رسپی

ادویه آبگوشت چیست و چگونه تهیه می شود ؟ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ادویه آبگوشت شامل چه چیزهایی است ؟

همه ما می‌دانیم که پخت آبگوشت کار آسانی است و نیازی به زحمت زیاد ندارد. اما اگر به چند نکته توجه کنید، می‌توانید مثل یک آشپز حرفه‌ای این غذا را آماده کنید.

ادویه یکی از اجزای مهم غذاها است و نبود آن باعث می‌شود غذا از طعم بی‌نصیب بماند. هر کشوری از ادویه‌های خاص خود استفاده می‌کند و همین موضوع باعث ایجاد طعم‌های متفاوت در غذاهای مختلف می‌شود.

ادویه آبگوشت چیست ؟

اگر برای هر نوع غذایی از ادویه مناسب آن استفاده کنید، می‌توانید طعم بهتری ایجاد کنید. آبگوشت هم از این قاعده مستثنا نیست و به ادویه خاص خود نیاز دارد.

بسیاری از مردم فکر می‌کنند که ادویه آبگوشت فقط شامل زردچوبه، فلفل و برگ بو است. اما واقعیت این است که در رستوران‌ها، از ادویه مخصوص آبگوشت و دیزی استفاده می‌کنند تا طعمی خوشمزه‌تر به آن ببخشند.

البته مهم است بدانید که طعم آبگوشت فقط به ادویه وابسته نیست و عوامل دیگری مانند نوع گوشت هم تأثیر دارد. برای طعم عالی آبگوشت، بهتر است از گوشت گوسفند با استخوان که چربی کمتری دارد استفاده کنید.

به علاوه، برای جا افتادن آبگوشت به زمان نیاز است. باید بگذارید گوشت و حبوبات خوب پخته شوند تا جا بیفتند. وقتی این نکات را رعایت کردید، اکنون نوبت به استفاده از ادویه آبگوشت است.

استفاده از ادویه آبگوشت و دیزی این است که این ادویه باعث می‌شود بوی چربی گوشت گرفته شود و غذایی خوش رایحه آماده گردد.

ادویه و چاشنی آبگوشت چیست ؟

انواع ادویه مخصوص آبگوشت و دیزی

ادویه آبگوشت: زردچوبه

زردچوبه یکی از ادویه‌های ضروری برای بسیاری از غذاهاست. این ادویه دارای ماده‌ای به نام کورکومین است که برای درمان سرطان، آرتروز، سلامت قلب، التهابات، دیابت، استرس، افسردگی، افزایش ایمنی بدن، سم‌زدایی کبد و مشکلات گوارشی مفید است.

یکی دیگر از خواص زردچوبه، جلوگیری از پیری زودرس و کاهش چین و چروک پوست است.

دارچین برای تهیه آبگوشت

دارچین یکی دیگر از ادویه‌های مخصوص آبگوشت است. این ادویه عطر دلپذیری دارد و به کنترل قند خون، کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید، جلوگیری از بیماری آلزایمر و بیماری‌های قلبی، تقویت سیستم بدنی، بهبود گردش خون، کاهش وزن و جلوگیری از سرطان کمک می‌کند.

ادویه دیزی: فلفل سیاه

فلفل سیاه نه تنها طعم تندی دارد بلکه عطر خوبی هم ایجاد می‌کند. این ادویه خواص زیادی دارد، از جمله خاصیت ضدسرطانی و غنی بودن از ویتامین‌های K، C، آهن و فیبر. همچنین به تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود سیستم گوارش کمک می‌کند.

دار فلفل برای تهیه دیزی

دار فلفل یکی دیگر از ادویه‌های آبگوشت است که شبیه به لوبیا و به شکل خوشه‌ای می‌باشد. این ادویه بسیار تند است و به تقویت بینایی، درمان سردرد، رفع بی‌اشتهائی و نفخ شکم کمک می‌کند.

ادویه برای خوش طعم شدن آبگوشت

ادویه مخصوص دیزی چیست ؟

ادویه مخصوص آبگوشت: زیره سیاه

یکی از ادویه‌هایی که در بسیاری از غذاها کاربرد دارد، زیره سیاه است. این گیاه بومی با عطر خاصش سرشار از آهن، کلسیم، روی و منیزیم است. این ادویه خوش عطر می‌تواند به درمان مشکلات گوارشی، سرفه، فشار خون، افزایش اشتها و همچنین جلوگیری از پیری زودرس کمک کند.

ادویه آبگوشت چیست و چگونه تهیه می شود ؟ (مرحله به مرحله)

ادویه مخصوص دیزی: زنجبیل

وقتی صحبت از ادویه‌های معطر می‌شود، زنجبیل همواره مطرح است. این ادویه علاوه بر عطر فوق‌العاده‌اش، خواص زیادی دارد.

“““html

زنجبیل خواص زیادی برای سلامتی دارد و می‌تواند از ابتلا به سرطان جلوگیری کند. همچنین، این ماده دارای ویژگی‌های ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی است و برای مشکلات مربوط به روده و معده بسیار مفید است.

هل سبز برای تهیه آبگوشت

هل سبز در تهیه غذاها، مرباها، چای و … کاربرد دارد و یکی از ادویه‌های مخصوص دیزی به شمار می‌رود. این ادویه خواص خوبی دارد، از جمله بهبود سلامت پوست و مو، کاهش افسردگی، تقویت قلب، بهبود دستگاه گوارش، جلوگیری از سرطان، درمان دیابت و کنترل فشار خون.

ادویه‌های آبگوشت: میخک

میخک یکی دیگر از ادویه‌های دیزی است. این ادویه که از قدیم مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای درمان سردرد، دیابت، مراقبت از کبد و دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود هضم بسیار مفید است.

برگ بو برای پختن دیزی

بسیاری از افراد برای طبخ آبگوشت و دیزی از برگ بو استفاده می‌کنند. برگ بو گیاهی خوشبو و همیشه سبز است که درختچه و درخت دارد. این برگ برای پوست و مو، دوران بارداری، کاهش وزن، دیابت و قند خون، بهبود عملكرد دستگاه گوارش و حفظ سلامت قلب و جلوگیری از سرطان و عفونت بسیار مفید است.

ادویه مخصوص آبگوشت

برای آبگوشت چه ادویه‌هایی بریزیم ؟

جوز هندی برای پختن آبگوشت

جوز هندی یکی از ادویه‌های معطر برای آبگوشت است. این ادویه شیرین و خوش‌طعم برای پخت بسیاری از غذاها استفاده می‌شود و فواید زیادی دارد، از جمله تسکین دردها، تقویت ایمنی بدن، بهبود ساختار بدن، و درمان سرطان.

ادویه‌های آبگوشت: بادیان

بادیان که به نام انیسون هم شناخته می‌شود، به عنوان عطر غذا استفاده می‌شود. این ادویه به صورت خشک و پودر شده به کار می‌رود و خواص آن شامل بهبود عملکرد دستگاه گوارش، حفاظت از سلامت بدن، بهبود علائم آسم، مراقبت از پوست و حفظ سلامت قلب است.

ادویه‌های دیزی: پودر پیاز

پیاز یکی از مواد اصلی در پخت انواع غذاها است. به دلیل ارزش غذایی بالا، به سلامتی بدن بسیار کمک می‌کند. در پخت آبگوشت، به جای استفاده از پیاز تازه، از پودر پیاز به عنوان ادویه آبگوشت استفاده می‌کنیم.

پیاز حاوی انواع قندها، ویتامین‌ها (به ویژه کلسیم، فسفر و پتاسیم) است و برای درمان سرطان، تقویت قلب، کنترل قند خون، بهبود هضم غذا و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

دانه گشنیز برای تهیه آبگوشت

گشنیز به صورت گیاه در غذاها به کار می‌رود، اما دانه آن نیز به عنوان یک ادویه خوشبو استفاده می‌شود. این نوع ادویه شامل ویتامین‌های A و C و همچنین آهن، منیزیم و فیبر بسیار است.

توجه: حتماً به مقدار مصرف ادویه‌های آبگوشت دقت کنید تا آبگوشت شما خوشمزه شود.

ادویه مخصوص آبگوشت و دیزی

چگونه ادویه آبگوشت درست کنیم ؟

دستور تهیه ادویه آبگوشت

مواد لازم برای تهیه ادویه آبگوشت:

  • دانه فلفل سیاه 1 قاشق غذا خوری
  • زیره سبز 1/2 قاشق چای خوری
  • زیره سیاه 1 قاشق چای خوری
  • دانه گشنیز 1/2 قاشق غذا خوری
  • پودر لیمو عمانی 1/2 قاشق غذا خوری
  • پودر دارچین 1/4 قاشق غذا خوری
  • زردچوبه 1/2 قاشق غذا خوری

دستور تهیه ادویه آبگوشت:

برای تهیه ادویه آبگوشت، ابتدا همه مواد فوق را در هاون بریزید و به خوبی بکوبید. به همین ترتیب ادامه دهید تا ادویه‌ها به خوبی مخلوط شوند.

“““html

ادامه دهید تا مواد کاملاً پودر شوند و یکدست شوند. می‌توانید برای پودر کردن از آسیاب‌های برقی هم استفاده کنید.

نکته‌ای که باید توجه کنید این است که برای تهیه ادویه آبگوشت می‌توانید به جای پودر لیمو عمانی، از لیموهای ریز شده استفاده کنید. سپس ادویه آماده‌شده را در یک شیشه دربسته بریزید و در جایی خنک نگهداری کنید.

ادویه مخصوص آبگوشت سنتی

چگونه ادویه مخصوص دیزی درست کنیم؟

دستور تهیه ادویه دیزی

مواد لازم برای تهیه ادویه دیزی:

  • زیره سبز 3 قاشق سوپ خوری
  • تخم گشنیز 5 قاشق سوپ خوری
  • زردچوبه 5 قاشق سوپ خوری
  • زیره سیاه 1 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه 2 قاشق سوپ خوری
  • شنبلیله خشک 2 قاشق سوپ خوری
  • برگ پیازچه خشک 5 قاشق سوپ خوری

دستور تهیه ادویه دیزی:

نوع دیگری از ادویه آبگوشت و دیزی وجود دارد که می‌توانید آن را تهیه کنید. اینگونه که ابتدا زیره سبز و تخم گشنیز را در یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. به مدت 1 دقیقه این مواد را تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود.

سپس تابه را از روی اجاق بردارید و بگذارید تا خنک شوند. وقتی خنک شدند، باقی مواد را به آن اضافه کنید و همه مواد را آسیاب کنید. وقتی خوب پودر شدند و به شکل یکنواخت درآمدند، ادویه آماده را در یک شیشه بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

طریقه استفاده از ادویه آبگوشت

ادویه آبگوشت استفاده کنید ولی طعم دلخواهتان را نگیرید. این ممکن است به دلیل میزان استفاده از ادویه آبگوشت باشد. بنابراین باید به مقدار آن توجه کنید.

برای اینکه طعم خوشمزه‌تری در آبگوشت خود ایجاد کنید، باید در 20 دقیقه آخر پخت، یک قاشق چای‌خوری از ادویه آبگوشت را به آن اضافه کنید تا عطرش در غذا پخش شود.

البته میزان استفاده از ادویه به سلیقه شما بستگی دارد، اما اگر بیش از حد از ادویه دیزی و آبگوشت استفاده کنید، ممکن است طعم ناخوشایند ایجاد شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا