طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

تاکو سبزیجات خوشمزه و ساده به سبک مکزیکی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم

تورتیلا (تاکو یا نان‌های تخت): ۶ عدد
لوبیا قرمز پخته: ۱ فنجان
ذرت پخته: ۱ فنجان
فلفل دلمه‌ای (رنگ دلخواه): ۱ عدد (به صورت خلالی برش زده)
هویج (رنده شده): ۱ عدد
آوکادو: ۱ عدد (خرد شده)
گوجه‌فرنگی: ۱ عدد (خرد شده)
پیاز قرمز: ۱ عدد کوچک (خرد شده)
لیمو ترش: ۱ عدد (عصاره آن)
ادویه‌ها (زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و پودر دارچین): به مقدار لازم
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

برای سس

ماست یونانی یا ماست ساده: ۱ فنجان
سس تند (اختیاری): به میزان دلخواه
خامه ترش یا پنیر خامه‌ای: به مقدار دلخواه (اختیاری)
‌ نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱. آماده‌سازی سبزیجات :

– در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز قرمز را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا نرم شود.
– سپس فلفل دلمه‌ای و هویج را به آن اضافه کنید و تا زمانی که کمی نرم شوند، بپزید.
– لوبیا و ذرت پخته را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید. ادویه‌ها (نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین) را به مقدار دلخواه بیفزایید و خوب ترکیب کنید.

۲. آماده‌سازی سس :

– در یک کاسه، ماست یونانی و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید از سس تند و یا خامه ترش نیز استفاده کنید.

۳. نهایی کردن تاکو :

– تورتیلاها را بر روی یک سطح تمیز قرار دهید و مقداری از مخلوط سبزیجات را در وسط هر کدام قرار دهید.
– در صورت تمایل، مقداری آوکادو و گوجه‌فرنگی خرد شده نیز اضافه کنید.
– سس ماست را بر روی سبزیجات ریخته و سپس آن‌ها را به آرامی تا کنید.

۴. سرو کردن :

– تاکوها را در کنار برنج و یا سالاد سرو کنید.

• نکات تکمیلی

– از نان لواش هم برای درست کردن تاکو می شود استفاده کرد. برای تاکو با نان لواش، نان های برش خرده را روی توری فر به شکل مورد نظر تاکو می‌چینیم و برای ۱۵دقیقه با دمای ۱۷۰ میزاریم داخل فر قرار میدهیم تا شکل نان تاکو با نان لواش دربیاید.

تاکو سبزیجات خوشمزه و ساده به سبک مکزیکی

– مواد میانی کاملاً سلیقه ای است و قابل تغییر می باشد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

6 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا