بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

برای ترد شدن قطاب چه کار باید کرد ؟ (2 نکته ساده)

برای اینکه قطاب ترد و خوش‌خوراک بشه (نه خشک و سفت، و نه خمیر و نرم)، چند نکته کلیدی وجود داره که هم مربوط به خمیر قطاب هست، هم به نحوه‌ی سرخ کردن. این نکات از تجربه قنادهای سنتی یزد و کرمان گرفته شده و کاملاً کاربردیه:


🟡 نکات طلایی برای ترد شدن قطاب:


1. ✅ استفاده از روغن یا کره در خمیر


2. ✅ آرد رو حتماً الک کن و زیاد نریز


3. ✅ استراحت دادن خمیر


4. ✅ نکته ضخامت خمیر


5. ✅ روغن مناسب و حرارت کنترل‌شده


6. ✅ نکته طلایی بعد از سرخ کردن


7. ✅ اگر قطاب رو در فر می‌پزی (نه سرخ‌شده)


🎯 جمع‌بندی برای ترد شدن قطاب:

عامل نکته مهم
چربی خمیر استفاده از روغن یا کره در خمیر
مقدار آرد آرد به اندازه، خمیر نرم و لطیف
ضخامت خمیر حدود ۳ میلی‌متر
روغن سرخ‌کردن دمای متوسط، ترکیب روغن مایع + کمی جامد
استراحت خمیر حداقل ۳۰ دقیقه
بعد از پخت گذاشتن روی دستمال برای گرفتن روغن اضافی

اگر خواستی یه دستور کامل قطاب ترد و خوشمزه با نسبت‌های دقیق برات آماده می‌کنم. فقط بگو سنتی یزدی می‌خوای یا کرمانی یا فرپز (بدون سرخ کردن)؟

برای ترد شدن قطاب چه کار باید کرد ؟

قطاب یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سنتی ایرانی است. در واقع امکان ندارد به یزد سفر کنید و این شیرینی خوش عطر را امتحان نکرده باشید. قطاب بهترین گزینه برای سوغاتی می باشد؛ زیرا امکان ندارد نام این شیرینی را شنیده باشید و دیدن آن شما را وسوسه نکند. نکته جالب توجه این است که شما می توانید این شیرینی خوشمزه را در منزل خود با فر و یا بدون نیاز به آن تهیه کنید. احتمالا برای بسیاری از افراد این سؤال مطرح می شود که برای ترد شدن قطاب چه کار باید کرد؟ در حقیقت طرز تهیه قطاب بسیار ساده و راحت است. با این حال ترد شدن آن نکاتی دارد که در این مطلب به آن ها اشاره خواهیم کرد.

آیا می دانید برای ترد شدن قطاب چه کار باید کرد؟

توجه به نکات زیر در تهیه قطاب می تواند به ترد و خوشمزه شدن شیرینی های شما کمک کند.

فوت و فن هایی که باید در تهیه شیرینی قطاب بدانید!

تهیه قطاب نکات بسیار مهمی دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

  1. خمیر قطاب باید به مقدار بسیار کمی باز شود. در حقیقت اگر خمیر این شیرینی در مجاورت هوا قرار بگیرد، قطاب شما بعد از سرخ شدن به هیچ عنوان پف نمی کند.
  2. تا حد امکان از افزودن گلاب به مواد میانی قطاب خودداری کنید. این کار موجب ترک خوردن شیرینی ها شده و خمیر قطاب را مرطوب می کند.
  3. بهتر است برای تهیه خمیر قطاب از آرد سفید قنادی استفاده کنید تا کیفیت قطاب های شما حفظ شود. از سوی دیگر بهتر است به مقدار کافی از آرد استفاده کنید. مقدار زیاد آرد از پف کردن شیرینی ها جلوگیری کرده و مقدار کم آن باعث می شود قطاب ها پس از سرخ شدن بیش از حد پف کنند.

نکات مهم در تهیه قطاب

خروج از نسخه موبایل