بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

برای براق شدن زولبیا چه باید کرد ( 2 نکته ساده)

برای اینکه زولبیا براق و شیشه‌ای بشه (مثل زولبیاهای قنادی که ظاهر درخشان و جذابی دارن)، مهم‌ترین نکته‌ها مربوط به شهد (شربت) هست. براق شدن زولبیا بیشتر از اینکه به مایه مربوط باشه، به درست بودن قوام، دما و زمان تماس با شهد بستگی داره.

در ادامه تمام نکات کاربردی و دقیق برای براق شدن زولبیا رو نوشتم:


✨ ۶ نکته برای براق شدن زولبیا:


1. 🍯 شهد باید غلیظ، شفاف و ولرم باشه

راه‌حل:


2. 🔁 زولبیا باید داغ و تازه از روغن خارج شده باشه

راه‌حل:


3. ⏱️ مدت ماندن زولبیا در شهد: ۳۰ تا ۶۰ ثانیه


4. 🍋 افزودن آب‌لیمو یا گلوکز به شهد

ترکیب پیشنهادی:


5. 🧴 صاف و بدون ناخالصی بودن شهد


6. 🧊 بعد از خارج کردن زولبیا از شهد، روی توری بذار تا خشک شه


📌 جمع‌بندی:

نکته توضیح
شهد غلیظ، شفاف، ولرم نه داغ و نه سرد
زولبیا داغ وارد شهد بشه سریع بعد از سرخ شدن
ماندن در شهد حدود ۳۰–۶۰ ثانیه نه بیشتر
آب‌لیمو یا گلوکز برای جلوگیری از شکرک و برق بیشتر
صافی و توری برای تمیزی و خشک شدن سطح زولبیا

اگر خواستی، دستور کامل زولبیا + شهد دقیق با اندازه‌گیری حرفه‌ای و نکات ترد شدن و براقیتش رو می‌نویسم برات تا زولبیا‌هات دقیقاً مثل قنادی دربیاد 😋✨

برای براق شدن زولبیا چه باید کرد

زولبیا از شیرینی های معروف و خوشمزه ماه رمضان است که ترکیبات اصلی آن شامل نشاسته گندم و ماست ترش شده می باشد. این شیرینی را می توانید در خانه هم تهیه کنید که سالم تر است. پخت این شیرینی هم مانند تمامی غذا ها و شیرینی ها فوت و فن مخصوص به خود را دارد. در این مطلب قصد داریم نکاتی را بیان کنیم که باعث براق و شفاف شدن زولبیای شما می شود.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

چه کنیم تا زولبیا براق و شفاف شود؟

در طبخ این شیرینی موادی که ترکیب می کنید و غلظت شربت بار بسیار در براق و شفاف شدن آن مهم است.

اگر دوست دارید زولبیای تان براق شود می توانید چند دقیقه آخر پخت شربت بار آن یک قاشق غذا خوری گلوکز بی رنگ اضافه کنید (این ماده را از لوازم قنادی می توانید خریداری کنید). گلوکز علاوه بر این که در شفاف شدن زولبیا نقش دارد از شکرک زدن شربت بار نیز جلوگیری می کند. این ماده در ترد شدن این شیرینی نیز موثر است.

دلایل کدر شدن شیرینی

همان طور که در مطالب قبلی گفته ایم بعد از سرخ شدن و طلایی شدن زولبیا باید آن را بلافاصله داخل شربت بار بندازید تا شهد جذب شیرینی شود. اگر شهد شما رقیق باشد شیرینی تان خمیر می شود و اگر بیش از حد غلیظ باشد جذب شیرینی تان نمی شود. پس اگر شیرینی تان حالت شفاف نداشت و کدر و مات شد یکی از دلایل اش نفوذ نکردن شربت به داخل آن است.

آرد زیادی باعث کدر و مات شدن شیرینی تان می شود. پس در استفاده از آن زیاده روی نکنید.

این نکته را هم بگوییم که طلایی بودن و یا کدر بودن این شیرینی ربطی به روغن سوخته ندارد.

حرف پایانی

این شیرینی هم مانند دیگر غذا ها و شیرینی ها رموز خود را دارد که با چند بار پخت آن دست تان راه میفتد و به خوبی مهارت کافی را پیدا می کنید. با رعایت نکاتی که گفته شد می توانید یک شیرینی لذیذ و شفاف و هوس انگیز را درست کنید.

خروج از نسخه موبایل