امروز ناهار چی درست کنم؟ (یکشنبه ۲ اردیبهشت)

“`html
امروز برای ناهار چه چیزی درست کنم؟ چه چیزی بپزم که تکراری نباشد؟ فرقی نمیکند که دانشجو باشید، خانهدار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند.
به همین دلیل، امروز در دومین روز اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به سلیقهتان یکی از آنها را برای ناهار امروزتان تهیه و میل کنید.
معرفی ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار و طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- کباب تابهای (کباب دیگی)
شاید کمتر کسی پیدا شود که کباب تابهای (همان کباب دیگی یا ماهیتابهای) را دوست نداشته باشد. کباب تابهای همانطور که از اسمش پیداست، کباب خوشمزهای است که در ماهیتابه و روی گاز درست میشود.
این غذا با گوشت چرخ کرده گوسفند یا گاو تهیه میشود و شما میتوانید آن را با گوجهفرنگی کبابی، سیبزمینی تنوری، فلفل دلمهای و سایر سبزیجات میل کنید.
مراحل تهیه کباب تابهای
مراحل تهیه کباب تابهای به شرح زیر است:
- گوشت را بشویید و چرخ کنید یا از گوشت چرخ کرده آماده استفاده کنید.
- پیاز را ریز رنده کرده و به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. زمانی که گوشت کمی چسبناک شد، میتوانید کمی دارچین اضافه کنید. (اضافه کردن دارچین اختیاری است، ولی طعم خوبی به کباب میدهد).
- پس از شکل دادن به کبابها، شعله گاز را روشن کنید و ماهیتابه را روی آن قرار دهید. حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید تا کبابها به آرامی آب بیندازند و مزهدار شوند.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی کباب دیگی (کباب تابهای) کلیک کنید.
۲- ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی
همهی ما درست کردن ماکارونی را بلدیم، اما گاهی یک طرز تهیه متفاوت میتواند تنوع خوبی ایجاد کند! اگر برای بار اول میخواهید ماکارونی درست کنید، این روش انتخاب خوبی است. امروز با ما باشید تا یک رسپی متفاوت و در عین حال ساده را برای شما توضیح دهیم.
مراحل تهیه ماکارونی
مراحل تهیه ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی به شرح زیر است:
- پیاز و نصف سیرها را رنده میکنیم و آب اضافی آنها را با یک پارچه تمیز میگیریم. (به این شکل که پیازهای رنده شده را داخل پارچه میریزیم و قسمت بالایی پارچه را جمع کرده و فشار میدهیم تا آب اضافی گرفته شود.)
- گوشت چرخ کرده را به خوبی ورز میدهیم و با مواد مخلوط میکنیم؛ سپس توپکهایی به اندازه گردوی درشت درست کرده و به مدت نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم.
- بعد از نیم ساعت توپکهای گوشت را در روغن داغ سرخ میکنیم. دقت کنید که توپکها را بچرخانید تا همه طرف آنها سرخ شود.
-
همزمان با سرخ کردن توپکها، یک قابلمه آب روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاید.
برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه روی لینک رسپی ماکارونی با گوشت چرخ کرده قلقلی کلیک کنید.
۳- خورش کدو
خورش کدو سبز یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که از کدو سبز تهیه میشود و سرشار از آهن، پتاسیم و بتاکاروتن است و به همین دلیل غذایی بسیار سالم و مفید برای بدن به حساب میآید.
این خورش را هم میتوان به صورت گیاهی و بدون گوشت درست کرد و هم میتوان آن را با گوشت گوسفند، مرغ یا حتی بوقلمون برای وعده ناهار تهیه و میل کرد.
“““html
مراحل تهیه خورش کدو
مراحل تهیه خورش کدو به این صورت است:
- اول از همه، پیاز و سیر را پوست کنید و بشویید. سپس پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و سیر را رنده کنید.
- یک قابلمه انتخاب کنید و کمی روغن مایع در آن بریزید. آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا روغن داغ شود. سپس پیاز خرد شده و سیر رنده شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- بعد از نرم شدن پیاز و سیر، زردچوبه و کمی فلفل سیاه به آنها اضافه کنید و همه چیز را هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند و کمی تفت بخورند.
- حالا نوبت گوشت است. گوشت را تمیز کنید، بشویید و با چاقوی تیزی به اندازه خورشتی خرد کنید.
- گوشتهای خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعمها با هم ترکیب شوند. سپس گوشت را آنقدر تفت دهید تا رنگ آن عوض شود و کمی سرخ شود.
برای ادامه دستور این غذای خوشمزه و مقوی روی لینک رسپی خورش کدو کلیک کنید.
۴- دلمه مرغ با پنیر
دلمه مرغ با پنیر یکی از غذاهای خوشمزه است که میتواند به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو شود. این غذا برای بچهها هم گزینه خوبی است و تهیه آن برای مادران خانواده سریع و راحت است.
مراحل تهیه دلمه مرغ با پنیر
مراحل تهیه دلمه مرغ با پنیر به این صورت است:
- گوشت مرغ را روی تخته بگذارید و با بیفتککوب بکوبید تا نازک شود. بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید، اما اگر از ران مرغ هم استفاده کردید، استخوانش را جدا کنید و آن را بکوبید.
- روی مرغهای نازک شده کمی نمک، فلفل و کره بمالید و بگذارید مزهدار شود.
- سپس هویجها را به صورت نگینی خرد کنید و بگذارید بپزند. بعد از پختن، کمی از آن را روی یکی از مرغهای نازک شده بچینید.
- کمی پنیر چدار روی هویجها بریزید و شروع به رول کردن مرغ کنید. دقت کنید که رول بهخوبی بسته شود و مواد از آن بیرون نریزند.
برای ادامه دستور این غذای خوشمزه و جذاب روی لینک رسپی دلمه مرغ با پنیر کلیک کنید.
۵- کوکو باقلا سبز
کوکو باقلا سبز یکی از غذاهای ساده و محبوب است که میتوانید وقتی وقت کافی برای درست کردن یک غذای طولانی ندارید، تهیه کنید. این کوکو سریع آماده میشود و بافت ترد و خوشمزهای دارد.
مراحل تهیه کوکو باقلا سبز
مراحل تهیه کوکو باقلا سبز به این صورت است:
- باقالیها را پوست کنید و بشویید. برای جدا کردن پوست نازک آنها، باقالیها را در یک کاسه بریزید و کمی نمک به آنها اضافه کنید و هم بزنید تا خوب آغشته شوند.
- ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس با چاقو انتهای باقالیها را شکاف دهید و کمی فشار بدهید تا باقالیها بهراحتی از پوست خارج شوند. همه باقالیها را به همین شکل پوست بگیرید.
- باقالیها را در یک قابلمه بریزید، کمی آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. ۲۵ تا ۳۵ دقیقه صبر کنید تا باقالیها بپزند و آب قابلمه تبخیر شود.
- بعد از پختن باقالیها، بگذارید کمی خنک شوند، سپس با گوشتکوب آنها را له کنید و در یک ظرف مناسب بریزید و آماده مرحله بعدی شوید.
برای ادامه دستور این غذای ساده و محبوب روی لینک رسپی کوکو باقلا سبز کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم لیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را به شما معرفی کردیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان قرار دهید و از طعم فوقالعاده آنها لذت ببرید.