رسپی

تارت ریواس دسر جذاب و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

تارت ریواس دسر جذاب و خوشمزه

در میان همه خوراکی‌های خوشمزه، تعداد کمی به اندازه یک تارت میوه‌ای کلاسیک خوشمزه هستند. تصور یک شیرینی ترد و لذیذ با میوه‌های مختلف و کمی خامه، واقعاً هیجان‌انگیز است.

حالا که درباره این دسر خوشمزه کنجکاو شده‌اید، بیایید طرز تهیه آن را یاد بگیریم! برخلاف تصور بسیاری، درست کردن تارت ریواس اصلاً دشوار نیست و فقط به کمی حوصله و خلاقیت نیاز دارد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
ریواس تازه شسته (خرد شده به اندازه 3 تا 4 سانتیمتر) حدود 350 گرم
خمیر آماده شیرینی (مثلاً یوفکا) یک بسته
آب پرتقال تازه یک پیمانه
آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
پوست لیمو و پرتقال رنده شده نصف قاشق چای خوری یا بیشتر
شکر ریز نصف پیمانه
گلاب یا هل کوبیده (دلخواه)

دستور تهیه تارت ریواس در منزل

ابتدا ریواس‌ها را بشویید و به اندازه‌های 3 تا 4 سانتی متری خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید. سپس آب پرتقال و آب لیمو را روی آنها بریزید و بگذارید نیم ساعتی بمانند.
در این حین کمی آرد روی تخته آشپزی بپاشید و خمیرها را روی آن قرار دهید و با چرخاندن وردنه، کمی آنها را صاف کنید.

حالا فر را روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. سینی فر را بیرون بیاورید و آن را با کاغذ مخصوص پخت بپوشانید.
خمیرها را در سینی با کمی فاصله بچینید تا هنگام پخت به راحتی پف کنند.

یک سوراخ کوچک نزدیک لبه خمیرها ایجاد کنید تا خمیرها بیش از حد پف نکنند و ریواس‌ها بیرون نیافتند.
سپس ریواس‌ها را از مایع جدا کرده و روی خمیرها بچینید، اگر دوست دارید می‌توانید لبه‌های خمیر را به داخل برگردانید و به شکل دلخواه ببندید.

پوستر تارت ریواس

خمیرها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید و مدام کنترل کنید تا نسوزند. وقتی خمیرها پف کرده و طلایی شدند، آنها را از فر بیرون بیاورید.
در همین حین، شربت تارت‌ها را آماده کنید. برای این، مایع ریواس‌ها را روی شعله گاز بگذارید تا 20 دقیقه بجوشد و غلیظ شود.
هل و گلاب را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. با یک برس شربت را روی تارت‌ها بمالید و در ظرف پذیرایی قرار دهید و سپس سرو کنید.

گفته می‌شود که بهتر است ریواس‌ها را 5 دقیقه بجوشانید. برای این کار، مایع آماده شده را روی شعله می‌گذارید. به محض حل شدن شکر، ریواس‌ها را به آن اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه حرارت ملایم، شعله را خاموش کنید.
بدین ترتیب ریواس‌ها روی خمیر در فر پخته و آماده‌تر می‌شوند. البته، این بستگی به این دارد که شما چه مقدار دوست دارید ریواس‌ها ترد و تازه باشند. اگر تردتر دوست دارید، می‌توانید این مرحله را حذف کنید.

منبع : ساعد نیوز

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

تارت ریواس دسر جذاب و خوشمزه (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا