رسپی

دستور تهیه آبگوشت گردو و به (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه آبگوشت گردو و به

فصل پاییز نزدیک است و با شروع سرما، پیشنهاد می‌شود که از آبگوشت‌های محلی غافل نشوید. گردو و به در این فصل به خوبی پیدا می‌شوند.

به یکی از میوه‌های خوشمزه است که می‌توان از آن به خوبی بهره برد. علاوه بر تهیه مربا، می‌توان با به خورش و آبگوشت نیز درست کرد. باید بدانید که طعم آبگوشت تهیه شده با میوه به، با سایر غذاها متفاوت است و کمی شیرین و ملس است.

با این حال، می‌توانید با اضافه کردن برخی مواد دیگر، طعم آن را به دلخواه خود تغییر دهید. آبگوشت با نام‌های دیگری مانند شوربا، دیزی و پیتی نیز شناخته می‌شود و یکی از غذاهای سنتی ایران است. پخت آبگوشت زمان‌بر است و به همین دلیل، در جوامع شهری و روستایی محبوب است و بخشی از میراث ایرانی به شمار می‌رود.

دستور تهیه آبگوشت به و گردو اراکی

آبگوشت تنها برای سفره‌های خانواده‌های ایرانی اهمیت ندارد، بلکه این غذا بخشی از آداب و رسوم ایرانیان نیز هست. در گذشته، آبگوشت در ظرفی به نام دیزی تهیه می‌شد. دیزی ظرفی است که برای پخت آبگوشت استفاده می‌شود. اگرچه امروزه از انواع دیگ و قابلمه برای پخت آبگوشت استفاده می‌شود، اما هنوز هم بسیاری از افراد آبگوشت واقعی را آن دسته‌ای می‌دانند که در دیزی پخته شده است.

پخت آبگوشت در دیزی اهمیت دارد زیرا با این ظرف، مواد به آرامی و در مدت زمان طولانی پخته می‌شوند و همین باعث می‌شود غذا عطر و طعم خاصی پیدا کند و جا بیفتد. انواع مختلف آبگوشت شامل: آبگوشت به، آبگوشت زابلی (قاتق)، آبگوشت بوقلمون و آبگوشت لیمو عمانی است.

مواد لازم :

پیاز کوچک: 1 عدد
به متوسط: 1 عدد
گوشت ماهیچه آبگوشتی: 500 گرم
لوبیا سفید: 3 پیمانه
مغز گردوی کوبیده: 5 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: به مقدار لازم

دستور تهیه آبگوشت گردو و به

مراحل پخت :

گام 1: ابتدا پیاز را به چهار قسمت تقسیم کنید.

گام 2: گوشت با استخوان را به همراه پیاز، حبوبات و مقداری آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.
گام 3: بعد از 2 ساعت، زردچوبه، فلفل، رب گوجه فرنگی و گردو را اضافه کنید.
گام 4: در آخر به را با پوست خرد کرده و به آبگوشت اضافه کنید.

دستور تهیه آبگوشت گردو و به

گام 5: نمک را بعد از نرم شدن گوشت اضافه کنید.
گام 6: ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد خوب مخلوط شوند و غذا جا بیفتد. این مرحله حدود 3 الی 4 ساعت زمان می‌برد.
گام 7: زمانی که همه مواد پخته شدند، غذا آماده سرو است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه آبگوشت گردو و به (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا