برای در امان ماندن از کرونا هر صبح؛ یک فنجان دمنوش کندر بنوشید (2 نکته مهم)

طرز تهیه دمنوش کندر برای پاکسازی ریه و رفع سرفه افراد کرونایی
به نقل از رضیم: دمنوش کندر برای افرادی که دچار تنگی نفس، سرفه یا مشکلات ریوی ناشی از کرونا و سرماخوردگی هستند، مفید است. همچنین افرادی که دارای مزاج بلغم و اضافه وزن شکمی هستند نیز میتوانند از آن بهره ببرند. خواص کندر خوراکی بهقدری زیاد است که به آن طلای طب میگویند. کندر یک گیاه دارویی به نام علمی Boswellia thurifera یا B. sacra و همچنین B. carterii از خانواده ناترک سانان است و صمغ آن را با اسپنددانه میسوزانند و به عنوان خوشبو کننده استفاده میکنند.
برخی معتقدند که کندر سفید بهتر از دیگر انواع آن است و به سه روش خوراکی، موضعی و به صورت بخور برای درمان بیماریها استفاده میشود. شاید شنیده باشید که جویدن کندر به تقویت حافظه کمک میکند یا مصرف آن در بارداری و برای تقویت معده سرد و تر مفید است! اما امروز میخواهیم شما را با دمنوش کندر آشنا کنیم که یک پاککننده بلغم و تقویتکننده ریه است. این دمنوش همچنین خاصیت گرم دارد و میتواند در برابر کرونا کمک کند و در واقع محافظی برای ریهها به شمار میآید. در ادامه با ما باشید تا درباره دمنوش و خواص کندر بیشتر بدانید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش کندر
- کندر: 1 قاشق چایخوری
- آب جوش: 1 لیوان
طرز تهیه دمنوش کندر برای سرفه
- یک قاشق چایخوری کندر را در یک لیوان شیشهای بریزید.
- سپس آب جوش را به لیوان اضافه کرده و درب آن را بگذارید.
- هر دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا کندر کاملا در آب جوش حل شود و دمنوش رنگی کرم به خود بگیرد.
- بهتر است در شب برای ۱۵-۲۰ دقیقه دم بکشد و آن را به مدت 5-6 روز مصرف کنید!
نکات مهم برای تهیه دمنوش کندر در زمان کرونا
1. برای درمان کرونا، هر روز صبح یک استکان دمنوش کندر بنوشید. اگر فردی بیمار است و علائم سرماخوردگی شدید یا درگیری ریوی دارد، به جای یک قاشق چایخوری، از 1 قاشق غذاخوری استفاده کند.
2. خواص دمنوش کندر بسیار زیاد است و برای بهرهمندی از آن، باید کندر خالص و تازه باشد؛ بهترین نوع کندر، نوع خالص، نرم و با ظاهر سفید است و باید به راحتی شکسته شود.
3. هنگام شکستن کندر، باید حالت چسبنده و رنگ زرد و طلایی درون آن مشاهده شود. (علامت خالص بودن آن این است که به سرعت آتش میگیرد در حالی که نوع تقلبی آن صمغ عربی به سختی میسوزد.) کندر نر، سفت و شفاف است؛ در طب سنتی، هر چیزی که اثر قویتر دارد را “نر” و هر چیز با اثر ضعیفتر را “ماده” مینامند.
4. اگر کندر با مزاج فرد سازگار نبود، میتوان آن را با عسل مصرف کرد و حتی میتوان آن را در غذا به بیمار داد.
5. بهترین زمان استفاده از کندر، شب یا اول صبح است.
نحوه استفاده از کندر در درمان سایر بیماری ها
1. در طب سنتی، طبع کندر گرم و خشک است و اگر با صمغ خورده شود، برای رفع بدبویی بینی، تنگی نفس و سرفه مفید میباشد.
2. اگر کندر را با عسل بخورید، به درمان فراموشی کمک میکند.
3. میتوانید کندر را بکوبید و یک قاشق مرباخوری از آن را به لیوانی آب اضافه کرده و میل کنید.
4. روزی 3 گرم کندر را در آب خیسانده و ناشتا مصرف کنید تا بلغمها از سینه دفع شود.
5. میتوانید کندر را به صورت آدامس مصرف کنید، اما باید بدانید که کندر کمی تلخ است.
6. برای درمان روماتیسم و آرتروز، کندر را به مقدار 300 تا 400 میلیگرم در سه نوبت در روز مصرف کنید.
7. برای درمان آسم روزانه 300 میلیگرم کندر در سه نوبت مصرف شود.
8. مصرف کندر خوراکی میتواند به متعادل شدن هورمونها به ویژه هورمونهای تیروئید کمک کند و متابولیسم بدن را افزایش دهد و همچنین سمزدایی و پاکسازی بدن، به ویژه رودهها، کمک کند و با افزایش چربیسوزی به لاغری و کاهش وزن نیز کمک میکند؛ البته دمنوش کندر برای لاغری نیز مفید است.