رسپی

اسموتی گیلاس و اسفناج (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

اسموتی گیلاس و اسفناج

گیلاس یکی از میوه‌های خوشمزه و محبوب تابستان است. این میوه سرشار از فیبر، مواد معدنی، آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های A و C می‌باشد. نوشیدن گیلاس به ما کمک می‌کند که از بدن‌مان در برابر بیماری‌ها و پیری زودرس محافظت کنیم و حتی ممکن است در کاهش وزن موثر باشد.

علاوه بر آن، گیلاس حاوی هورمون ملاتونین است که به تنظیم خواب و بیداری کمک می‌کند. می‌توانید برای تهیه اسموتی از میوه‌های دیگری نیز استفاده کنید و طعم‌های جدیدی ایجاد کنید.

از دیگر فواید گیلاس می‌توان به بهبود مشکلات مفاصل، جلوگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان روده، تقویت حافظه، کنترل قند خون در دیابتی‌ها و حفظ سلامت پوست اشاره کرد. این میوه برای زنان باردار هم مفید است چون سرشار از آنتوسیانین است و به سلامت جنین کمک می‌کند.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
موز: 1 عدد
گیلاس: 1 پیمانه فریز شده و بدون هسته
شیر سویا (یا شیر دلخواه): 1 پیمانه
اسفناج تازه: 1 مشت
یخ: 3 تکه

دستور تهیه اسموتی گیلاس و اسفناج

تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید و خوب هم بزنید تا همه چیز در هم مخلوط شود.
می‌توانید اسموتی را با برگ‌های اسفناج و گیلاس‌های تازه یا فریز شده تزئین کنید.

اسموتی گیلاس و هلو

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
هلو یا شلیل رسیده 1 عدد
گیلاس 1 پیمانه
آب و یخ 1 پیمانه
لیمو ترش متوسط 2 عدد

دستور تهیه :

برای تهیه یک اسموتی خوشمزه، بهتر است دانه‌های لیمو را قبل از مخلوط کردن بگیرید و سپس مواد را به مدت 5 دقیقه هم بزنید.
قبل از سرو، مزه اسموتی را بچشید. اگر دوست دارید طعم ترش‌تر باشد، می‌توانید لیمو بیشتری اضافه کنید و اگر شیرینی بیشتر می‌خواهید، کمی گیلاس بیشتر بریزید.

منبع : ساعد نیوز

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا