارچ‌های شسته شده را به مقدار کمی روغن آغشته کنید و آن‌ها را کبابی کنید. اگر از روغن زیتون استفاده کنید، کالری نهایی ثابت مانده و اسیدهای چرب مفید افزایش می‌یابد.

 

سایت آموزش آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل