آیا میدانید

خواص سفیدی های چسبیده به پرتقال و نارنگی چیست؟

بهترین آپلیکیشن آشپزی

خواص و تأثیر لایه سفید نارنگی پرتقال بر روی بدن

بسیاری از مردم لایه سفید نارنگی پرتقال و پره‌های سفید آن را به خاطر باورهای نادرست دور می‌اندازند. اما واقعیت این است که هیچ غذایی بدون ویتامین نیست و این قسمت از نارنگی نیز بسیار مغذی است. لایه سفید زیر پوست نارنگی که به عنوان “بخش هدر رفته” در نظر گرفته می‌شود، حاوی ویتامین‌های زیادی است و به هضم غذا کمک می‌کند و معده را تقویت می‌کند.

برای بهره‌وری بهتر از پرتقال، بهتر است پوست زرد آن را جدا کنید و لایه سفید و پره‌های آن را بخورید. زیرا لایه سفید حاوی مواد معدنی زیادی است که می‌تواند اثر اسیدی پرتقال را خنثی کند.

استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشگاه تبریز گفت:

هر چه آب پرتقال سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود، ویتامین ث بیشتری حفظ می‌شود.

جاوید عمارت پرداز از آذربایجان شرقی افزود:

برای استفاده بهتر از مواد غذایی پرتقال، پیشنهاد می‌شود که پوست زرد آن را جدا کرده و پوست سفید و پره‌های داخل آن را مصرف کنید، زیرا در پوست سفید مواد معدنی زیادی وجود دارد که می‌تواند اثر اسید پرتقال را کاهش دهد.

یک لیوان آب پرتقال ۱۲۰ میلی‌گرم ویتامین ث دارد که دو برابر مقدار توصیه شده روزانه است. همچنین حاوی مقداری کلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیک است. هرچند پرتقال طعمی اسیدی دارد، اما موجب ایجاد شرایط قلیایی در بدن می‌شود و برای افرادی که گوشت زیاد مصرف می‌کنند، مفید است.

استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز درباره جوشانده برگ‌های پرتقال گفت:

جوشانده برگ‌های پرتقال برای تسکین ورم‌ها و کاهش درد مفید است.

وی همچنین اشاره کرد که مصرف پوست سفید پرتقال می‌تواند به کاهش کلسترول خون کمک کند: پوست سفید پرتقال و ورقه‌های نازک بین قسمت‌های داخل پرتقال بهترین درمان برای کاهش کلسترول خون به شمار می‌رود.

عمارت پرداز همچنین به مزایای پرتقال در پیشگیری از سرطان اشاره کرد:

مصرف زیاد پرتقال و لایه سفید نارنگی پرتقال نه تنها می‌تواند از سرطان معده پیشگیری کند بلکه در جلوگیری از انواع دیگر سرطان‌ها نیز مؤثر است.

فواید پوست پرتقال چیست؟

کمک به کاهش وزن:

پوست پرتقال و لایه سفید نارنگی آن کالری کمی دارند و غنی از فیبر هستند، که می‌تواند به کاهش وزن کمک کند.

چگونه پوست پرتقال را مصرف کنیم؟

پوست پرتقال معمولاً طعم تلخی دارد و نمی‌توان آن را به تنهایی خورد، اما می‌شود با برخی روش‌ها تلخی آن را کاهش داد. می‌توان آن را با کمی شکر یا عسل شیرین کرده و استفاده کرد.

همچنین می‌توان پوست رنده شده پرتقال را در غذاها یا نوشیدنی‌ها به کار برد. رنده پوست پرتقال می‌تواند در انواع سس‌های سالاد، دم‌کرده‌های گیاهی، قهوه، دسرها و کیک‌ها استفاده شود. همچنین می‌توان از خلال پوست پرتقال در برخی غذاها بهره برد یا مربای پوست پرتقال تهیه و مصرف کرد.

خواص سفیدی های چسبیده به پرتقال و نارنگی چیست؟

همچنین بخوانید:

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا