بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

برای اینکه شیرینی خشک نشود چه کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای اینکه شیرینی خشک نشود و نرم و تازه بمونه (چه بلافاصله بعد از پخت، چه در روزهای بعد)، باید چند نکته مهم در پخت، نگهداری و حتی انتخاب مواد اولیه رعایت بشه:


🍪 ۱. در زمان پخت چه کنیم؟

✅ از خشک شدن شیرینی در فر جلوگیری کن:

✅ مواد مرطوب‌کننده اضافه کن:


🧊 ۲. بعد از پخت چگونه نگهداری کنیم؟

✅ ظرف مناسب:

✅ استفاده از رطوبت‌ساز طبیعی:


🔁 ۳. اگر خشک شد، چه کنیم؟

✅ احیای بافت:


🎁 نکته طلایی:

اگه شیرینی رو برای عید یا مهمونی آماده می‌کنی و قراره چند روز نگه‌داری بشه، شیرینی‌های مناسب‌تر انتخاب کن، مثلاً:


اگر شیرینی خاصی مد نظرت هست (مثلاً شیرینی کشمشی یا زبان)، بگو تا راهکار دقیق همون رو بدم.

برای اینکه شیرینی خشک نشود چه کنیم؟

به احتمال زیاد کسی را پیدا نمی‌کنید که بگوید از خوردن یک کیک یا شیرینی خشک شده لذت ببرد. این خوراکی‌ها اگر به مدت طولانی در محیط باقی بمانند، بنا به دلایل مختلفی از جمله اکسید شدن روغن داخلشان خشک شده و غیر قابل مصرف می‌شوند. به همین دلیل ممکن است کنجکاو شده باشید که آیا راه خاصی برای جلوگیری از خشک شدن این مواد وجود دارد یا خیر. مسلماً راهکارهای خاصی برای این کار وجود دارند که می‌توان از افت کیفیت این مواد جلوگیری نمود. اگر می‌خواهید که با آسان‌ترین راهکارها آشنا شوید، پیشنهاد می‌کنیم تا در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

نگهداری کیک و شیرینی در ظروف دربسته.

اگر کیک و شیرینی خود را در معرض جریان هوای آزاد قرار دهید ممکن است به مرور زمان، با یک کیک کاملاً خشک شده مواجه شوید. علت در این است که تماس مستقیم هوای آزاد با این خوراکی‌ها، می‌تواند باعث اکسید شدن روغن داخلشان شده و از کیفیت آن‌ها بکاهد.

استفاده از آرد شیرینی‌پزی.

برای تهیه انواع کیک و شیرینی توصیه می‌شود تا جای ممکن از آرد ساده استفاده نکنید. استفاده از این آرد به دلیل داشتن پروتئین و سبوس زیاد باعث می‌شود که بافت خمیر تهیه شده حالتی سفت به خود بگیرد. در طرف مقابل، اگر از آرد شیرینی‌پزی به دلیل اینکه سبوس و پروتئین کمتری دارد استفاده کنید، به احتمال زیاد با خشکی محصول تهیه شده مواجه نخواهید شد.

کنترل دما و زمان ماندگاری در فر.

زمانی که مایه کیک و شیرینی را در داخل فر می‌گذارید، باید از نظر زمان ماندگاری و دمای فر احتیاط لازم را به عمل آورید. اگر مواد به مدت طولانی در داخل فر قرار بگیرند، ممکن است بخش زیادی از آب داخل محتویات کیک بخار شده و محصول نهایی خشک شود. همچنین اگر دمای فر از حد مناسب بالاتر باشد، در کنار اینکه ممکن است کل مایه خمیر را بسوزاند، مجموعه را کاملاً خشک خواهد کرد.

از هم زدن بیش از حد مواد در حال آماده سازی، خودداری کنیم.

شیرینی‌پزهای مشهور و باتجربه همواره توصیه می‌کنند که در استفاده از همزن برای مخلوط کردن مواد زیاده‌روی نکنیم. این کار باعث می‌شود که محصول نهایی، بسیار خشک‌تر از آنچه که باید باشد، تبدیل شود.

خروج از نسخه موبایل