تپسی کباب – غذایی که باهاش انگشتاتم میخوری (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه تپسی کباب، غذای خوشمزه ترکیه ای
تپسی کباب یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ترکیه است که در سراسر دنیا طرفدار دارد. برای آشنایی با روش تهیه این غذا، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه تپسی کباب
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
بادمجان ۵ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۶ عدد متوسط
پیاز ۲ عدد متوسط
سیر ۳ حبه
فلفل سبز تند ۴ عدد
پیازچه و جعفری ½ پیمانه
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه تپسی کباب
برای درست کردن تپسی کباب، اول بادنجانها را پوست کرده و به صورت ورقهای برش میزنیم. سپس کمی نمک روی آنها میپاشیم تا روغن کمتری بگیرند.
حالا پیازها را با رنده ریز رنده میکنیم و بعد از گرفتن آب اضافی، آنها را در یک کاسه میریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم.
بعد از آن، سیر، جعفری و پیازچه را خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. حالا همه مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز میدهیم تا خوب چسبناک و منسجم شوند.
سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال میگذاریم. در این مدت، پوست گوجهها را گرفته و آنها را ریز خرد میکنیم.
وقتی که مایه کباب استراحت کرد، آن را از یخچال خارج کرده و یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن زیتون یا روغن مایع اضافه میکنیم. حالا مقدار کمی از مایه کباب را به اندازه یک نارنگی برمیداریم.
حالا آن را به شکل بیضی در دست شکل میدهیم و در روغن سرخ میکنیم. به همین ترتیب تمام مایه کباب را سرخ کرده و کنار میگذاریم. سپس بادمجانها را آبکشی کرده و آنها را نیز سرخ میکنیم.
در این مرحله، کبابهای سرخ شده و بادمجانها را در یک ظرف مناسب فر میگذاریم و گوجههای خرد شده را روی آنها میریزیم. بعد فلفلهای سبز را خرد کرده و در بین مواد قرار میدهیم.
فر را از ۱۰ دقیقه قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود، سپس ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار میدهیم تا آب اضافی گوجهها بپزد و کبابها سرخ شوند. در نهایت کباب را به همراه کته سرو میکنیم.