رسپی

بریانی گوشت خوشمزه و لذیذ، مناسب مجالس! (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بریانی گوشت خوشمزه و لذیذ، مناسب مجالس!

یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی، بریانی گوشت است که با روش ساده‌ای تهیه می‌شود. در اینجا با یک دستور پخت ساده و راحت برای بریانی گوشت آشنا می‌شوید. درست کردن بریانی ممکن است کمی زمان ببرد، ولی نتیجه‌ی آن ارزش دارد.

مواد لازم برای تهیه بریانی گوشت (برای 4 نفر):

  • گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
  • برنج باسماتی: 3 پیمانه
  • پیاز بزرگ: 2 عدد
  • سیر: 4 حبه
  • زنجبیل تازه: یک تکه کوچک
  • دارچین: 1 چوب
  • هل: 4 عدد
  • میخک: 4 عدد
  • برگ بو: 2 عدد
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • ماست: 1 پیمانه
  • آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره سبز: 1 قاشق چای‌خوری
  • پودر زردچوبه: 1 قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • کشمش و بادام (برای تزیین): به مقدار دلخواه

دستور تهیه بریانی گوشت :

آماده‌سازی گوشت: گوشت را به قطعات کوچک ببرید. پیاز را نگینی خرد کنید و سیر و زنجبیل را رنده کنید.

تفت دادن گوشت: در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و سپس گوشت را به همراه پیاز، سیر و زنجبیل تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.

اضافه کردن ادویه‌ها: دارچین، هل، میخک، برگ بو، پودر زیره، زردچوبه، فلفل قرمز و نمک را به گوشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

پخت گوشت: به گوشت آب اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بپزد.

آماده‌سازی برنج: برنج را از قبل خیس کنید. سپس آن را آبکش کرده و در یک قابلمه جداگانه بریزید.

تهیه لایه‌های بریانی: در کف یک قابلمه مناسب، مقداری از گوشت پخته شده را بریزید. سپس یک لایه برنج، یک لایه گوشت و دوباره یک لایه برنج اضافه کنید و این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.

اضافه کردن زعفران و ماست: زعفران و ماست را با هم مخلوط کرده و روی آخرین لایه برنج بریزید.

پخت نهایی: روی قابلمه دم‌کنی بگذارید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید بریانی به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بخار کند.

سرو: بریانی را در ظرف سرو کنید و با کشمش و بادام تزیین کنید.

دستور تهیه بریانی گوشت

نکات مهم:

برای طعم بهتر، می‌توانید از گوشت ران گوسفند استفاده کنید.

بریانی گوشت خوشمزه و لذیذ، مناسب مجالس! (مرحله به مرحله)

می‌توانید به جای گوشت، از مرغ یا مخلوطی از گوشت و مرغ استفاده کنید.

برای تزیین بریانی می‌توانید از زرشک، خلال بادام و پسته نیز بهره ببرید.

برای طعم دهی بیشتر به بریانی، می‌توانید از کمی زعفران در آب پخت برنج استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا