به همین راحتی پودینگ شکلاتی درست کنید (مرحله به مرحله)

طرز تهیه دسر پودینگ شکلاتی
بسیاری از افراد پودینگ را میشناسند. پودینگ یک نوع دسر نرم و لطیف است که برای جشنها و مهمانیها بسیار مناسب است. اما برخی فکر میکنند که درست کردن پودینگ کار سختی است و نمیتوانند آن را در خانه درست کنند.
به همین دلیل، به سراغ دسرهای دیگری مثل ژله میروند. اما باید بدانید که تهیه پودینگ بسیار ساده است و نیاز به هیچ مهارتی ندارد. پودینگ یک دسر فرانسوی است اما یکی از محبوبترین دسرها در سراسر جهان محسوب میشود.
روشهای مختلفی برای تهیه پودینگ وجود دارد، اما نتیجه نهایی یکسان است و شما یک دسر خوشمزه با بافتی سبک خواهید داشت. پودینگ با طعمهای مختلفی هم درست میشود و یکی از طعمهای محبوب پودینگ شکلاتی است که در ادامه طرز تهیه آن را آوردهایم.
پودینگ شکلاتی مجلسی
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی:
- شکر 1/2 پیمانه
- پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
- نمک 1/8 قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
- شیر 2 و 3/4 پیمانه
- کره نرم 2 قاشق غذاخوری
- وانیل شکری 1 قاشق چایخوری
پودینگ شکلاتی
مراحل تهیه پودینگ شکلاتی:
ابتدا یک ماهیتابه نچسب بگیرید، اگر دیوارههای آن بلند باشد بهتر است. شکر را داخل ماهیتابه بریزید و بعد پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. حتماً از پودر کاکائوی با کیفیت استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.
پودر کاکائوها در بازار از نظر رنگ و کیفیت متفاوت هستند، پس هنگام خرید به آنها دقت کنید. بعد از اینکه پودر کاکائو را اضافه کردید، نشاسته ذرت را هم به آن اضافه کنید.
بعد، کمی نمک (یک هشتم قاشق چایخوری) به مواد اضافه کنید و همه را خوب مخلوط کنید. حالا نوبت اضافه کردن شیر است. شیر را نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد و سپس به آرامی به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله، شعله گاز را روشن کنید و حرارت را ملایم کنید. ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و به آرامی مواد را هم بزنید. به دلیل وجود نشاسته ذرت، مواد خیلی زود غلیظ میشوند، بنابراین باید مدام هم بزنید.
ادامه دهید تا مخلوط به غلظت مورد نظر برسد. وقتی قاشق چوبی را از مواد پر میکنید و مواد روی آن میماند، آماده است. وقتی به غلظت مناسب رسید، وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
سپس حرارت را کم کنید و کره نرم شده را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. حالا میتوانید شعله را خاموش کنید. طرز سرو پودینگ به سلیقه شما بستگی دارد. برخی آن را گرم و برخی دیگر سرد سرو میکنند.
شما میتوانید روی پودینگ را با بیسکوییتهای خرد شده و خامه تزئین کنید و از طعم لذت ببرید.
گردآوری شده توسط مجله اینترنتی رضیم
نیلوفر گلی فروشانی