بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چرا شیرینی نخودچی شل میشه و وا میره؟ (2 نکته ساده)

شل شدن و وا رفتن شیرینی نخودچی معمولاً به خاطر مشکلات در نسبت مواد یا روش تهیه‌ست. این حالت باعث میشه شیرینی فرم نگیره، نرم و چسبناک بشه و موقع پخت وا بره. در ادامه دلایل اصلی و راه‌حل‌های دقیق رو برات آوردم:


🔍 چرا شیرینی نخودچی شل می‌شود و وا می‌رود؟ (دلایل + راه‌حل‌ها)

1. روغن زیاد یا روغن خیلی نرم


2. آرد نخودچی کم یا رطوبت زیاد در مواد


3. استراحت ندادن خمیر یا قالب زدن سریع بعد از آماده شدن


4. ورز دادن کم یا ناقص


5. دمای زیاد فر یا پخت نامناسب


💡 نکته تخصصی:


✅ خلاصه:

علت نتیجه راه‌حل
روغن زیاد یا نرم خمیر شل و وا رفته روغن جامد و اندازه‌دار
آرد کم یا مواد مرطوب زیاد خمیر بی‌ثبات افزودن آرد و اندازه‌گیری دقیق
استراحت ندادن خمیر شل بودن خمیر ۱۲ ساعت استراحت در یخچال
ورز کم انسجام کم خمیر ۵–۷ دقیقه ورز کافی
دمای زیاد فر پخش شدن شیرینی دمای ۱۵۰–۱۶۰ درجه، زمان کم

اگر دوست داری، می‌تونم یک دستور دقیق و مرحله‌به‌مرحله برای شیرینی نخودچی با بافت ایده‌آل برات آماده کنم تا دفعه بعد شیرینی‌هات عالی بشن!

چرا شیرینی نخودچی شل میشه و وا میره؟

شل شدن شیرینی نخودچی یکی از مشکلاتی است که بیشتر افراد مبتدی با آن درگیر هستند. شیرینی نخودچی برای اینکه وارفته و شل نباشد، باید با تکنیک های پخت و پز شیرینی نخودچی پخته شود. شل شدن شیرینی نخودچی دلایل مختلفی دارد. در واقع زمانی که خمیر شیرینی شل می شود، احتمالاً با یک شیرینی نخودچی شل و وارفته نیز مواجه هستیم.با سایت آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

برای اینکه بتوانید در تهیه شیرینی نخودچی موفق باشید، باید نکات و فوت و فن های مهم برای تهیه شیرینی نخودچی را در نظر داشته باشید. این فوت و فن ها کمک می کنند تا شیرینی نخودچی قوام لازم را برای پخت داشته باشد. شیرینی نخودچی شل و وارفته نمی تواند خوب بپزد، ضمن اینکه فرم هم نمی گیرد.

علت شل شدن شیرینی نخودچی را می توان در ترکیبات آن جستجو کرد. روغن زیاد یکی از دلایل مهم شل شدن شیرینی نخودچی می باشد. زمانی که به ترکیبات شیرینی روغن زیادی اضافه می شود، ترکیبات شل و وارفته خواهند شد. چنین ترکیباتی باعث پخت شیرینی های شل و وارفته نیز خواهد شد.

برای اینکه از شل شدن خمیر در هنگام تهیه شیرینی نخودچی جلوگیری کنید، روغن زیاد استفاده نکنید. اگر بعد از تهیه خمیر شیرینی نخودچی متوجه شدید که خمیر شل است، حتماً کمی آرد نخودچی به آن بیفزایید تا قوام بگیرد و آماده پخت شود.

چرب کردن سینی شیرینی

برای اینکه تهیه شیرینی نخودچی را کامل کنید، ظرف مناسب شیرینی را برداشته و از یک کاغذ روغنی برای زیر آن استفاده کنید. چرب کردن کف سینی هم می تواند باعث شل شدن شیرینی نخودچی شود، چون در این حالت نیز مواد شیرینی ممکن است با روغنی که بر روی سینی استفاده می شود، ترکیب شوند.

روغنی که برای تهیه شیرینی نخودچی استفاده می کنید نیز می تواند تعیین کننده قوام آن باشد. این روغن ها بهتر است از نوع روغن صاف قنادی و نیمه جامد باشند. تنها در این صورت می توانند قوام لازم برای شیرینی نخودچی را فراهم کنند.

 

خروج از نسخه موبایل