رسپی

دستور تهیه آش سماق غذای سنتی و محبوب اصفهان (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه آش سماق

دستور تهیه آش سماق موضوعی که امروز درباره‌اش صحبت می‌کنیم. این غذا را می‌توان با آرد برنج یا برنج نیم‌دانه درست کرد. این آش به خاطر داشتن گوشت چرخ کرده و سبزیجات، خواص زیادی برای سلامتی دارد و در فصل‌های پاییز و زمستان برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید است.

چگونه آش سماق درست کنیم؟

دستور تهیه آش سماق اصفهان

مواد لازم برای تهیه آش سماق:

  • آرد برنج یا برنج خرد شده ۲۰۰ گرم
  • سماق خشک نیم پیمانه
  • گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
  • سبزی (شامل تره، جعفری، ترخون، گشنیز و کمی نعناع) یک کیلو
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • روغن به مقدار لازم

دستور تهیه آش سماق:

برای تهیه آش سماق باید به این نکته توجه کنید که اگر این آش را با آرد درست کنید، خیلی زود پخته می‌شود. اما اگر از برنج خرد شده استفاده کنید، ابتدا باید برنج را بپزید. وقتی برنج پخته شد، سبزی‌هایی که قبلاً شسته و خرد کرده‌اید را به آن اضافه کنید.

هر چه سبزی‌ها ریزتر باشند، آش خوشمزه‌تر خواهد شد. حالا گوشت را با نمک و فلفل خوب مخلوط کرده و به اندازه گردو کوفته‌هایی درست کنید. سپس این کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید و بعد داخل آش بریزید.

وقتی کوفته‌ها پخته شد، سماق را تمیز کرده و بشویید و در آب بخیسانید. سماق باید حدود یک ساعت در آب بماند. سپس آن را از صافی عبور دهید و فشار دهید تا آب قرمز و خوش رنگ آن را بگیرید.

در این مرحله از دستور تهیه آش سماق، آب سماق را به آش اضافه کنید و پیاز را خرد کرده و سرخ کنید و مقداری از آن را به آش اضافه کنید و مقداری هم برای تزئین نگه دارید.

آش را در ظرف بکشید و روی آن را با نعناع و پیاز داغ تزیین کنید. توجه داشته باشید که اگر این آش را در ظرف آلومینیومی یا لعابی بپزید، بسیار خوش رنگ می‌شود.

دستور تهیه آش ماش و قمری آسان و خوشمزه | رضیم

دستور تهیه گوشت و لوبیای اصفهانی غذای سنتی و لذیذ نصف جهان | رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه آش سماق غذای سنتی و محبوب اصفهان (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا