بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چگونه خمیر همبرگر درست کنیم ؟ ( 2 نکه ساده)

همبرگر یکی از محبوب‌ترین فست‌فودهای جهان است که در عین سادگی، اگر با روش درست تهیه شود، می‌تواند طعمی فوق‌العاده و بافتی عالی داشته باشد. تفاوت یک همبرگر معمولی با یک همبرگر حرفه‌ای، در خمیر همبرگر یا همان مایه اصلی آن نهفته است.

برخلاف تصورات، تهیه خمیر همبرگر کار پیچیده‌ای نیست؛ اما نیاز به رعایت نکات و استفاده از مواد اولیه مناسب دارد تا بافتی نرم، آبدار و طعم‌دار ایجاد شود. در این مطلب، گام‌به‌گام یاد می‌گیرید که چگونه یک خمیر همبرگر خانگی با کیفیت تهیه کنید و طعمی مشابه یا حتی بهتر از رستوران‌ها داشته باشید.


انتخاب گوشت مناسب برای همبرگر

نسبت چربی به گوشت

گوشت همبرگر باید ترکیبی از گوشت خالص و چربی باشد تا در زمان پخت، هم آبدار بماند و هم طعم بهتری پیدا کند.

نوع گوشت


مواد لازم برای خمیر همبرگر خانگی

ماده اولیه مقدار پیشنهادی برای ۴ عدد همبرگر
گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم
پیاز رنده‌شده و آب‌گرفته ۱ عدد متوسط
تخم‌مرغ ۱ عدد
پودر نان یا آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ادویه‌های دلخواه (پاپریکا، سیر پودر، آویشن) ۱ قاشق چای‌خوری
روغن یا کره برای پخت

طرز تهیه خمیر همبرگر گام‌به‌گام

۱. آماده کردن گوشت

گوشت چرخ‌کرده را تازه و ترجیحاً دو بار چرخ شده تهیه کنید. اگر گوشت یخ‌زده باشد، قبل از استفاده کاملاً یخ‌زدایی کنید.

۲. ترکیب مواد

در یک کاسه بزرگ:

  1. گوشت را با پیاز رنده‌شده و آب‌گرفته مخلوط کنید.
  2. تخم‌مرغ، آرد سوخاری، نمک، فلفل و ادویه‌ها را اضافه کنید.
  3. مواد را با دست یا قاشق مخلوط کنید؛ فقط تا زمانی که یکدست شوند. ورز دادن بیش از حد باعث سفت شدن بافت خواهد شد.

۳. استراحت مایه

مایه آماده‌شده را در کیسه فریزر یا ظرف دربسته گذاشته و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مواد به هم بچسبند و طعم‌ها بهتر ترکیب شوند.

۴. شکل دادن همبرگر

مایه را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل گرد و扁 فرم دهید. وسط هر همبرگر را کمی گود کنید تا در زمان پخت پف نکند.

۵. پخت همبرگر


نکات مهم برای خمیر همبرگر حرفه‌ای


روش‌های نگهداری خمیر همبرگر


ترفندهای آشپزهای حرفه‌ای برای همبرگر بی‌نقص


بهترین راه برای داشتن همبرگر خانگی خوشمزه

تهیه خمیر همبرگر خانگی، هم اقتصادی است و هم کنترل کامل بر کیفیت مواد اولیه را به شما می‌دهد. با انتخاب گوشت مناسب، استفاده از چاشنی‌های متعادل و رعایت نکات پخت، می‌توانید همبرگرهایی نرم، آبدار و خوش‌طعم تهیه کنید که طعم آن‌ها با بهترین رستوران‌ها رقابت کند.


چگونه خمیر همبرگر درست کنیم ؟

بسیاری از افراد مایل هستند خمیر همبرگر را خودشان آماده کنند. خمیری که برای همبرگر مورد استفاده قرار می ‌گیرد باید بافت مناسبی داشته باشد. اگر شما بتوانید بر اساس اصول مشخص شده خمیر این غذا را آماده کنید بدون شک از طعم غذای خود لذت می برید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر همبرگر

برای تهیه خمیر همبرگر به مواد متفاوتی نیاز دارید. روغن مایع، شیر گرم، سفیده تخم مرغ، پودر خمیر مایه، شکر، آرد، نمک، ماست و .. به عنوان مهمترین موادی هستند که استفاده می شوند. برای تهیه خمیر ابتدا نیاز است که آب ولرم، شکر و خمیر مایه را درون ظرف بریزید. تمامی مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و حدود ۵ دقیقه به مواد استراحت دهید تا خمیر به خوبی باد کند. پس از آن، مواد دیگر خمیر مانند نمک، تخم مرغ، کره، ماست، روغن و … را اضافه نمایید. آرد را باید به آرامی به مواد اضافه کنید تا خمیر منسجم تر شود. درب ظرف را سلفون بکشید و حدود یک ساعت خمیر را در مکانی گرم قرار دهید.

کف سینی فر را باید با کاغذ روغنی بپوشانید. پس از آن می ‌توانید خمیر همبرگر را به بخش های مساوی تقسیم کنید و آنها را روی سینی در فاصله مناسبی قرار دهید. پخت خمیر حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه زمان می برد. شما می توانید روی خمیرها را با استفاده از مخلوط شیر و زرده تخم مرغ بپوشانید و سپس روی آنها کنجد بپاشید. درجه فر باید حدود ۲۰۰ درجه باشد و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا خمیر ها به طور کامل پخته شوند.

نکات مهم در مورد آماده سازی خمیر همبرگر

نکات زیادی در مورد پخت خمیر همبرگر وجود دارد که باید آنها را رعایت کنید. یکی از مهمترین نکات تهیه خمیر این غذا، رعایت اندازه مواد اولیه است. برخی از مواد نقش حساس تری برای تهیه خمیر دارند. برای فعال شدن و عمل آمدن خمیر به شکر نیاز دارید. خمیر مایه یکی از مهمترین موادی است که باید برای تهیه خمیر این غذا استفاده شود. نمک به کنترل کردن فعالیت خمیر کمک زیادی می ‌کند. نکته دیگری که در مورد مواد اولیه پخت این خمیر اهمیت دارد این است که آرد را بر اساس اندازه دیگر مواد به خمیر اضافه کنید.

خروج از نسخه موبایل