رسپی

دستور تهیه آش گوجه فرنگی متفاوت و خوشمزه مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه آش گوجه خوشمزه و خوش طعم

آش گوجه فرنگی یکی از آش های خوشمزه و رنگارنگ تبریز است.

تفاوت اصلی آش گوجه با آش آبغوره تنها در مقدار گوجه فرنگی استفاده شده در آن است.

برای تهیه این آش از لوبیا چیتی یا چشم‌بلبلی، بلغور، برنج، پیاز سرخ شده، گوجه فرنگی زیاد، تره و جعفری استفاده می‌شود.

برای طعم‌دار کردن آن از غوره یا آبغوره استفاده می‌شود. با مجله رضیم همراه باشید.

آش گوجه تبریز خوشمزه و مغذی

مواد لازم برای تهیه آش گوجه فرنگی

  • سبزی شامل تره و جعفری به میزان مساوی: نیم کیلو
  • برنج آش (نیم دانه): یک فنجان
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • گوجه فرنگی: ۵ عدد
  • رب گوجه فرنگی: دو تا سه قاشق غذاخوری
  • لوبیا چشم‌بلبلی: نصف فنجان (اگر پخته باشد یک فنجان)
  • آبغوره: نصف فنجان تا یک فنجان (اگر ترشی کم باشد یک فنجان، اگر ترش باشد نیم فنجان اضافه کنید).
  • نعنا: حدوداً یک تا دو قاشق غذاخوری
  • قرص عصاره مرغ: یک عدد
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه آش گوجه با طعم عالی

  1. لوبیا را حداقل ۶ ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن کاهش یابد.
  2. سپس در قابلمه‌ای آبپز کنید و آبکش کنید.
  3. پیاز را ریز خرد کرده و در قابلمه با مقداری روغن تفت دهید تا کمی سبک شود، اما زیاد سرخ نکنید. سپس سبزی، برنج (شسته شده) و یک پارچ آب را اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد.
  4. قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گهگاهی آش را هم بزنید.
  5. بعد از جوش آمدن مواد، قرص عصاره مرغ را اضافه کرده و هم بزنید. اگر نیاز به نمک داشت، به مقدار کمی اضافه کنید (چون رب کمی نمک دارد).
  6. زمانی که مواد نیم پز شد، گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کرده و هم بزنید. گوجه‌ها کمی کف می‌کنند، اما این کف بعداً حل می‌شود.
  7. زمانی که برنج پخت و سبزی نرم شد و آش شروع به جا افتادن کرد، رب را در مقداری آب حل کرده و به آش اضافه کنید تا خوب جا بیفتد. سپس فلفل را اضافه کنید.
  8. اگر آب آش کم بود، کمی آب اضافه کنید.
  9. در انتها لوبیای آب پز و آبغوره را اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند.
  10. در نهایت نعنا را اضافه کرده و به مدت کوتاهی هم بزنید.
  11. آش آماده سرو است. این آش با نان سنگک و آبغوره اضافی بسیار لذیذ است.

مجموعه‌ای از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا