رسپی

با همین چند ترفند ساده اما حرفه ای یک نان پرتزل پف دار درست کنید (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نان‌های حجیم و فانتزی از محبوب‌ترین نوع نان‌ها هستند. گاهی این نان‌ها را با مغزیجات و پرکننده‌های مختلف می‌پزند. نان پرتزل نوعی نان بدون مغز و حجیم است که روش پخت متفاوتی دارد و نیاز به تنور ندارد. این نان را می‌توان با پنیر، سبزی، غذاهای نانی و سالاد سرو کرد. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله نان پرتزل، با رضیم همراه باشید.
نان‌های حجیم و فانتزی از محبوب‌ترین نوع نان‌ها هستند. گاهی این نان‌ها را با مغزیجات و پرکننده‌های مختلف می‌پزند.

مواد لازم برای نان پرتزل

  • آرد حدود ۴ پیمانه
  • آب یک و نیم پیمانه
  • کره نرم شده به دمای اتاق ۲۵ گرم
  • شکر ۱ قاشق مرباخوری
  • مخمر ۱ و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری

دستور تهیه نان پرتزل پف‌دار

مرحله اول

برای درست کردن نان پرتزل، ابتدا آب ولرم که خیلی داغ نباشد را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس مخمر و شکر را به آن اضافه کرده و روی آن را می‌پوشانیم تا حدود ۱۰ دقیقه بماند و پف کند.

مرحله دوم

در این مرحله، یک کاسه بزرگ بگیریم و کره نرم شده را داخل آن بریزیم. سپس مقداری نمک به آن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم. بعد، مخمر پف کرده را به آن اضافه کرده و ترکیب می‌کنیم.

مرحله سوم

۴ پیمانه آرد را روی مواد الک کرده و ورز می‌دهیم تا یک خمیر نرم و یکدست درست شود. اگر خمیر خشک بود، کمی آب اضافه می‌کنیم. خمیر را حدود ده دقیقه ورز می‌دهیم و یک کاسه را چرب می‌کنیم.

مرحله چهارم

سپس خمیر را داخل کاسه می‌گذاریم و روی آن را با پلاستیک می‌پوشانیم و یک ساعت زمان می‌دهیم تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را به چانه‌های ۷۰ گرمی تقسیم می‌کنیم و هر کدام را به شکل نوار در می‌آوریم.

مرحله پنجم

نوارها را به شکل دایره درآورده و دو سر آن را به هم می‌پیچیم و به شکل دایره قرار می‌دهیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی می‌گذاریم. در یک قابلمه، سه لیوان آب و ۷۰ گرم جوش شیرین می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم تا بجوشد.

مرحله ششم

با همین چند ترفند ساده اما حرفه ای یک نان پرتزل پف دار درست کنید (مرحله به مرحله)

خمیرهای چیده شده را در این آب جوش به مدت ۱۰ ثانیه قرار می‌دهیم. سپس آنها را از آب درآورده و روی کاغذ روغنی در سینی فر می‌گذاریم. روی آنها کنجد یا نمک دریایی می‌ریزیم و در فر از قبل گرم شده قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم

با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌پزیم. می‌توانیم مرحله آب جوش و جوش شیرین را حذف کنیم و خمیرها را به‌طور مستقیم در سینی فر بچینیم. روی آن را با زرده تخم‌مرغ رومال کرده و با کنجد تزئین کرده و سپس در فر بپزیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا