رسپی
ترشی فلفل دلمه ای | دستور تهیه تهیه یک ترشی جدید و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
نحوه ی درست کردن ترشی فلفل دلمه ای
ترشی فلفل دلمهای یک نوع ترشی با طبعی سرد است که در بیشتر فصول سال میتوان از آن استفاده کرد. با ما همراه باشید.
دستور تهیه ترشی فلفل دلمه ای خوش طعم و متفاوت
مواد اولیه برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای
- ادویه ترشی ۳ قاشق مرباخوری
- برگ بو ۳ عدد
- فلفل سیز تند ۱۰ عدد
- سرکه به مقدار لازم (حدود ۲ تا ۲.۵ پیمانه)
- سیر ۵ حبه
- خیار ۲ عدد
- گل کلم (کوچک) ۱ عدد
- فلفل دلمهای (رنگی) ۳ عدد
- نمک به مقدار لازم
دستور تهیه ترشی فلفل دلمه ای
- ابتدا فلفل دلمهای و گل کلم را با آب و نمک تمیز بشویید و بگذارید تا خشک شوند.
- بعد از خشک شدن، آنها را به اندازههای دلخواه خرد کرده و روی یک پارچه تمیز بگذارید تا یک شب بمانند و آب اضافیشان خارج شود.
- پس از اینکه خشک شدند، خیارها را خرد کرده و رویشان ۲ قاشق چایخوری نمک بپاشید و یک ساعت صبر کنید؛ سپس آنها را با آب سرد بشویید.
- تمام سبزیجات خرد شده را در قابلمه بریزید، رویشان کمی آب جوشیده سرد شده بریزید و بگذارید ۵ دقیقه بپزد تا نرم شوند. سپس آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافیشان خارج شود و سرد شوند.
دستور تهیه سرکه ترشی
برای تهیه سرکه ترشی، باید سرکه، ۲ قاشق چایخوری نمک، فلفل سبز تند و برگ بو را در قابلمه بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، سپس بگذارید سرد شود.
در نهایت، سبزیجات خرد شده را همراه با سیر و ادویه ترشی در یک شیشه بریزید و سرکه جوشیده سرد شده را به آن اضافه کنید. سپس ترشی را در یک جای خنک نگه دارید تا آماده مصرف شود.
نکات مهم برای تهیه ترشی فلفل دلمه ای
۱) اگر دوست دارید، میتوانید مقداری هویج هم به ترشی اضافه کنید.
۲) میتوانید گل کلم را از ترشی حذف کنید یا به جای آن از کلم قرمز استفاده کنید.
بیشتر بخوانید :
ترشی لوبیا سبز | دستور تهیه متفاوت برای یک ترشی خاص
۲ روش برای تهیه ترشی هویج به صورت مرحله به مرحله
۲ روش متفاوت برای تهیه ترشی خرمالو + نکات کلیدی