سلامت و پزشکی

بیمه داروی بیماران کبدی و ریوی (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

تدوین سند ملی سالمندان هفته آینده اعلام خواهد شد، دلایل رد قانون بیمه کارگران ساختمانی مشخص شده، رکورد 5 قلو زایی در استان اصفهان ثبت شده، بیمه داروی بیماران کبدی و ریوی از هفته آینده آغاز می‌شود، کارت بیمه هوشمند به جای دفترچه بیمه ارائه خواهد شد، شهریه مهدهای کودک از مهرماه ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت، مبلغ وام ‌ها برای اشتغال معلولان و زنان سرپرست خانوار افزایش می‌یابد، بازنشستگان خواستار اجرای قانون همسان‌سازی و افزایش حقوق خود هستند و همچنین نام همسر اول با ثبت رسمی ازدواج دوم از شناسنامه حذف خواهد شد. اینها بخشی از مهم‌ترین اخبار حوزه رفاه و تامین اجتماعی در این هفته است.

به نقل از خبرنگار مهر، در این هفته اخبار و رویدادهای مهمی در حوزه رفاه و تامین اجتماعی اتفاق افتاد که به مهم‌ترین آنها اشاره می‌کنیم.

تدوین سند ملی سالمندان

رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان در این هفته اعلام کرد که پس از تایید نهایی، سند ملی سالمندان در هفته آینده راه‌اندازی خواهد شد و همچنین بانک اطلاعات سالمندی به زودی دایر می‌شود.

صادق رستمی در جلسه‌ای با نمایندگان دستگاه‌های عضو شورای ملی سالمندان گفت که در سیاست‌های ابلاغی رهبری به موضوع سالمندی، احترام به سالمندان و استفاده از تجربیات آنها اشاره شده است و امیدواریم در برنامه‌های توسعه‌ای آینده به این مسائل توجه شود.

وی با اشاره به این‌که پیشنهاداتی از شورای ملی سالمندان به معاونت مدیریت و منابع انسانی بهزیستی و سازمان مرکز نوسازی سازمان ارائه شده است، بیان کرد که امیدواریم این پیشنهادات در تدوین برنامه‌های آینده مدنظر قرار گیرد.

دلایل رد قانون بیمه کارگران ساختمانی

معاون فنی درآمد سازمان تامین اجتماعی اعلام کرد که شورای نگهبان مصوبه مجلس درباره تغییر قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی را رد کرده و این قانون مجدداً برای رفع ایرادات به کمیسیون اصلی مجلس بازگشت داده خواهد شد.

محمدحسین زدا گفت: شورای نگهبان به این قانون سه ایراد گرفت که یکی از آنها این بود که منابع مالی برای اجرای این بیمه قبلاً برنامه‌ریزی شده و نمی‌توان دوباره برنامه‌ای دیگر در نظر گرفت، به همین دلیل این مصوبه را برخلاف اصل 75 قانون اساسی دانست.

او به دومین ایراد شورای نگهبان اشاره کرد و گفت: در این قانون ذکر شده که 20 درصد سهم کارفرما برابر با 12 درصد مجموع عوارض است که باید به شهرداری پرداخت شود و شورای نگهبان این مورد را نامفهوم دانست.

رکورد 5 قلوزایی در دست اصفهانی ها

مدیر کل دفتر اطلاعات آمار با جمعیت و مهاجرت سازمان ثبت احوال در این هفته اعلام کرد که 3.2 درصد از کل موالید مربوط به زایمان چند قلو است و تمامی 5 قلوهایی که در کشور ثبت شده‌اند مربوط به استان اصفهان است.

بیمه داروی بیماران کبدی و ریوی (2 نکته مهم)

علی اکبر محزون افزود: در 5 ماه نخست امسال 19 هزار و 942 مورد زایمان چند قلو در کشور گزارش شده که استان‌های تهران، فارس و استان مرکزی به ترتیب بیشترین آمار زایمان چند قلو را دارند.

وی همچنین اشاره کرد که استان‌های آذربایجان شرقی، بوشهر، سمنان، قم و مازندران نیز در این زمینه در رده‌های بعدی قرار دارند، در حالی که در سال گذشته استان خوزستان و خراسان رضوی بیشترین آمار زایمان چند قلو را داشتند.

بیمه داروی بیماران کبدی و ریوی از هفته آینده

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت اعلام کرد که از هفته آینده بیمه داروهای بیماران کبدی، ریوی و مغز و استخوان تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت و گفت: هم‌اکنون سازمان بیمه سلامت 500 میلیارد تومان از نهادهای مختلف طلب دارد.

دکتر انوشیروان محسنی بندپی با اشاره به این‌که 6 میلیون و 300 هزار نفر در سامانه بیمه همگانی ثبت‌نام کرده‌اند، افزود: از این تعداد، پنج میلیون و صد هزار نفر دفترچه بیمه خود را دریافت کرده و یک میلیون و 200 هزار دفترچه نیز آماده تحویل است، اما با وجود تماس‌ها، هنوز برخی افراد برای دریافت آن مراجعه نکرده‌اند.

وی همچنین به تفاهم‌نامه‌ای اشاره کرد که با سازمان تامین اجتماعی امضا شده است.

“““html

به امضا رسیده قرار است اطلاعات لازم در مورد متقاضیان و اینکه نام‌های آنها در لیست بیمه‌ای این سازمان وجود دارد یا خیر، ظرف ۴۸ ساعت به ما داده شود. پس از آن، به سرعت نسبت به صدور دفترچه بیمه برای آنها اقدام خواهیم کرد.

کارت بیمه هوشمند جایگزین دفترچه بیمه

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در این هفته اعلام کرد که مطالبات تیرماه مراکز طرف قرارداد و داروخانه‌ها پرداخت خواهد شد و در آینده نزدیک کارت بیمه هوشمند جایگزین دفترچه بیمه خواهد شد.

دکتر سید تقی نوربخش افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، طلب مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی در کوتاه‌ترین زمان ممکن پرداخت خواهد شد. در گذشته، این فرآیند معمولاً تا ۱۰ ماه زمان می‌برد.

بیمه داروی بیماران کبدی و ریوی

وی نیز گفت: اعتبارات لازم برای این کار در نظر گرفته شده است. براساس قانون، سه ماه به تأمین اجتماعی فرصت داده شده است برای انجام این پرداخت‌ها که ما به سرعت بدهی‌ها را پرداخت خواهیم کرد.

افزایش ۲۵ درصدی شهریه مهدهای کودک از مهرماه

در این هفته، در نهایت تکلیف افزایش شهریه مهدهای کودک مشخص شد. معاون امور اجتماعی بهزیستی کشور از افزایش ۲۵ درصدی شهریه مهدهای کودک به طور متوسط در سطح کشور خبر داد و گفت: این بخشنامه جدید از ابتدای مهر در سراسر کشور اجرا می‌شود.

محمد نفریه افزود: در حال حاضر ۱۷ هزار مهدکودک در کشور فعال هستند و با شروع سال تحصیلی هم تعداد مهدهای کودک و هم تعداد کودکان در این مهدها افزایش خواهد یافت. در حال حاضر ۱۷۰۰ کودک در مهدهای کودک خدمات دریافت می‌کنند و از ۱۷ هزار مهدکودک فعال در کشور، ۸ هزار مهدکودک در روستاها هستند که یک وعده غذای گرم در طول روز توزیع می‌کنند.

وی با اشاره به تعیین شهریه‌های جدید مهدهای کودک در سال ۹۳ گفت: حدود دو ماه قبل، با ارسال یک بخشنامه به ادارات بهزیستی استان‌ها، کمیته‌ای با حضور نمایندگان سازمان حمایت مصرف‌کنندگان، کانون مهدهای کودک و سازمان بهزیستی تشکیل شد که در نهایت شهریه مهدهای کودک تعیین گردید.

بیمه داروی بیماران کبدی و ریوی

افزایش مبلغ وام اشتغال معلولان و زنان سرپرست خانوار

رئیس سازمان بهزیستی نیز در این هفته از افزایش مبلغ وام اشتغال برای معلولان و زنان سرپرست خانوار خبر داد و گفت: در حال حاضر تمامی افرادی که پشت نوبت دریافت خدمات بودند، تحت پوشش قرار گرفته‌اند.

دکتر همایون هاشمی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در ماه‌های گذشته، ۳۰۰ هزار نفر که در نوبت دریافت خدمات سازمان بهزیستی بودند، همگی تحت پوشش قرار گرفته‌اند و در حال حاضر پشت نوبتی نداریم.

وی با اشاره به مشکلات نیازمندان در جامعه گفت: امروز شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که مشکلات زیادی برای افراد، به‌خصوص نیازمندان وجود دارد. به همین دلیل دامنه فعالیت سازمان‌های حمایتی مانند بهزیستی هر روز گسترش می‌یابد و ما نیز به نوبه خود در تمامی بخش‌ها و حوزه‌ها به مددجویان و نیازمندان خدماتی در حد اعتبارمان ارائه می‌دهیم.

درخواست بازنشستگان برای اجرای قانون همسان‌سازی و افزایش حقوق

رئیس کانون بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی شمیرانات در این هفته اعلام کرد که بازنشستگان و بیمه‌شدگان تامین اجتماعی سهامداران اصلی این سازمان هستند و ما به عنوان سهامدار از آنها می‌خواهیم که بدهی‌های این سازمان از شرکت‌های مختلف هر چه سریع‌تر درخواست و به صندوق سازمان بازگردانده شود.

پرویز احمدی‌پنجکی در همایش بررسی چالش‌ها و مشکلات بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی خواستار افزایش حقوق و دستمزد سال ۹۳-۹۴ به نسبت تورم شد که در ماده ۴۱ قانون کار و ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی ذکر شده است.

وی تأکید کرد: بازنشستگان و بیمه‌شدگان تامین اجتماعی سهامداران اصلی این سازمان هستند و ما به عنوان سهامدار خواستار آنیم که بدهی‌های این سازمان هر چه سریع‌تر در خواست و به صندوق سازمان برگشت داده شود.

نام همسر اول با ثبت رسمی ازدواج دوم از شناسنامه حذف می‌شود

مدیرکل اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور گفت: اگر فردی با همسرش جدا شده باشد و با همسر دومش ازدواج کرده و نام همسر او در شناسنامه‌اش ثبت شده باشد، می‌تواند به اداره ثبت احوال رفته و درخواست حذف نام همسر اول را ارائه دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن اسماعیلی افزود: حذف نام همسر از شناسنامه تنها در صورتی امکان‌پذیر است که جدایی در دوران عقد انجام شده باشد و با احکام قضایی و سند طلاق، دوشیزه بودن همسر دوم قابل اثبات باشد.

سایت رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا