خورش سماق | دستور تهیه دستور تهیه خورش محبوب گیلانی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه خورش سماق مرحله به مرحله
غذاهای خوشمزه ایرانی که در نقاط مختلف کشور عزیزمان درست میشوند، همیشه برای من جذاب هستند. یکی از این غذاها
خورشت ترشه سماق خوش عطر و طعمی است که در مازندران تهیه میشود و الان میخواهیم بیشتر
در مورد آن صحبت کنیم. پس بیایید با هم به آشپزی بپردازیم.
دستور تهیه خورشت سماق خوشمزه
مواد لازم برای تهیه خورش سماق
- لوبیا قرمز 170 گرم
- روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
- سیر له کرده 5 حبه
- پیاز خرد کرده 2 عدد
- سینه مرغ خرد کرده 3 عدد
- سبزی خرد کرده 500 گرم
- (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله)
- سماق 2 قاشق سوپخوری
- غوره 50 گرم
- آبغوره 60 میلیلیتر (یک چهارم پیمانه)
- نمک به میزان لازم
دستور تهیه خورش سماق
ابتدا با خیساندن و پختن لوبیا شروع کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.
بعد از آن سیر و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد باید مرغ را اضافه کنید و آن را نیز کمی تفت دهید.
حالا به مرغ کمی آب اضافه کنید تا بپزد.
در این حین، سبزیها را در روغن تفت داده و سپس همراه با سماق، غوره، آبغوره و نمک به خورش اضافه کنید. حالا لوبیا
را نیز به خورش بیفزائید و حرارت را ملایم کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.
بعد از پخت، خورش را در ظرف مناسبی سرو کنید و در صورت تمایل، آن را با برنج نوش جان کنید.
نکته: در صورت تمایل میتوانید مقدار غوره و آبغوره را کم یا زیاد کنید.
لذت آشپزی با رضیم:
دستور تهیه خورش قارچ جدید و خوشمزه
خورش ونوشک | دستور اصلی خورش محلی کرمانشاه
خورش تره: دستور تهیه خورش تره گیلانی
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی