رسپی

امشب شام چی درست کنم؟ (دوشنبه ۷ خرداد)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

امشب چه غذایی بپزم؟ چه چیزی درست کنم که تکراری نباشه؟ آیا باید نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگ‌ترین نگرانی‌های خیلی از مردم، چه کسانی که خانه‌دار هستن، چه شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده‌ای برای یک غذای خوشمزه و سالم برای شام است.

به همین دلیل، ما در هفتمین روز خرداد ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از رضیم بلاگ پنج غذای متنوع و خوشمزه رو به شما معرفی می‌کنیم تا بتونید با توجه به سلیقه خود، یکی از اون‌ها رو برای شام امشب‌تان تهیه کنید و در کنار عزیزانتون میل کنید.

معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما

در ادامه می‌تونید با غذاهای مختلف برای شام و طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- سبزی پلو دامغانی

سبزی پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانیه که در نقاط مختلف کشور به شیوه‌های متفاوتی تهیه می‌شود. سبزی پلو دامغانی یکی از غذاهای سنتی شهر دامغانه که با طعمی دلچسب و طرز تهیه‌ای ساده، گزینه‌ای عالی برای طرفداران این غذاست.

مراحل تهیه سبزی پلو دامغانی

مراحل تهیه سبزی پلو دامغانی به این صورت است:

  1. قبل از شروع، برنج رو به مدت ۱ تا ۲ ساعت در آب خیس کنید. از آب ولرم استفاده کنید و به اندازه‌ای آب بریزید که تمام دانه‌ها در آب غوطه‌ور بشن.
  2. می‌تونید کمی نمک هم به آب اضافه کنید. این کار باعث میشه برنج طعم بهتری داشته باشه و به پخت بهترش کمک می‌کنه.
  3. حالا بادمجان‌ها رو پوست کنین و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. ضخامت برش‌ها باید حدود ۱ تا ۲ سانتی‌متر باشه. برای اینکه تلخی بادمجان‌ها گرفته بشه، می‌تونید روی اونا نمک بپاشید و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید.
  4. بعد از این زمان، بادمجان‌ها رو بشویید و آبشون رو با دستمال بگیرید. در یک تابه گود روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید. بادمجان‌ها رو آرام در روغن داغ سرخ کنید و هر دو طرفشون رو تفت بدید.
  5. حالا پیاز رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه دیگه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، پیاز رو بهش اضافه کنید. چند دقیقه پیاز رو تفت بدید تا نرم بشه.
  6. سپس گوشت چرخ کرده و زردچوبه، نمک و فلفل رو به تابه اضافه کنید. مواد رو هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کنه. حالا گوجه‌فرنگی‌ها رو رنده کنید و به مواد اضافه کنید.

برای ادامه طرز تهیه این غذای خوش‌عطر و خوش‌طعم، روی لینک رسپی سبزی پلو دامغانی کلیک کنید.

۲- رولت ماهی با رب انار

غذاهای دریایی طرفداران خودش رو داره. افراد زیادی هستند که به خوردن غذاهای دریایی مثل ماهی و میگو علاقه‌مندن و معمولاً دوست دارن این غذاها رو با دستورهای خوشمزه میل کنن. رولت ماهی با رب انار هم یکی از این غذاهاست.

این غذا به نسبت مدرن‌تره و ظاهری زیبا داره که می‌تونه به میز غذای شما زیبایی بده. این غذا رو می‌شه با انواع ماهی‌ها مثل ماهی قزل‌آلا تهیه و سرو کرد.

مراحل تهیه رولت ماهی با رب انار

مراحل تهیه رولت ماهی با رب انار

مراحل تهیه رولت ماهی با رب انار به این شکل است:

  1. در ابتدا باید ماهی رو به خوبی تمیز و بدون تیغ کنید. برای این کار از چاقوی تیز استفاده کنید و باله‌ها، دم و سر ماهی رو برید. پس از اون به آرامی تیغ‌ها رو جدا کنید تا به بافت گوشت ماهی آسیب نرسه.
  2. در یک ظرف همه ادویه‌ها رو با هم ترکیب کنید و به آرامی به گوشت ماهی بمالید تا ادویه‌ها خوب جذب بشن. سپس کمی زعفران دم کرده رو روی گوشت بمالید.
  3. بعد از آماده کردن گوشت ماهی، برای تهیه سس به یک ظرف مناسب رب انار و گردو رو ترکیب کنید. سپس پیاز داغ رو به اون اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط بشه.
  4. وقتی مواد ترکیب شد، سبزی معطر رو هم بهش اضافه کنید. توجه کنید که برای زیباتر شدن غذا، سبزی‌ها رو به صورت…
  5. “““html

  6. ریز ساطوری کنید.
  7. بعد از این که سس آماده شد، با یک قلم یا با دست، سس را به سرتاسر ماهی بمالید. این کار را به آرامی انجام دهید تا به بافت گوشت ماهی آسیبی وارد نشود.

برای ادامه رسپی این غذای دریایی پرطرفدار روی لینک رسپی رولت ماهی با رب انار کلیک کنید.

۳- زاپاتای خانگی

زاپاتا یکی از انواع ساندویچ‌های ساده و در عین حال خوشمزه‌ای است که به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه و نوش جان کرد. ساندویچ زاپاتا از سینه مرغ تهیه می‌شود و البته با توجه به ذائقه خود می‌توانید مواد مورد نظرتان را به آن اضافه کنید.

امشب شام چی درست کنم؟ (دوشنبه ۷ خرداد)

مراحل تهیه زاپاتای خانگی

مراحل تهیه زاپاتای خانگی

مراحل تهیه زاپاتای خانگی به شرح زیر است:

  1. ابتدا فیله‌های مرغ را با ادویه‌هایی مثل فلفل سیاه، پودر سیر و نمک مزه‌دار کنید و با بیفتک آن را بکوبید تا نرم شود، سپس آن را روی شعله ملایم سرخ کنید.
  2. پس از آماده شدن فیله مرغ، گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده را به همراه ادویه‌ها به آن افزوده و تفت دهید تا گوشت نیز بپزد. در انتها قارچ‌ها را ورقه‌ای برش زده و به مواد اضافه کنید و بگذارید آب قارچ کشیده شود.
  3. در این مرحله ابتدا نان ساندویچ را برش زده و خمیر اضافی داخل آن را خالی کنید. سپس ورقه‌های ژامبون را داخل نان ساندویچ قرار داده، فیله مرغ و مخلوط گوشت را اضافه کنید و به سراغ مرحله بعد بروید.

برای ادامه رسپی این غذای راحت و پرطرفدار روی لینک رسپی زاپاتای خانگی کلیک کنید.

۴- بوریتو مرغ

بوریتو مرغ، یک ساندویچ بسیار کامل و خوشمزه است که اصالت آن به مکزیک برمی‌گردد. این غذا را می‌توانید با نان تورتیلا یا انواع نان‌های پیتا، لواش یا حتی نان‌های خانگی که خودتان در منزل تهیه می‌کنید آماده کنید.

این ساندویچ حجیم پرطرفدار با سینه مرغ یا گوشت قرمز همراه با فلفل دلمه، سیر، پنیر پارمسان، جعفری تازه، برنج، ذرت پخته شده و… قابل آماده‌سازی و سرو کردن در وعده شام است.

مراحل تهیه بوریتوی مرغ

مراحل تهیه بوریتو مرغ

مراحل تهیه بوریتو مرغ به روش مکزیکی به شرح زیر است:

  1. در اولین مرحله به سراغ برنج بروید. برنج را تمیز کنید و بشویید. آن را از چند ساعت قبل از طبخ غذا بخیسانید. پس از خیساندن برنج، آن را با مقداری آب، نمک و روغن به‌صورت کته‌ای بپزید. برنج پخته شده را کنار بگذارید و به سراغ مرحله بعد بروید.
  2. در دومین مرحله به سراغ ذرت بروید. دانه‌های ذرت را با مقداری آب درون قابلمه مناسبی بریزید و ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا ذرت‌ها پخته شوند. پس از پخته شدن آن‌ها را آبکشی کنید و کنار بگذارید. برای سریع‌تر شدن پخت می‌توانید از کنسرو ذرت آماده نیز استفاده کنید.
  3. اکنون به سراغ آماده‌سازی پیاز بروید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به‌صورت نگینی خرد کنید. درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید. پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا طلایی و برشته شوند.
  4. حال سیر را بشویید و پوست بگیرید. آن را به کمک سیر له کن پوره کنید و به پیازهای درون تابه اضافه کنید. سیرها را نیز تفت دهید تا عطرشان آزاد شود.

برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و جذاب مکزیکی روی لینک رسپی بوریتو مرغ کلیک کنید.

۵- سالاد اسفناج و توت فرنگی

سالاد اسفناج و توت فرنگی یکی از پیش‌غذاها و یا غذاهای سبک بهاری برای وعده شام است که رسپی بسیار ساده و آسانی دارد و با مواد اولیه متنوعی مثل اسفناج، توت فرنگی، گردو، عسل، روغن زیتون و… قابل آماده‌سازی و نوش جان کردن است.

“““html
مراحل تهیه سالاد اسفناج و توت فرنگی

مراحل تهیه سالاد اسفناج و توت فرنگی

مراحل تهیه سالاد اسفناج و توت فرنگی به همین سادگی است:

  1. اول از همه، اسفناج‌ها را خوب بشویید و بعد آن‌ها را در آبکش بگذارید تا آبشان برود. سپس اسفناج‌ها را خرد کنید و در ظرفی که می‌خواهید سالاد را سرو کنید بریزید.
  2. حالا توت فرنگی‌ها را هم خرد کرده و به ظرف سالاد اضافه کنید.
  3. در مرحله بعد، کمی پنیر لیقوان یا پنیر بز را به شکل مکعبی خرد کرده و به سالاد اضافه کنید. سپس کمی گردو خرد شده را هم به محتویات سالاد بیفزایید.

برای ادامه دستور تهیه این سالاد خوشمزه، لطفاً روی لینک رسپی سالاد اسفناج و توت فرنگی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، فهرستی از غذاهای دلچسب و متنوع برای شام آماده کرده‌ایم. حتماً این غذاها را امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا