برنامه غذایی شام چهارشنبه ۳۱ مرداد

“`html
امشب برای شام چی درست کنم؟ دنبال غذایی میگردید که تکراری نباشه؟ اگر شما هم با چنین سوالاتی روبهرو هستید، نگران نباشید! چون مجله رضیم پیشنهادهای جالبی برای شما داره تا در انتخاب شام امشبتون دغدغه نداشته باشید.
پیشنهاد ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتونید با غذاهای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا بشید. با ما همراه باشید.
۱- دمپختک (دمی باقالی)
دمپختک یکی از غذاهای سنتی و قدیمی تهران است که در شهرهای مختلف به روشهای متفاوتی تهیه میشود و گزینهای جذاب و مناسب برای شام به حساب میآید.
دمی باقالی یا کته باقالی، دمپختکی است که با باقالی زرد درست میشود و علاوه بر عطر و طعم بینظیر، بسیار هم کمهزینه و مقرون به صرفه است. این غذای خوشمزه را میتوانید بر اساس سلیقهتان با تخممرغ نیمرو، پیاز داغ، ترشی یا سالاد شیرازی نوش جان کنید.
مراحل تهیه دمپختک (دمی باقالی)
مراحل تهیه دمپختک (دمی باقالی) به شرح زیر است:
- برای آمادهسازی اولیه، باقالی زرد یا همون لپه باقالی رو میشوییم و داخل یک کاسه خیس میکنیم تا ۱ الی ۳ ساعت خیس بخوره. بعد، باقالی رو آبکشی میکنیم. لپه باقالی جزو حبوبات زودپر به حساب میاد و نیازی نیست از شب قبل خیس کنیم.
- از طرف دیگه برنج رو میشوییم و برای هر پیمانه برنج یک پیمانه آب میریزیم و با کمی نمک اجازه میدهیم تا برنج هم به مدت ۱ ساعت خیس بخوره.
- سپس پیاز رو خرد کرده و با مقداری روغن حیوانی تفت میدهیم. روغن حیوانی باعث خوشمزهتر شدن و خوشعطر شدن این کته میشه.
- بعد از اینکه پیازها طلایی شدن، ادویهها که شامل زردچوبه، فلفل سیاه و فلفل پاپریکا هست رو به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم تا عطر زردچوبه آزاد بشه.
- بعد از تفت خوردن ادویهها، لپه باقالی که آبکش کردهایم رو به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم. تفت دادن لپه باقالی باعث میشه که در کته وا نره و له نشه.
برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و لذیذ، روی لینک رسپی دمپختک (دمی باقالی) کلیک کنید.
۲- خورش سبزی فسنجان
خورش سبزی فسنجان، یکی از خوشمزهترین و معروفترین غذاهای ایرانی است که در شمال کشور به خصوص گیلان و مازندران طرفداران زیادی داره.
مراحل تهیه خورش سبزی فسنجان
مراحل تهیه خورش سبزی فسنجان به شرح زیر است:
- مرغ رو به تکههای دلخواه (مثلاً ران و سینه) برش بزنید و با نمک و فلفل مزهدار کنید.
- گردوها رو به دو نیم یا سه نیم خرد کنید. میتونید گردوها رو کمی تفت بدید تا عطر و طعم بهتری پیدا کنند.
- سبزی فسنجان رو به طور کامل بشویید و بعد از آبگیری، با کمک چاقو یا خردکن ریز خرد کنید.
- در یک قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید. مرغهای مزهدار شده رو داخل روغن تفت بدید تا طلایی بشن و بوی خامیشون گرفته بشه.
برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و محلی، روی لینک رسپی خورش سبزی فسنجان کلیک کنید.
۳- چیکن استراگانف
چیکن استراگانف یکی از غذاهای خوشمزه روسی است که با مرغ تهیه میشود و روش پخت آن به بیف استراگانف شباهت زیادی داره. تنها تفاوت این دو غذا اینه که در بیف استراگانف به جای مرغ، از فیله گوساله استفاده میشود.
استراگانف یک سرآشپز روسی بوده که برای اولین بار این غذا رو آماده کرده و به دلیل استفاده از گوشت مرغ، به چیکن استراگانف معروف شده است. شما هم میتونید این غذای متفاوت رو به راحتی در خونه برای شام امشبتون تهیه و نوش جان کنید.
مراحل تهیه چیکن استراگانف
مراحل تهیه چیکن استراگانف به شرح زیر است:
- سینه مرغ شسته شده رو بدون…
“““html - ابتدا مرغ را استخوانبندی کنید و سپس با چاقو به صورت نازک و نواری برش دهید؛ اندازه و شکل برشها بستگی به سلیقه شما دارد. تکههای مرغ را با فلفل سیاه، فلفل قرمز و پودر سیر مخلوط کنید و روی آن را با سلفون بپوشانید. سپس به مدت یک یا دو ساعت در یخچال قرار دهید.
- در ادامه یک پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد کنید و در تابه با چند قاشق روغن تفت بدهید تا سبک و طلایی شود. سپس دو حبه سیر رنده شده (اختیاری) را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
- حالا تکههای مرغ را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ کمی تغییر کند. سپس نمک را به مرغ اضافه کرده و حدود ۲۰ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا مرغها کاملاً بپزند.
- بعد از پختن مرغها، آنها را از تابه خارج کنید و قارچهای ورقهای خرد شده را داخل تابه بریزید. حرارت را بالا ببرید تا رنگ قارچها تیره نشود! کمی آبلیمو نیز به قارچها اضافه کنید تا رنگ نکنند.
برای ادامه دستور پخت این غذای بینالمللی خوشمزه، روی لینک رسپی چیکن استراگانف کلیک کنید.
۴- پاستا تن ماهی خامهای
پاستا یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که به روشهای مختلف و با طعمهای متنوع تهیه میشود. یکی از این پاستاهای خوشمزه، پاستا تن ماهی خامهای است. به دلیل سادگی و سرعت پخت، این غذا گزینهای عالی برای ناهارهای فوری به شمار میرود.
مراحل تهیه پاستا تن ماهی خامهای
مراحل تهیه پاستا تن ماهی خامهای به این صورت است:
- ابتدا گوجهفرنگیهای نیمهخشک را در صورت نیاز کمی خرد کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را رنده کنید. همچنین، جعفری را خرد نمایید.
- نخودسبز را بپزید و کنار بگذارید، میتوانید از نخودسبز کنسروی هم استفاده کنید. کنسرو تن ماهی را در یک قابلمه و به همراه آب بپزید.
- در یک قابلمه بزرگ، آب را به جوش برسانید و کمی نمک اضافه کنید.
- سپس فتوچینی یا اسپاگتی را به آب جوش اضافه کنید و طبق دستور روی بسته بپزید. بعد از پخت، آن را با آب سرد شسته و کنار بگذارید.
برای ادامه دستور این غذای خوشمزه و سریع، روی لینک رسپی پاستا تن ماهی خامهای کلیک کنید.
۵- کشک و بادمجان دامغانی
کشک و بادمجان دامغانی یک غذای محلی بسیار خوشمزه و مقوی از دامغان است که میتوان آن را به عنوان یک شام سبک تهیه و سرو کرد. این غذا بسیار ساده درست میشود و شما میتوانید با موادی مانند بادمجان، گوجهفرنگی، کشک و… آن را تهیه کنید.
مراحل تهیه کشک و بادمجان دامغانی
مراحل تهیه کشک و بادمجان دامغانی به شرح زیر است:
- ابتدا پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد کرده و در یک قابلمه با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا شفاف و شیشهای شود.
- سپس سیر رنده شده را به قابلمه اضافه کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا بوی ادویهها خارج شود.
- در این مرحله نعناع خشک را اضافه کنید و بادمجانها را که ریز خرد کردهاید، تفت دهید. پس از نرم شدن بادمجانها، گوجهفرنگیها را خرد کرده و به بقیه مواد اضافه کنید.
برای ادامه دستور تهیه این غذای راحت و خوشمزه، روی لینک رسپی کشک و بادمجان دامغانی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، فهرستی از غذاهای مناسب برای شام را برای شما آماده کردهایم. پیشنهاد میکنیم حتماً این غذاهای خوشعطر و لذیذ را در برنامه غذایی خود قرار دهید و از طعم بینظیر آنها لذت ببرید.