ترفندهایی برای ترد شدن بامیه (مرحله به مرحله)

“`html
ترفندهای تهیه بامیه و علت ترد نشدن بامیه چیست؟
فوت و فنهای تهیه بامیه موضوعی است که در اینجا بررسی میکنیم. بامیه یکی از شیرینیهای خوشمزهای است که در ماه رمضان در بسیاری از سفرههای افطار دیده میشود. اگر خودتان این شیرینی را درست کنید، مطمئن خواهید بود که کاملاً بهداشتی است.
تهیه بامیه خانگی بسیار آسان است و به مواد زیادی نیاز ندارد.
علت ترد نشدن بامیه
چرا بامیه ترد نمیشود؟
علل ترد نشدن بامیهبه عوامل مختلفی بستگی دارد که شامل:
- شربت بیش از حد داغ است.
- شربت بیش از حد رقیق است.
- تعداد تخممرغها در خمیر زیاد است.
- حرارت شعله گاز برای پخت زیاد است.
- مقدار شربت در خمیر زیاد است.
- این مشکل در شهرهای با رطوبت زیاد بیشتر دیده میشود.
- استفاده از گلوکز یا بادکا در شربت بامیه باعث میشود تا بامیه براق شود و از نرم شدن بیش از حد در هوای مرطوب جلوگیری کند.
علت نرم شدن بامیه چیست؟
راهکارهای ترد شدن بامیه
نکات برای ترد شدن بامیه عبارتند از:
- برای تهیه بامیه، حتماً باید از تخممرغهای کوچک استفاده کنید.
- تعداد بامیههایی که به روغن اضافه میکنید نباید زیاد باشد؛ یعنی تابه نباید پر شود و بین بامیهها فاصله باشد تا بخار آنها باعث نرم شدن نشود.
- بامیه را خوب سرخ کنید تا قهوهای تیره شود و رنگ روشنی نداشته باشد.
- حتماً باید از گلوکز در شربت بامیه استفاده کنید، چون بامیه بدون گلوکز ممکن است نرم شود.
- بعد از پخت بامیه، حدود هفت الی هشت ساعت روی آن را نپوشانید و بدون روکش در یخچال بگذارید تا نرم نشود.
- هر بار که میخواهید بامیه را به روغن بریزید، از روی حرارت بردارید.
چکار کنیم تا بامیه ترد شود؟
علت هسته داشتن بامیه
شعله گاز اگر زیاد باشد، بامیهها خیلی زود رنگ میگیرند و درون آنها خمیر میشود.
اگر شربت داخل خمیر بیشتر از حد معمول باشد، بامیهها با شعله کم هم زود رنگ میگیرند و درونشان خام میماند.
اگر خمیر به خوبی پخته نشده باشد و بامیه را در روغن داغ قیف بزنید.
اگر فاصله بین سرخ کردن و شربت زدن کم باشد.
اگر بیش از حد ظرفیت تابه خمیر بریزید یا روغن برای سرخ کردن کم باشد، ممکن است بامیهها بیرون از روغن هوا بکشند.
علت سفت شدن وسط بامیه
چرا خط ماسوره بامیه از بین میرود و دایرهای میشود؟
- مقدار تخممرغها زیاد است.
- مقدار آب داخل خمیر زیاد است.
- ماسورهای که استفاده میشود برای بامیه مناسب نیست.
علت گرد شدن بامیه
چرا بامیه خرد میشود؟
- تعداد بامیهها داخل تابه زیاد است.
- تخممرغ به خوبی مخلوط نشده است.
- مقدار تخممرغ کم است.
- خمیر به خوبی پخته نشده است.
- آب به درجه جوش نرسیده است.
“““html
علت خرد شدن بامیه
نکاتی برای مصرف زولبیا و بامیه
مصرف زولبیا و بامیه هم جنبههای مثبت و منفی دارد. منفیهای این شیرینیها بیشتر از مثبتهای آنها هستند. زولبیا و بامیه باید در بستهبندیهای مجاز از سازمان غذا و دارو به فروش برسند و بر روی این بستهها باید نشان استاندارد وجود داشته باشد، در غیر این صورت بهتر است از آنها استفاده نشود.
یک نکته مثبت زولبیا و بامیه این است که چون قندهای ساده دارند، در لحظات اولیه افطار میتوانند به سرعت قند خون شما را بالا ببرند و به همین خاطر مصرف یک یا دو عدد از آنها در این زمان توصیه میشود.
اما مضرات این شیرینیها خیلی بیشتر است. کالری بالای آنها میتواند باعث افزایش وزن و مشکلات پس از آن شود.
همچنین به دلیل قندهای سادهاش، نه تنها به بیماران دیابتی، بلکه به افراد عادی هم توصیه نمیشود که جز در زمان افطار، از آنها استفاده کنند، چون این قندها به سرعت به چربی تبدیل میشوند.
زولبیا و بامیه در روغن سرخ میشوند و احتمال دارد از روغنهای ناسالم برای تهیه آنها استفاده شود. بنابراین به رغم اینکه چربی بالایی دارند، ممکن است مواد مضری مانند پراکسید و اسیدیته نیز در آنها وجود داشته باشد.
دستور تهیه زولبیا و بامیه آسان و خوشمزه ویژه ماه مبارک رمضان
دستور تهیه بامیه و اصول پخت شربت بامیه خانگی خوشمزه