بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

چگونه روی گاز کباب کوبیده درست کنیم ( 2 نکته ساده)

کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که معمولا با استفاده از منقل یا زغال تهیه می‌شود. اما گاهی به دلایل مختلف ممکن است امکان استفاده از منقل یا باربیکیو وجود نداشته باشد و بخواهیم کباب کوبیده را روی گاز و در خانه درست کنیم.

تهیه کباب کوبیده روی گاز چالش‌هایی دارد؛ از جمله کنترل حرارت، جلوگیری از خشک شدن و حفظ طعم و عطر بی‌نظیر کباب. در این مقاله به صورت جامع و مرحله به مرحله توضیح می‌دهیم که چگونه روی گاز کباب کوبیده درست کنیم تا نتیجه‌ای خوشمزه و حرفه‌ای به دست آورید.


آماده‌سازی مواد اولیه برای کباب کوبیده

انتخاب گوشت مناسب

افزودنی‌ها و طعم‌دهنده‌ها


آماده کردن کباب کوبیده برای طبخ روی گاز

شکل دادن به کباب روی سیخ

پیش‌گرم کردن ماهیتابه یا تابه


نکات کلیدی پخت کباب کوبیده روی گاز

استفاده از حرارت متوسط

روش پخت مرحله‌ای

اضافه کردن کمی آب یا کره


نکات مهم برای طعم بهتر و جلوگیری از خشک شدن کباب


راهنمای استفاده از سیخ و روش سرو


جدول خلاصه مراحل تهیه کباب کوبیده روی گاز

مرحله نکته کلیدی توضیح مختصر
انتخاب گوشت گوشت مخلوط با چربی ۲۰-۳۰٪ نرمی و طعم مناسب
آماده‌سازی مایه ورز دادن و استراحت در یخچال چسبندگی و پخت بهتر
شکل دادن روی سیخ ضخامت ۱.۵-۲ سانتی‌متر پخت یکنواخت
پیش‌گرم کردن ماهیتابه استفاده از تابه چدنی یا گریل گرمای یکنواخت
پخت اولیه حرارت متوسط، ۴-۵ دقیقه هر طرف طلایی شدن سطح کباب
پخت نهایی حرارت کم، درب بسته، ۸-۱۰ دقیقه پخت کامل و حفظ رطوبت
سرو استراحت چند دقیقه قبل از سرو تثبیت آب داخل کباب

نکات نهایی برای تهیه کباب کوبیده عالی روی گاز

تهیه کباب کوبیده روی گاز با رعایت چند نکته ساده ولی مهم امکان‌پذیر است. کنترل حرارت، آماده‌سازی مناسب مایه کباب و صبر در طول پخت، رازهای داشتن کبابی خوشمزه و نرم روی گاز هستند. حتی بدون منقل و زغال می‌توانید طعمی نزدیک به کباب‌های رستورانی در خانه خود تجربه کنید.

چگونه روی گاز کباب کوبیده درست کنیم

در صورتی که تجهیزات منقل و ذغال را نداشتید، می توانید از دستور پخت کباب کوبیده به روی گاز استفاده کنید. به راحتی می توان کوبیده را با شعله گاز درست کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما دستور پخت کوبیده را به روی گاز، به صورت کامل توضیح دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برا تهیه پخت کباب کوبیده توسط شعله گاز

گوشت چرخ کرده                                         ۱ کیلوگرم

زعفران دم کرده                               ۱ قاشق سوپ خوری

لیموترش                                                         ۱ عدد

پیاز متوسط                                                      ۳ عدد

نمک                                                 ۳ قاشق چایخوری

فلفل سیاه                                           ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه پخت کباب کوبیده به روی گاز

ابتدا پیاز ها را رنده کنید و خوب آب پیاز ها را بگیرید، سپس پیاز ها را به همراه گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زعفران دم کرده داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

تمامی مواد را به مدت 15 دقیقه خوب ورز دهید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند و انسجام لازم بین مواد شکل بگیرد.

در این قسمت به روی کاسه سلفون بکشید و مواد را به مدت 1 الی 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید.

بعد از اینکه مواد را از داخل یخچال بیرون آوردید، به مدت 2 الی 3 دقیقه مواد را ورز دهید.

سپس مقداری از مواد را بردارید و به روی سیخ کباب کوبیده قرار دهید. با فشار دادن انگشت ها به مواد شکل دهید و آن ها را به روی سیخ پخش کنید.

سیخ های کوبیده را داخل یخچال قرار دهید.

در این قسمت به روی بزرگترین شعله گاز خود دو عدد پایه که به یک اندازه باشند، قرار دهید. سپس دو عدد از سیخ های کباب کوبیده را از داخل یخچال بردارید و به روی شعله گاز قرار دهید.

توجه کنید برای اینکه مواد کوبیده در حین پخت نریزد، ابتدا شعله گاز را زیاد کنید تا در همان دقایق اولیه مواد جمع شوند، سپس شعله را کم کنید تا کوبیده ها به دل پخته شوند.

سخن آخر

بسیاری از افراد در منزل خود منقل ندارند، بنابراین می توانند با استفاده از شعله گاز کباب کوبیده های خود را آماده کنند. تمامی نکات و مراحل پخت کوبیده توسط شعله گاز را مرحله به مرحله توضیح داده ایم، می توانید کوبیده های بسیار خوشمزه و لذیذ را درست کنید و نوش جان کنید.

خروج از نسخه موبایل