بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چرا نان برنجی سفت می شود ؟ (3 نکته مهم)

نان برنجی سفت شدنش دلایل مختلفی داره که معمولاً مربوط به ترکیب خمیر، روش پخت و نگهداری است. اینجا مهم‌ترین دلایل سفت شدن نان برنجی رو برات می‌گم:


دلایل سفت شدن نان برنجی:

1. کمبود چربی در خمیر

2. آرد زیاد یا نامناسب

3. کمبود مایعات در خمیر

4. پخت زیاد یا دمای بالا

5. خمیر زیاد ورز داده شده باشد

6. نگهداری نامناسب


راهکارهای جلوگیری از سفت شدن نان برنجی:


اگر دوست داری، می‌تونم یک دستور کامل نان برنجی با نکات دقیق برای لطافت و نرم بودن برات بفرستم.

چرا نان برنجی سفت می شود ؟

نان برنجی یکی از شیرینی های خوشمزه و محبوب کرمانشاهی است که از محبوبیت زیادی در ایران برخوردار است. اگرچه این شیرینی خوشمزه در تمام طول سال طرفدار دارد، اما در جشن های نوروزی و سفره های هفت سین شاهد حضور پررنگ آن می باشیم. نان برنجی از آرد برنج تهیه شده و به خاطر بافت نرمی که دارد به راحتی در دهان ذوب می شود. جالب است بدانید این شیرینی خوشمزه ماندگاری بالایی داشته و در صورتی که در ظرف دردار و مکانی خنک نگهداری شود، تا ماه ها قابل استفاده می باشد. با این حال این سؤال برای بسیاری از افراد به وجود می آید که چرا نان برنجی سفت می شود؟ بهتر است بدانید تهیه این شیرینی فوت و فن هایی دارد که در صورت رعایت آن ها مشکل سفت شدن نان برنجی را نخواهید داشت.

بر همین اساس در این مقاله به دنبال یافتن پاسخ به این سؤال می باشیم که چرا نان برنجی سفت می شود؟ توصیه می کنیم خواندن این مطلب را از دست ندهید.

نکاتی که باید در مورد تهیه نان برنجی بدانید!

تهیه نان برنجی نکات بسیار مهمی دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

آیا می دانید چرا نان برنجی سفت می شود؟

با وجود این که نان برنجی یکی از شیرینی های محبوب و خوشمزه عید است، اما گاهی با مشکل سفت شدن روبرو می شود. مهم ترین نکته ای که باید در نظر بگیرید این است که در تهیه نان برنجی به هیچ عنوان از روغن مایع استفاده نکنید. در واقع استفاده از روغن مایع شیرینی را سفت کرده و موجب دوام پایین آن می شود. به طور کلی سفت شدن نان برنجی به دلیل مصرف کم روغن و اضافه کردن بیش از حد مایعات می باشد. به همین خاطر توصیه می شود مواد شیرینی را به مقدار لازم اضافه کرده و تا جایی هم بزنید که با یکدیگر ترکیب شوند.

سخن پایانی

در این مقاله در خصوص تهیه نان برنجی و جلوگیری از سفت شدن آن نکاتی را ارائه کردیم. خوب است بدانید اغلب شیرینی ها زمانی ترد و نرم می شوند که در تهیه آن از روغن کم و آرد مخمردار استفاده شده باشد. با این حال بهتر است میزان روغن نان برنجی بیش از اندازه نباشد. هم چنین سعی کنید مواد را به مقدار مورد نیاز اضافه کنید و تا جایی هم بزنید که با یکدیگر ترکیب شوند.

خروج از نسخه موبایل