رسپی

بیسکویت دارچینی خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بیسکویت دارچینی خانگی

بیسکویت دارچینی یکی از بیسکویت‌های محبوب در سراسر دنیاست که معمولاً با نوشیدنی‌های گرم سرو می‌شود. برای دیدن دستور تهیهٔ کامل و گام به گام بیسکویت دارچینی با ما باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آرد قنادی ۱٫۵ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکر ⅓ لیوان
روغن مایع ⅓ لیوان
پودر دارچین ½ قاشق چایخوری

دستور تهیه بیسکویت دارچینی

مرحله اول
برای درست کردن بیسکویت دارچینی خوشمزه، ابتدا فر را روی دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم و می‌گذاریم کاملاً گرم شود.

نکته: حرارت فر برقی باید ۱۵ تا ۲۰ درجه کمتر از فر گازی تنظیم شود.

مرحله دوم
در این مرحله، تخم‌مرغ را به همراه شکر و پودر دارچین در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و با همزن دستی یا برقی به مدت ۵ دقیقه هم می‌زنیم تا مخلوط صاف و یکدستی به دست آید.

مرحله سوم
وقتی که ترکیب تخم‌مرغ حجیم و پف کرده شد، روغن مایع را اضافه می‌کنیم و فقط برای چند ثانیه دیگر هم می‌زنیم تا مخلوط شود. سپس آرد را دو تا سه بار الک می‌کنیم.

مرحله چهارم
در این مرحله، آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می‌کنیم و ۱ لیوان از مخلوط آرد را به مواد داخل کاسه اضافه می‌کنیم. سپس با لیسک مواد را مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر نرم در کاسه جمع شود.

مرحله پنجم
حالا باقیمانده آرد را کم‌کم اضافه کرده و ورز می‌دهیم تا خمیر به دست نچسبد. وقتی دیگر خمیر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف می‌کنیم.

نکته: توجه داشته باشید که این خمیر نیازی به استراحت ندارد.

عکی بیسکویت دارچینی

مرحله ششم
خمیر را به سطح کار منتقل کرده و با وردنه به صورت یکدست باز می‌کنیم. سپس با قاشق یا شکل‌دهنده، شکل می‌زنیم. سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و خمیرهای شکل‌زده را درون سینی قرار می‌دهیم.

مرحله هفتم
در این مرحله، سینی را در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم بیسکویت‌ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند. بعد از این زمان، سینی را از فر بیرون آورده و بیسکویت‌ها را در ظرف مورد نظر می‌چینیم.

منبع : پانا مگ

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

بیسکویت دارچینی خانگی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا