دارو های گیاهی

در مورد گوشت حلزون و فواید آن چه می دانید ؟ (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

فواید گوشت حلزون :

گوشت حلزون در قدیم توسط کشاورزان به عنوان آفت شکار می‌شد و از بین می‌رفت. اما با گذشت زمان، متوجه خواص شگفت‌انگیز این موجود شگفت‌انگیز شدند، مانند میزان بالای پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری که برای بدن لازم هستند.

علاوه بر این، عصاره گوشت و لجن حلزون دارای خواص خوبی برای درمان مشکلاتی مثل التهاب چشم، دردهای قاعدگی، خارش، دندان‌درد و غیره است. همچنین برخی از انواع حلزون‌ها به زیبایی پوست نیز کمک می‌کنند.

در حال حاضر در بسیاری از کشورها، استفاده از حلزون برای زیبایی پوست به سرعت در حال گسترش است. آیا شما درباره فواید حلزون چیزهایی می‌دانید؟

حقایق شگفت‌انگیز درباره گوشت حلزون

1. حلزون‌ها حدود 218 میلی‌گرم اسید چرب امگا 3 و 17 میلی‌گرم اسید چرب امگا 6 دارند. انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند که هر فرد باید روزانه 5 تا 10 درصد از کالری خود را از اسیدهای چرب امگا 6 دریافت کند. برای بزرگسالان سالم، نیاز روزانه به امگا 6 حدود 1 تا 3 گرم است.

2. اسیدهای چرب امگا 3 از نوع چربی‌های مفید هستند که بدن نمی‌تواند آن‌ها را بسازد. به این دلیل، امگا 3 به عنوان اسیدی ضروری برای بدن شناخته می‌شود. اسیدهای امگا 3 شامل DHA، EPA و ALA هستند.

3. خواص امگا 3 موجود در گوشت حلزون:

  1. کمک به رشد مغز و حافظه کودکان: امگا 3 به سلامت مغز کمک می‌کند و بر روی رشد غشای سلولی در سیستم عصبی مغز تاثیر مثبت می‌گذارد و همچنین می‌تواند حافظه را تقویت کند.
  2. جلوگیری از بیماری‌های قلبی: امگا 3 برای جلوگیری از بروز بیماری‌های قلبی بسیار مفید است چرا که می‌تواند کمک کند که عروق خونی بهتر کار کنند و خطر فشار خون بالا را کاهش دهد.
  3. کاهش سطح کلسترول: تحقیقات نشان می‌دهند که امگا 3 در ماهی‌ها می‌تواند سطح تری گلیسیرید و کلسترول LDL خون را کاهش دهد. با این حال، باید توجه کرد که حلزون خود دارای کلسترول بالایی است.

4. گوشت حلزون مقدار زیادی پروتئین دارد که برای ساخت عضلات و کاهش چربی‌های بدن مفید است. برای مقایسه، در 100 گرم گوشت گاو 14 گرم پروتئین، در 3 اونس تن ماهی 22 گرم پروتئین و در ماهی قزل‌آلا 19 گرم پروتئین وجود دارد، در حالی که پروتئین موجود در حلزون معادل 16.1 گرم یا 32 درصد است که بیشتر از خیلی از منابع دیگر است، به جز گوشت گوسفند که 27 گرم در 100 گرم می‌باشد.

5. حلزون شامل ویتامین‌های A، E، B1، B3، B6 و B12 است. ویتامین A برای سلامت چشم مفید است و ویتامین E نیز به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می‌کند. همچنین ویتامین‌های B1، B3، B6 و B12 برای کنترل و جلوگیری از دیابت ضروری هستند.

6. حلزون علاوه بر ویتامین‌های اصلی، دارای ویتامین‌های A، E، نیاسین و فولات نیز است. ویتامین A برای چشم‌ها مفید و ویتامین E برای بازسازی سلول‌ها و مراقبت از پوست اهمیت دارد. نیاسین در متابولیسم کربوهیدرات‌ها و تولید انرژی نقش دارد و فولات برای زنان باردار مناسب است.

7. حلزون، علاوه بر ویتامین E، موکوس دارد که می‌تواند برای درمان جوش‌های التهابی به کار رود. در کشورهای پیشرفته، مکان‌هایی با فناوری‌های پیشرفته برای پرورش حلزون وجود دارد که برای تولید محصولات زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین لجن حلزون می‌تواند به بازسازی پوست و کاهش چین و چروک‌ها کمک کند.

8. حلزون حاوی کولین است. کولین از گروه ویتامین‌های محلول در آب به حساب می‌آید و نقش بسیار مهمی در ترکیب غشای سلولی، انتقال پیام‌های عصبی و فرآیندهای حیاتی بدن دارد.

کبد می‌تواند کولین تولید کند، اما بدن به مقدار بیشتری نیاز دارد. بنابراین باید از طریق غذا تأمین شود. مقدار توصیه شده کولین برای مردان 550 میلی‌گرم و برای زنان 425 میلی‌گرم است. کولین برای جنین و رشد آن بسیار مهم است. و حلزون شامل 65 میلی‌گرم کولین است.

9. حلزون منبع خوبی از آهن است (حدود 3.5 میلی‌گرم یا 19 درصد). آهن برای زنده ماندن بسیار حیاتی است و به حمل اکسیژن به بافت‌های بدن کمک می‌کند. برای این کار، آهن به مواد دیگری مانند پروتئین نیاز دارد.

10. حلزون شامل سطح بالای منیزیم است. منیزیم نقش مهمی در بدن دارد و در بیش از 325 واکنش شیمیایی در بدن شرکت دارد.

در مورد گوشت حلزون و فواید آن چه می دانید ؟ (2 نکته مهم)

آنزیم‌ها برای کارهای مختلف در بدن مورد نیاز هستند. این کارها شامل ساخت چربی‌ها، پروتئین‌ها و اسیدهای نوکلئیک، فعالیت‌های عصبی، انقباض و آرامش عضلات، کار قلب و متابولیسم استخوان می‌شود.

11. حلزون مقدار زیادی فسفر دارد. فسفر به عنوان منبع انرژی برای متابولیسم چربی‌ها و نشاسته‌ها عمل می‌کند و به تقویت دندان‌ها و لثه‌ها کمک می‌کند. همچنین در ساخت DNA و جذب کلسیم نقش دارد.

12. حلزون دارای مقدار بالایی از سلنیوم است که به پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سرطان کمک می‌کند. سلنیوم با ویتامین E همکاری می‌کند و این دو به هم نیاز دارند و در واقع مکمل یکدیگر هستند. آنها هر دو آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند که از پیری و سخت شدن بافت‌ها جلوگیری می‌کنند.

سلنیوم یک ماده معدنی ضروری برای بدن است و در سلول‌های بدن، به ویژه در کلیه‌ها، کبد و پانکراس یافت می‌شود. در مردان، نیمی از سلنیوم بدن در بیضه‌ها و بخشی دیگر در غده پروستات قرار دارد.

موارد احتیاط در مورد خوردن حلزون

حلزون کالری پایینی دارد و فیبر ندارد.

حلزون همچنین کلسترول بالایی دارد. بنابراین نباید انتظار داشته باشید که از حلزون برای دریافت امگا 3 و امگا 6 استفاده کنید، زیرا این مواد نمی‌توانند خطرات ناشی از کلسترول بالای حلزون را جبران کنند. پس اگر به دنبال کاهش کلسترول خود هستید، بهتر است از خوردن حلزون پرهیز کنید.

divider

بیشتر بخوانید:

کاربر گرامی، اگر نظر و پیشنهادی در این زمینه دارید، لطفا نظرات خود را در زیر این صفحه با ما و دیگر کاربران مجله رضیم به اشتراک بگذارید.

ترجمه و گردآوری توسط مجله رضیم

معصومه راهی

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا