رسپی

با گوشت گوساله چه غذاهایی می توان پخت ؟ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه انواع غذا با گوشت گوساله

دستور تهیه غذا با گوشت گوساله موضوعی است که قصد داریم در مورد آن صحبت کنیم. برای پختن گوشت گوساله روش‌های خاصی وجود دارد. در ادامه، هریک از غذاهای خوشمزه با گوشت گوساله را توضیح خواهیم داد.

دستور تهیه خوراک گوشت گوساله با سس

مواد لازم برای تهیه خوراک گوشت گوساله با سس:

  • استیک گوشت ۱ کیلو
  • پیاز ۱ تا ۲ عدد
  • آرد ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر به مقدار کم
  • ماءالشعیر ساده یک قوطی
  • گالینابلانکا 1 تا ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • سبزیجات معطر ۱ دسته
  • جعفری ساتوری شده به مقدار کم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مراحل تهیه خوراک گوشت گوساله با سس:

گوشت‌ها را به تکه‌های کوچک ببرید و سرخ کنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید. در همان روغن، پیاز خردشده را سرخ کنید و آرد و کمی شکر به آن اضافه کنید. گالینابلانکا و ماءالشعیر را هم به این مخلوط اضافه نمایید.

بعد از آن، دسته‌ای از سبزیجات معطر را که با نخ بسته‌اید، در همین سس قرار دهید. گوشت‌ها را هم به مخلوط اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا بپزد.

نمک و فلفل بزنید و دسته سبزی‌ها را بیرون آورید. سپس کمی رب گوجه فرنگی به آن اضافه نمایید. در آخر، جعفری ساتوری شده را روی غذا بپاشید. این خوراک با پوره سیب‌زمینی بسیار خوشمزه می‌شود.

دستور تهیه رست بیف با گوشت گوساله

مواد لازم جهت تهیه رست بیف با گوشت گوساله:

  • گوشت ران گوساله بدون چربی ۳ پوند (حدود ۱ تا ۱٫۵ کیلو گرم)
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • ½ قاشق غذاخوری دود مایع (برای طعم بهتر)
  • ۸ نوار بیکن (بیکن حلال گوساله در بازار موجود است)

مواد لازم برای تهیه سالاد کلم و سس مخصوص:

  • ½ فنجان سس مایونز
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۲ قاشق چای‌خوری خردل
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • ۲ فنجان کلم قرمز، تکه‌تکه شده
  • ۲ فنجان کلم، تکه‌تکه شده
  • ۱ فنجان هویج، تکه‌تکه شده

مراحل تهیه رست بیف با گوشت گوساله:

گوشت را به تکه‌های بزرگ برید و تمامی ادویه‌ها شامل نمک، پودر سیر و دود مایع را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. سپس بیکن‌ها را دور گوشت‌ها بپیچید و آنها را در آرام‌پز قرار دهید تا خوب بپزند.

شما می‌توانید گوشت‌ها را به روش‌های دیگر هم بپزید؛ مثلاً می‌توانید آنها را بدون آرام‌پز بپزید و پس از پختن، آنها را با بیکن ریش‌ریش کرده و ادویه‌ها را اضافه کنید. دود مایع هم اختیاری است.

گوشت‌ها باید بعد از پختن به مدت ۵ دقیقه در فر به حالت گریل قرار بگیرند تا رویه آنها کمی خشک شود و طعم بهتری بگیرد. بعد از این مرحله، گوشت‌ها آماده‌اند تا در نان ساندویچی قرار بگیرند.

برای تهیه سالاد با سس مخصوص، همه مواد جز سبزیجات را با هم مخلوط کنید. سپس این سس را روی مخلوط سبزیجات ریخته و به خوبی هم بزنید. ساندویچ حاضر است؛ نوش جان!

دستور تهیه استیک گوشت گوساله

مواد لازم برای تهیه استیک گوساله:

با گوشت گوساله چه غذاهایی می توان پخت ؟ (مرحله به مرحله)
  • روغن زیتون نصف پیمانه
  • سرکه ¼ پیمانه
  • سیر له شده 2 حبه
  • خردل
    “““html
  • 4 قاشق چایخوری
  • سس ورسسترشایر 1 قاشق غذاخوری
  • گوشت راسته گوساله 700 گرم
  • موسیر چهار قاچ شده 5 عدد متوسط
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

مراحل تهیه استیک گوشت گوساله:

ابتدا گوشت را با مخلوطی از سیر له شده، سس ورسترشایر، خردل، سرکه و نیمی از روغن زیتون طعم‌دار کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خوشمزه‌تر و ترد شود.

تابه‌ای را روی حرارت قرار داده و دو تا سه قاشق روغن بریزید تا داغ شود. سپس استیک طعم‌دار شده را به خوبی سرخ و بپزید. در این بین، تابه دیگری را گرم کنید و موسیرها را با باقی‌مانده روغن تفت دهید تا سرخ شوند.

بعد، نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد و غلیظ شود. سپس استیک سرخ شده را در بشقاب سرو قرار دهید، به برش‌هایی تقسیم کنید و سس موسیر را روی آن بریزید و نوش جان کنید.

دستور تهیه غذا با گوشت گوساله

دستور تهیه خوراک گوشت گوساله

مواد لازم جهت تهیه خوراک گوشت گوساله:

  • گوشت سردست گوساله جوان ۱.۵ کیلوگرم
  • هویج متوسط ۲ تا ۳ عدد
  • گوجه فرنگی متوسط ۳ تا ۴ عدد
  • لیموترش ۳ تا ۴ عدد
  • سیر ۳ تا ۴ پر
  • نعناع و ترخون خرد کرده ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • پیاز ریز سفید ۵۰۰ گرم
  • روغن مایع ۳ تا ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • آرد گندم ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • نمک و فلفل به مقدار کافی

مراحل تهیه خوراک گوشت گوساله:

گوشت را به قطعات کوچکی برش دهید. روغن مایع را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود. سپس ورقه‌های گوشت را در روغن قرار دهید و حرارت را کم کنید.

در ظرف را ببندید تا آب گوشت بگیرد. گوشت را کمی هم بزنید تا سرخ شود. یک لیوان آب را با سبزی‌های خرد شده و سیر کوبیده به گوشت اضافه کنید. وقتی کمی پخت، هویج‌ها را پوست کرده و حلقه حلقه برش بزنید.

پیاز را هم پوست کنده و بشویید. هویج و پیاز خرد شده را به گوشت اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا پخته شود اما له نشود. گوجه‌فرنگی‌ها را با آب جوش بپوشانید، سپس پوستشان را بگیرید و خرد کنید.

آرد را با کره کمی سرخ کنید و در انتها به گوشت اضافه کنید. کمی نمک و فلفل و آب دو عدد از لیمو را بریزید. گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را نیز بیفزایید و هم بزنید.

بعد از دو تا سه جوش، خوراک را در ظرف سرو کنید و یک عدد لیموترش را پوست کرده و به شکل حلقه‌های نازک برش بزنید و روی گوشت بگذارید.

دستور تهیه غذا با گوشت گوساله

دستور تهیه کباب برگ با گوشت گوساله در فر

مواد لازم برای تهیه کباب برگ با گوشت گوساله:

  • گوشت راسته یا فیله گوساله 1.5 کیلوگرم
  • پیاز 2-3 عدد
  • روغن مایع 1 استکان
  • فلفل دلمه‌ای 2 عدد
  • محلول زعفران به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور تهیه کباب برگ با گوشت گوساله:

ابتدا گوشت را بشویید و بگذارید تا خشک شود. سپس روی تخته قرار دهید و به پهنای 4 سانت و طول 20 سانت برش بزنید. سپس از این قطعه، قطعات دیگر را برش بزنید تا همه به یک اندازه شوند.

قطعات گوشت را به قطر نیم سانتی‌متر ورقه ورقه کنید. برای تهیه این کباب برگ، بهتر است یک کیوی را روی گوشت رنده کنید و به مدت 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس آن را بشویید و در ماریناد بخوابانید. با این روش گوشت نرم‌تر خواهد شد.

“““html

روش گوشت، نرم‌تر می‌شود.

پیاز و فلفل دلمه‌ای را به شکل مربعی ریز خرد کنید و آنها را در یک کاسه با روغن مایع، زعفران و فلفل سیاه مخلوط کنید، اما در این مرحله نمک نزنید. قطعات گوشت را در میان این مواد بگذارید و خوب مخلوط کنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند.

روی ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت 24 ساعت در یخچال نگه‌دارید. در طول این مدت، 3 تا 4 بار ظرف را از یخچال بیرون آورده و محتویات را زیر و رو کنید. پس از 24 ساعت، گوشت را از یخچال خارج کرده و نمک به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

15 دقیقه بعد از اینکه نمک را اضافه کردید، گوشت را از مواد خارج کنید. برای اینکه ورقه‌های گوشت نازک‌تر شوند و شکل بهتری بگیرند، با پشت کارد یا بیفتک‌کوب به آرامی روی آن بکوبید و در حین کوبیدن کمی روغن مایع و زعفران به آن بزنید.

در این مرحله، تکه‌های گوشت را به سیخ بکشید. برای سیخ‌کردن، گوشت را بین انگشت شصت و دیگر انگشتانتان بگیرید و سعی کنید سیخ را از وسط گوشت رد کنید. اگر چند تکه گوشت به یک سیخ می‌زنید، باید قطعات به هم بچسبند.

دوباره با بیفتک‌کوب به گوشت ضربه بزنید و به مدت 2 ساعت سیخ‌ها را در یخچال قرار دهید. موادی که برای طعم‌دار کردن گوشت استفاده کرده‌اید را به کف یک ظرف پیرکس بریزید، به طوری که کف ظرف را پوشش دهد، و سپس سیخ‌ها را روی پیازها در ظرف بچینید.

ظرف را در فر از پیش گرم شده به دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا بپزد. در حین پخت، چند بار روی کباب‌ها را با سس کباب بپوشانید و دوباره در فر بگذارید تا کباب‌ها خشک نشوند و آبدار باقی بمانند.

پس از پختن کباب، آن را مستقیماً روی برنج بگذارید. گذاشتن کباب برگ زیر نان باعث می‌شود که خشک شود. در کنار کباب، می‌توانید از گوجه و فلفل کبابی استفاده کنید که لذت خوردن آن را دوچندان می‌کند.

دستور غذا با گوشت گوساله

دستور تهیه 6 مدل غذای خوشمزه با گوشت بره

دستور تهیه 10 نوع غذای جدید با ران مرغ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا