رسپی

ادویه ماهی : دستور تهیه ادویه مخصوص ماهی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ادویه ماهی چیست ؟

بسیاری از ما وقتی ماهی می‌خوریم، از بوی نامطبوع آن شکایت می‌کنیم. بعضی افراد نسبت به این بو حساس هستند و همین باعث می‌شود که از خوردن این غذایی سالم خودداری کنند. حالا باید چکار کنیم؟ چطور می‌توانیم بوی بد ماهی را از بین ببریم؟

یکی از دلایلی که ما ادویه به غذاها اضافه می‌کنیم، این است که بوی بد برخی مواد را از بین ببریم و عطر به آنها بدهیم. ماهی هم یکی از غذاهایی است که با ادویه درست، طعم و عطر خیلی خوبی می‌گیرد.

اگر شما از ادویه مناسب برای ماهی استفاده نکنید، ممکن است طعم ماهی دلخواهتان را به دست نیاورید. ادویه ماهی یک ترکیب ویژه دارد که سرآشپزها از آن بهره می‌برند.

دلیل دیگری که باید از ادویه ماهی استفاده کنیم، این است که ماهی و غذاهای دریایی طبع سردی دارند و ممکن است برای بعضی افراد مشکل ایجاد کند. به همین دلیل لازم است از ادویه‌هایی که طبع گرمی دارند برای پختن آنها استفاده کنیم تا اثر سردی ماهی را کاهش دهیم.

ماهی را می‌توان به روش‌های مختلفی پخت و برای هر روش هم می‌توانید از ادویه ماهی استفاده کنید و از آرامش عطر و طعم آن لذت ببرید.

مواد اولیه ادویه ماهی

ترکیب ادویه ماهی

ادویه مخصوص ماهی در بازار هم وجود دارد، اما اگر خودتان در خانه درست کنید، طعم بهتری خواهد داشت. بسیاری از مردم فقط از زردچوبه و فلفل برای سرخ کردن ماهی استفاده می‌کنند.

اما اگر می‌خواهید عطر و طعم ماهی شما خاص‌تر باشد، می‌توانید از ترکیب چند ادویه استفاده کنید. ترکیب ادویه ماهی شامل:

گشنیز در ادویه ماهی

گشنیز یکی از سبزیجات خوشبو است که مصرف زیادی در میان مردم دارد. همچنین در سبزی قلیه ماهی و ادویه کاری هم از آن استفاده می‌شود و نه تنها خوش عطر است، بلکه خاصیت ضد میکروبی، ضد نفخ و ضد دل‌درد هم دارد.

در بعضی ادویه‌ها مانند ادویه آبگوشت و فلافل از تخم گشنیز استفاده می‌کنند، اما در ادویه ماهی از برگ‌های گشنیز استفاده می‌کنیم.

سیر و پیاز برای ادویه ماهی

چطور می‌شود در پخت ماهی، سیر و پیاز را فراموش کنیم؟ این دو ماده محبوب در ادویه‌هایی که برای از بین بردن بوی نامطبوع غذاها استفاده می‌شوند، اهمیت زیادی دارند.

در ادویه مخصوص ماهی هم از سیر و پیاز بهره می‌بریم که علاوه بر عطر و طعم خوب، برای سلامتی هم مفید هستند. سیر کمک می‌کند تا فشار خون کاهش یابد و یک نوع آنتی‌بیوتیک طبیعی به حساب می‌آید.

پیاز هم می‌تواند سطح قند خون را پایین آورد و نوعی انسولین طبیعی است.

دستور تهیه ادویه ماهی جنوبی

برای ماهی چه ادویه ای بریزیم ؟

ترکیبات ادویه ماهی: رزماری

شاید شما دیده باشید که در برنامه‌های آشپزی، برای پخت ماهی از رزماری استفاده می‌کنند. این گیاه خوشبو می‌تواند بوی بد ماهی را به طرز شگفت‌انگیزی از بین ببرد و به آن عطر و طعم خاصی بدهد.

ادویه ماهی : دستور تهیه ادویه مخصوص ماهی (مرحله به مرحله)

وجود رزماری در ترکیب ادویه ماهی می‌تواند عطر فوق‌العاده‌ای ایجاد کند. اگر می‌خواهید این گیاه خوشبو را تازه نگه دارید، برگ‌های آن را از ساقه جدا کرده، در یک دستمال کاغذی بگذارید و در کیسه فریز بگذارید. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا عطرش از بین نرود.

ادویه ماهی: زنجبیل

زنجبیل یکی از ادویه‌های پرمصرف است که آشپزهای حرفه‌ای در پخت غذاها از آن استفاده می‌کنند. این ریشه خوشبو در بین مردم هند و چین محبوبیت زیادی دارد.

اگر می‌خواهید غذای شما سریع‌تر هضم شود، حتماً از ادویه زنجبیل در پخت آن استفاده کنید.

“““html

زنجبیل یک ماده طبیعی با خاصیت انرژی‌زا است که می‌تواند سطح کلسترول خون را کاهش دهد و از همه مهم‌تر، به عنوان یک ضد سرطان شناخته می‌شود.

تمرهندی در ترکیب ادویه ماهی

تمر هندی بیشتر در آشپزی مناطق جنوبی ایران استفاده می‌شود. این ماده غذایی خوشمزه و ترش، خاصیت ضد درد و ضد باکتریایی دارد و به عنوان یک منبع غنی از آنتی‌اکسیدان شناخته می‌شود.

بسیاری از افراد، ماهی را به طعم ترش ترجیح می‌دهند، بنابراین می‌توانید برای طعم‌دهی ترش در ماهی، حتماً از تمر هندی در ترکیب ادویه ماهی استفاده کنید.

ادویه ماهی سالمون/ ادویه ماهی حلوا سیاه

چگونه ادویه ماهی درست کنیم؟

دستور تهیه ادویه ماهی

مواد ذکر شده در بالا، ترکیبات اصلی ادویه ماهی هستند که می‌توانید بسته به سلیقه‌تان آن‌ها را کم یا زیاد کنید. همچنین مواد دیگری نیز برای تهیه این ادویه لازم است که در ادامه معرفی می‌شوند.

مواد لازم برای تهیه ادویه ماهی:

  • آویشن خشک خرد شده ۵ قاشق چایخوری
  • نمک ۲ قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز ۲ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری
  • پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • پرک فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
  • پودر گشنیز ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه ادویه ماهی:

شما می‌توانید مواد بالا را از عطاری بخرید و ادویه ماهی را تهیه کنید یا اینکه خودتان مواد تازه را خریداری کرده و آن‌ها را خشک و پودر کنید.

پس از آماده‌سازی مواد، همه ترکیبات را در یک ظرف ریخته و به خوبی هم بزنید. مهم است که تمام مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.

سپس ادویه را در یک ظرف دردار بگذارید و درب آن را محکم ببندید. آن را در محل خشک، خنک و تاریک نگهداری کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا