بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی کدام است؟

“`html
برای درست کردن بعضی غذاها باید از سبزی سرخشده استفاده کنیم. هر چقدر سبزی خورشتها بیشتر سرخ شود، طعم آن بهتر میشود، اما خواص آن کاهش پیدا میکند. اما سوال اینجاست که کدام روغن برای سرخ کردن سبزی مناسب است؟ در این مقاله از رضیم بلاگ میتوانید با بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی آشنا شوید.
بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی قورمه
قورمه سبزی یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است و برای خوشمزهتر شدن این غذا، سبزی آن را باید به خوبی در روغن سرخ کنید. بهتر است بدانید که روغن مخصوص سرخکردنی، نقطه دود بالاتری دارد و در حرارت زیاد پایدارتر است.
روغنهای گیاهی که برای پخت و پز در دماهای بالا استفاده میشوند، معمولاً میسوزند و بنابراین برای سرخ کردن مناسب نیستند. اما برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی از چه روغنی باید استفاده کنیم؟ در ادامه میتوانید با بهترین روغنها برای این کار آشنا شوید.
سرخ کردن سبزی قورمه سبزی به روش مادربزرگها
معمولاً قدیمیترها برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی از روغن جامد استفاده میکردند و تنها این روغن را برای این کار مناسب میدانستند. اما تحقیقات اخیر نشان میدهد که این روغنها میتوانند مضر باشند و باعث گرفتگی عروق شوند.
هرچند هنوز هم خیلی از قدیمیترها معتقدند که سبزی قورمه باید با روغن جامد سرخ شود، ولی بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی قورمه سبزی، روغن مایع گیاهی و روغن مخصوص سرخکردنی است.
سرخ کردن سبزی قورمه سبزی به روش اصولی
اگر دوست دارید سبزی قورمه سبزی را بهخوبی سرخ کنید تا رنگ آن تیره شود، بهتر است از روغن مخصوص سرخکردنی استفاده کنید. این روغنها بهترین گزینه برای سرخ کردن سبزیجات در دماهای بالا هستند و پس از سرخ کردن، کیفیت خود را از دست نمیدهند.
سرخ کردن سبزی قورمه سبزی به روش مدرن
اگر قورمه سبزی را بهروش مدرن درست میکنید و نیازی به سرخ کردن طولانی سبزی ندارید، بهترین گزینه برای شما روغن گیاهی مثل روغن زیتون و روغن کنجد است.
این روغنها معمولاً سالمتر از روغن سرخکردنی هستند، اما نباید برای مدت طولانی و در دماهای بالا استفاده شوند و تنها برای تفت دادن سبزی قورمه به مدت کوتاه مناسب هستند.
بیشتر بخوانید: سبزی قورمه را چگونه فریز کنیم؟
بهترین روغن برای سرخ کردن سبزیجات
اگر دوست دارید در کنار غذاهای مختلف از سبزیجات سرخشده استفاده کنید، یا فقط قصد دارید سبزیجات را در روغن تفت دهید، بهترین روغن برای این کار روغن گیاهی است. معمولاً سرخ کردن سبزیجات در کوتاهترین زمان ممکن و با حرارت ملایم انجام میشود.
برای سرخ کردن انواع سبزیجات میتوانید مقداری روغن زیتون یا روغن کنجد در ماهیتابه بریزید و سپس سبزیجات را روی حرارت ملایم تفت دهید. با این کار هم خواص و مواد مغذی سبزیجات حفظ میشود و دیگر نیازی به استفاده از روغن مخصوص سرخکردنی نیست.
آیا روغن کنجد برای سرخ کردن سبزی مناسب است؟
روغن کنجد طبیعی یک روغن مفید برای تفت دادن سبزی است و نباید آن را برای سرخ کردن سبزی به مدت طولانی استفاده کنید.
در صورتی که سبزی…
“““html
برای تفت دادن سبزیها با حرارت کم و به مدت کوتاه، میتوانید کمی روغن کنجد استفاده کنید؛ در غیر این صورت، بهتر است از روغنهای مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.
برای سرخ کردن سبزیها، میتوانید از روغن کنجدی که برای سرخ کردن مناسب است، بهره ببرید. این روغن در برابر حرارت مقاومتر و نقطه دود بالاتری دارد.
بیشتر بخوانید: روش پخت سبزیجات در هواپز؛ سالم و بدون روغن
کدام روغنها برای سرخ کردن سبزی مناسب هستند؟
روغن سرخ کردنی، روغنی است که نقطه دود بالایی دارد و میتواند در برابر حرارت مقاومت کند. این روغنها انواع مختلفی دارند و بهتر است برای سرخ کردن سبزیها، از روغنهایی که حاوی روغن پالم نیستند، استفاده کنید.
در ادامه، لیستی از روغنهایی که برای سرخ کردن مناسب هستند آورده شده:
- روغن کلزا با نقطه دود ۲۲۵ درجه سانتیگراد
- روغن کنجد مخصوص سرخ کردنی با نقطه دود ۲۱۰ درجه سانتیگراد
- روغن آفتابگردان با نقطه دود ۲۵۲ درجه سانتیگراد
- روغن نارگیل با نقطه دود ۱۸۰ درجه سانتیگراد
- روغن زیتون تصفیه شده با نقطه دود ۲۱۰ درجه سانتیگراد
سالمترین روغن برای سرخ کردن سبزیجات، روغن گیاهی مثل روغن زیتون است؛ اما بهتر است از این روغنها فقط برای تفت دادن سبزیها استفاده کنید. اگر قصد سرخ کردن سبزیها به مدت طولانی و با حرارت زیاد دارید، بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید.
به نظر شما بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی چیست؟ اگر تمایل دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خود را در این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.