رسپی

دستور تهیه اسلایس آلبالو ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم اسلایس آلبالو

آرد ۲ لیوان
شکر ½ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
مارمالاد آلبالو به مقدار کافی

دستور تهیه اسلایس آلبالو

برای درست کردن اسلایس آلبالو خوشمزه، اول از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسند. سپس کره نرم را در یک کاسه مناسب بگذارید.
حالا شکر و وانیل را به کره اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا مخلوط شما کرم رنگ و خامه‌ای شود. بعد از این زمان، تخم‌مرغ را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید.

در حین هم زدن، چند بار اطراف کاسه را پاک کنید تا بوی تخم مرغ از بین برود. سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کنید و ۳ بار الک کنید، بعد کم‌کم به کاسه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست بیاید.
حالا یک سوم از خمیر را جدا کرده و به شکل استوانه‌ای درآورید. این خمیر را در نایلون بپیچید و ۱ تا ۲ ساعت در فریزر بگذارید.
خمیر باقی‌مانده را هم در نایلون دیگری گذاشته و در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. بعد از این که خمیر استراحت کرد، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

عکس اسلایس آلبالو

در این مرحله، قالب مورد نظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و در قالب قرار دهید. خمیر را با وردنه صاف کنید.
حالا مقدار کمی مارمالاد آلبالو را به صورت یکنواخت روی خمیر بریزید. سپس خمیر از فریزر را با رنده بزرگ روی مارمالاد بریزید.

حالا قالب را در وسط فر قرار دهید و بگذارید اسلایس آلبالو به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بماند تا خوب پخته شود. بعد از این زمان، برای اینکه روی اسلایس خوش‌رنگ‌تر شود، گریل را روشن کنید و ۳ دقیقه دیگر بگذارید تا طلایی شود.
بعد از این که روی اسلایس خوب رنگ گرفت، قالب را از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا کاملاً خنک شود. وقتی اسلایس خنک شد، آن را به اندازه دلخواه برش بزنید. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا