رسپی

خورش یخنی | خورش محلی درگز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش یخنی ساده (غذای محلی درگز)

در این مطلب یک غذای سنتی از شهر درگز را برای شما آماده کرده‌ایم. امیدوارم این خورش را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. با رضیم همراه باشید.

دستور تهیه مراحل پخت و آشپزی خورشت یخنی

مواد لازم برای پخت خورش یخنی

  • لوبیا چیتی یا سفید (نیم پز) 1.5 لیوان
  • گوشت قرمز یا مرغ 250 گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • سیب‌زمینی متوسط 1 عدد
  • رب گوجه‌فرنگی به مقدار لازم
  • گوجه‌فرنگی گیلاسی به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به مقدار لازم

دستور تهیه خورش یخنی

  1. پیازها را با کمی روغن سرخ می‌کنیم تا شفاف شوند. سپس گوشت یا مرغ خرد شده را به آنها اضافه کرده و با کمی زردچوبه تفت می‌دهیم. بعد از آن رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم و مجدداً تفت می‌زنیم.
  2. پس از آن لوبیا را اضافه کرده و حدود ۳ لیوان آب جوش به مخلوط اضافه می کنیم تا گوشت و لوبیا به خوبی بپزند.
  3. در نهایت، سیب‌زمینی خرد شده را نیم ساعت قبل از پخت کامل به خورش اضافه کنید و گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی را نیز اضافه کنید. نمک و فلفل را تنظیم کنید تا خورش به خوبی جا بیفتد.
  4. این غذا را با نارنج یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه سرو کنید که طعم بهتری داشته باشد. نوش جان!

سایر نکات جهت تهیه خورش یخنی

  • مقدار گوشت دلخواه است و می‌توانید کمتر یا بیشتر اضافه کنید.
  • اگر لوبیا نیم پز باشد، خورشت زودتر جا می‌افتد و آماده می‌شود.

لذت آشپزی با رضیم :

دستور تهیه خورشت ساک، غذای محلی مازندران

دستور تهیه آش دوغ محلی، یک غذای سنتی و خوشمزه

گردآوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا