رسپی
بیسکویت جو : بیسکویت رژیمی جو بدون قند (مرحله به مرحله)

“`html
آیا بیسکویت رژیمی باعث کاهش وزن میشود؟
بیسکویتها یکی از قدیمیترین و محبوبترین خوراکیهای دنیا هستند. این خوراکیها از دو یا سه قرن پیش تهیه میشوند و از همان زمان مورد توجه مردم قرار گرفتهاند. با ما همراه باشید.
دستور تهیه بیسکویت جو به همراه مراحل تهیه
مواد اصلی برای تهیه بیسکویت جو
- آرد 100 گرم
- جو پرک 200 گرم
- شکر 65 گرم
- کره ذوب شده 150 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل 1/8 قاشق چای خوری
- نمک 1 پنس
- پودر هل یا رنده پوست پرتقال به مقداری که دلخواه است
دستور تهیه بیسکویت رژیمی جو
- ابتدا جو پرک را آسیاب کنید و آن را با شکر ریز که قبلاً آسیاب کردهاید، مخلوط کنید. سپس آرد، پودر هل و کره ذوب شده را اضافه کنید.
- تخم مرغ را با وانیل در یک ظرف بزنید تا خوب مخلوط شود، بعد به مواد قبلی اضافه کنید.
- تمام مواد را با لیسک خوب مخلوط کنید و در یک کیسه فریزر قرار دهید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
- سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه برش بزنید و با فاصله مناسب در سینی فر بچینید.
- سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ قرار دهید. اگر دوست دارید، میتوانید کمی گریل کنید تا روی بیسکویتها طلایی شود.
سایر نکات برای تهیه بیسکویت جو پرک
- جو پرک بعد از آسیاب شدن کمی زبر است، اما مشکلی ایجاد نمیکند.
- رنگ خمیر به دلیل جو پرک کمی تیره است و بیسکویتها هم رنگ تیره خواهند داشت.
- هنگام برش زدن، خمیر را زیاد ورز ندهید و آن را یکجا باز نکنید تا خمیر نرم نشود. اگر خمیر شل شد و سخت برش زدن بود، دوباره آن را در یخچال قرار دهید.
- برخی از بیسکویتها را میتوانید با سیخ چوبی سوراخ کنید.
- میتوانید بیسکویتهای برش خورده را ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا فر گرم شود و سپس آنها را در فر قرار دهید.
- در پایان، شما بیسکویتهای ترد و کم شیرین خواهید داشت که میتوانید روی آنها کمی عسل یا شکلات آب شده بزنید و با پودر پسته یا مغزهای مختلف تزیین کنید.
لذت آشپزی با رضیم:
دستور تهیه بیسکویت کرمدار در دو رنگ _ در تابه یا فر
دستور تهیه بیسکویت کرهای نارگیلی با طعمی دلپذیر
دستور تهیه شیرینی خرما بیسکویت خانگی مرحله به مرحله
گردآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی