رسپی

بیف جرکی چیست؟ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بیف جرکی یک نوع گوشت فرآوری شده است که چربی و کلسترول پایینی دارد. برای تهیه این نوع گوشت، روش خاصی وجود دارد. در این مقاله به طور کامل دستور تهیه بیف جرکی را توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

بیف جرکی چیست؟

قبل از اینکه به دستور تهیه بیف جرکی بپردازیم، بهتر است با آن آشنا شویم. بیف جرکی در مقایسه با گوشت‌های تازه، سفت‌تر و طعم قوی‌تری دارد. این نوع گوشت معمولاً از گوشت گاو تهیه می‌شود. گوشت گاو غذایی مغذی و کم کالری است که حاوی چربی و کلسترول کمی می‌باشد و پروتئین و انرژی بالایی دارد. به همین دلیل، گوشت گاو بهترین گزینه برای تهیه بیف جرکی است. حالا به دستور تهیه بیف جرکی از گوشت گاو می‌پردازیم.

روش‌های مختلف تهیه بیف جرکی

به زبان ساده، بیف جرکی نوعی گوشت خشک است. از دیرباز، برای تهیه آن از روش‌های متنوعی برای خشک کردن گوشت استفاده می‌شود. در ادامه، روش‌های مختلف خشک کردن گوشت برای تهیه بیف جرکی را بررسی می‌کنیم:

استفاده از نور خورشید

خشک کردن گوشت با نور خورشید یک روش سنتی و زمان‌بر است و معمولاً برای گوشت‌های مرطوب مناسب نیست، مگر اینکه گوشت گاو خیلی جوان باشد. برای تهیه بیف جرکی استاندارد، باید گوشت را در یک منطقه خشک و گرم برای زمان طولانی زیر نور خورشید قرار دهید. اما این روش برای تولید صنعتی و اقتصادی مناسب نیست.

استفاده از کوره‌ خشک‌کن

کوره‌های خشک‌کن برای خشک کردن انواع گوشت‌ها مناسب هستند، اما مهم است که دما به اندازه استاندارد باشد. اگر دما بیش از حد پایین یا بالا باشد، ممکن است گوشت به خوبی خشک نشود. مثلاً اگر گوشت در دمای پایین برابر با استاندارد قرار گیرد، طعم آن کاهش می‌یابد و بیف جرکی خوبی تولید نخواهد شد. می‌توانید برای کنترل حرارت، گوشت را داخل فویل پنیر قرار دهید. همچنین اگر کوره شما خروجی خوبی ندارد، می‌توانید با قرار دادن یک قاشق چوبی در داخل کوره، در آن را باز نگه دارید تا هوا به درستی گردش کند. دمای ایده‌آل برای خشک کردن بیف جرکی در کوره، 140 درجه فارنهایت است.

استفاده از دستگاه خشک‌کن

دستگاه‌های خشک‌کن معمولاً دارای چندین سینی هستند و در دمای 140 درجه فارنهایت، گوشت را خیلی خوب خشک می‌کنند. اما باید دقت کنید که سینی‌ها را از بالا به پایین هر یک ساعت یا هر نیم‌ساعت بسته به نوع گوشت بچرخانید. در مرحله آخر، بهتر است دما را 10 درجه کاهش دهید تا اجازه سوختن گوشت را ندهید.

استفاده از مایکروویو

خشک کردن گوشت با مایکروویو معمولاً یک روش متداول نیست، اما می‌توانید برای حجم کمی از گوشت از آن در دما و زمان مناسب برای تهیه بیف جرکی استفاده کنید.

مزایای بیف جرکی

بیف جرکی به دلیل نوع گوشت و روش تهیه، مزایای بسیار دارد:

  • نیاز به نگهداری در یخچال ندارد
  • ماندگاری بالا تا ماه‌ها
  • چربی 4 تا 5 درصد
  • پروتئین 60 تا 70 درصد
  • کربوهیدرات 9 تا 11 درصد
  • حاوی 53 درصد مواد معدنی
  • 400 کیلوکالری در هر 100 گرم

تحقیقات نشان می‌دهد که بیف جرکی به عنوان میان‌وعده‌ای مناسب، می‌تواند 40 درصد احساس گرسنگی را کاهش داده و 23 درصد سبکی وزن داشته باشد، در مقایسه با بسیاری از نوشیدنی‌ها و غذاهای مشابه.

انواع بیف جرکی آندره

بیف جرکی چیست؟ (مرحله به مرحله)

انواع بیف جرکی :

بیف جرکی اسپایسی 98 درصد گوشت فرآوری‌شده

“““html
وزن 20 گرم
بیف جرکی کلاسیک 98 درصد گوشت فرآوری‌شده وزن 40 گرم
بیف جرکی باربیکیو 98 درصد گوشت فرآوری‌شده وزن 40 گرم

کلام نهایی

امروزه بیف جرکی یکی از خوراکی‌های محبوب در عملیات‌های نظامی است و به عنوان غذای اصلی سربازان به شمار می‌رود. این خوراکی به دلیل ویژگی‌های خاصش، نیازی به یخچال برای نگهداری ندارد و همچنین نیازی به پختن ندارد. سربازان می‌توانند با این ماده غذایی، کالری و پروتئین بالایی را دریافت کنند.

علاوه بر این، پروتئین موجود در بیف جرکی به رشد و حفظ توده‌های عضلانی کمک می‌کند که برای سربازان بسیار مهم است. به همین دلیل در این مقاله، روش‌های تهیه بیف جرکی را توضیح می‌دهیم.

منبع : آندره

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا