بهترین ادویه برای آش شله قلمکار چیست ؟ (مرحله به مرحله)

“`html
در آش شله قلمکار چه ادویهای بریزیم؟
تاریخچه آش شله قلمکار
یکی از قدیمیترین آشهای ایرانی، آش شله قلمکار است که تاریخچه آن به زمان ناصرالدین شاه میرسد. در برخی از داستانهای تاریخی آمده است که شاه قاجار به شکار میرفت و دستور میداد که 12 دیگ آش آماده کنند.
افراد دربار برای تهیه این آش هر چیزی که دم دستشان بود، مثل گوشت گوسفند، سبزی، حبوبات و ادویههای خوشبو در آن میریختند. هنگام پخت آن، جمعیت زیادی دور دیگها جمع میشدند و به همین خاطر به این آش آش شله قلمکار گفته میشود.
ریشه آش شله قلمکار به تهران برمیگردد، اما در شهرهای دیگری مثل اصفهان و تبریز هم پخته میشود و طرفداران زیادی دارد. ولی آشهای تهرانی خیلی معروفتر هستند.
ادویه مخصوص آش شله قلمکار
ادویه آش شله قلمکار چیست؟
هر غذایی با ادویههای مخصوص خودش طعم بهتری میگیرد. آش شله قلمکار هم یکی از غذاهایی است که باید با ادویههای خاص خود طبخ شود.
شاید متوجه شده باشید که آش شله قلمکاری که از فروشگاهها تهیه میکنید، خیلی خوشمزهتر از آشهایی است که در خانه میپزید. علت این موضوع ادویه آش شله قلمکار است که آشپزهای حرفهای استفاده میکنند.
اگر شما ادویه مخصوص آش شله قلمکار را در هنگام پخت استفاده کنید، طعم و عطر فوقالعادهای به آش شما میدهد.
ادویههای لازم برای آش شله قلمکار
ترکیبات ادویه آش شله قلمکار
زردچوبه در ادویه آش شله قلمکار
زردچوبه یکی از پرکاربردترین ادویههاست که معمولاً در اکثر غذاها استفاده میشود. بیشتر آشها به زردچوبه نیاز دارند. اگر از این ادویه خوشرنگ در پخت آش استفاده نکنید، رنگ سبزی آن خیلی مشخص میشود و همچنین عطر و طعم آش هم خوشایند نخواهد بود.
بنابراین از زردچوبه به عنوان ادویه آش شله قلمکار استفاده کنید تا معجزه آن را ببینید.
فلفل سیاه در ترکیب ادویه آش شله قلمکار
فلفل سیاه، میوه درختی است که بیشتر به شکل آسیابشده استفاده میشود. این نوع فلفل تندی زیادی ندارد اما عطر خوشی دارد که به غذای شما عطر میدهد.
این فلفل خوشعطر خواص زیادی هم برای بدن دارد و گاهی به عنوان چاشنی به غذاها در زمان سرو اضافه میشود.
فلفل قرمز برای ادویه آش شله قلمکار
فلفل قرمز یکی از تندترین فلفلهاست که برای پخت غذا به کار میرود. همچنین به عنوان ادویه آش شله قلمکار نیز استفاده میشود و طعم خوبی به غذا میدهد.
با این حال، باید مراقب باشید زیرا فلفل قرمز تند است و برای افرادی که به تندی حساس هستند مناسب نیست. بنابراین، اگر یکی از اعضای خانواده نمیتواند غذای تند بخورد، بهتر است فقط از فلفل سیاه استفاده کنید یا فلفل قرمز را به مقدار کم در آش بریزید.
دستور تهیه ادویه آش شله قلمکار
ترکیبات ادویه آش شله قلمکار: پودر تخم گشنیز
گشنیز یکی از سبزیهای مفیدی است که بسیاری از ما در غذاهایمان استفاده میکنیم. اما جالب است بدانید که تخم گیاه گشنیز هم به عنوان ادویه در بسیاری از غذاها به کار میرود. دانههای گشنیز…
“““html
دانههای گشنیز عطر تندی دارند، اما این بو فقط با آسیاب کردن آنها حس میشود.
به همین دلیل، بهتر است قبل از استفاده از تخم گشنیز، آن را به مدت یک دقیقه در یک تابه روی حرارت ملایم تفت بدهید و سپس آسیاب کنید و به غذای خود اضافه کنید.
استفاده از ادویه کاری در آش شله قلمکار
شاید برای شما جالب باشد که چطور از ادویه کاری به عنوان ادویه آش شله قلمکار استفاده میشود؟ همه ما میدانیم که این ادویه بیشتر در خورشتها و غذاهای دیگر کاربرد دارد، اما آش شله قلمکار به خاطر اینکه حاوی گوشت است نیاز به ادویهای دارد که بوی زخم آن را بپوشاند.
بنابراین بهترین کار استفاده از ادویه کاری است که علاوه بر اینکه بوی خوبی به آش میدهد، طعم فوقالعادهای هم ایجاد میکند.
امیدواریم از این مطلب نهایت استفاده را ببرید و با پخت یک آش شله قلمکار خوشمزه، لذت ببرید.