بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چرا نان برنجی خشک می شود ؟ (3 نکته ساده)

خشک شدن نان برنجی می‌تواند به چند دلیل اتفاق بیفتد. در ادامه مهم‌ترین عوامل خشک شدن نان برنجی رو برات توضیح می‌دم:


دلایل خشک شدن نان برنجی:

1. پخت بیش از حد

2. کمبود چربی در خمیر

3. استفاده از آرد بیش از حد جذب‌کننده آب

4. نگهداری نامناسب

5. کمبود شکر یا مواد مرطوب‌کننده


راهکارهای جلوگیری از خشک شدن نان برنجی:


اگر دوست داری، می‌تونم برات یه دستور کامل و نکات مهم پخت نان برنجی هم بفرستم.

چرا نان برنجی خشک می شود ؟

نان برنجی یکی از شیرینی های سبک و خوشمزه نوروزی است که در طرح ها و طعم های مختلف تهیه می شود. این شیرینی محبوب سوغات کرمانشاه بوده و به خاطر داشتن هل و گلاب، از عطر فوق العاده ای برخوردار است. جالب است بدانید نان برنجی بیشتر در شهرهای کرمانشاه، گیلان، قزوین، شیراز، یزد و اغلب شهرهای شمالی تهیه می شود. با این حال بسیاری از افراد هنگام پخت نان برنجی با این سؤال روبرو می شوند که چرا نان برنجی خشک می شود؟ در واقع خشک شدن نان برنجی دلایل مختلفی دارد که افزایش مقدار شکر یکی از دلایل اصلی آن می باشد.

بر همین اساس در ادامه قصد داریم به دلایل خشک شدن نان برنجی اشاره کنیم. بنابراین تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

آیا می دانید چرا نان برنجی خشک می شود؟

همان طور که اشاره کردیم اضافه کردن شکر زیاد می تواند موجب خشک شدن نان برنجی شود. علاوه بر این خشک شدن شیرینی برنجی می تواند به دلایل زیر باشد:

فوت و فن های مهم در تهیه نان برنجی

توجه به نکات زیر در پخت نان برنجی می تواند از خشک شدن شیرینی های شما جلوگیری کند.

  1. هنگامی که آرد برنج در حال استراحت است، آب را به خود جذب می کند. همین مسئله کیفیت شیرینی های شما را افزایش می دهد.
  2. به هیچ عنوان هنگام پخت نان برنجی از گلاب زیاد استفاده نکنید؛ چرا که موجب سفت شدن و خشک شدن شیرینی ها خواهد شد.
  3. توصیه می شود برای پخت نان برنجی از سینی فر استفاده نکنید. این کار موجب تیره تر شدن رنگ شیرینی ها می شود.

نکات مهم تهیه نان برنجی

خروج از نسخه موبایل