دستور تهیه اسلایس مکرون گردویی (مرحله به مرحله)

دستور تهیه اسلایس مکرون گردویی
شیرینی مکرون گردویی یک شیرینی خوشمزه و معروف است که در این دستور به شکل اسلایس شده تهیه و سرو میشود. برای آشنایی با این دستور آمادهسازی خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- کره: ۱۱۰ گرم
- آرد: ۱۹۰ گرم (حدود ۱ و ۱/۵ لیوان دستهدار فرانسوی)
- بکینگ پودر: به مقدار نیاز
- تخم مرغ: ۲ عدد
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- شیر ولرم: ۷ قاشق سوپخوری
- شکر دانه ریز: ۹۰ گرم (حدود ۷ قاشق غذاخوری سرپر)
دستور تهیه:
کره نرمشده را با همزن بزنید تا یکدست و حجیم شود.
شکر و وانیل را اضافه کنید و با همزن روی دور تند به مدت ۴ دقیقه مخلوط کنید تا سبکتر شود.
تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و در سه مرحله به همراه شیر ولرم به مایع اضافه کنید و با مفتول در یک جهت هم بزنید. یعنی اول مقداری شیر و بعد مقداری آرد اضافه کنید و مخلوط کنید.
کف قالب ۲۰ در ۳۰ را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
مایه را داخل قالب بریزید و با لیسک سطح را صاف کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
در این مدت که کیک در فر است، مایه روی اسلایس را درست کنید.
مواد لایه رویه شیرینی مکرون:
- تخم مرغ: ۲ عدد
- شکر قهوهای: ۱۰۰ گرم
- پودر نارگیل چرب: ۷۰ گرم (حدود ۱ لیوان دستهدار)
- آرد: ۱۵ گرم (حدود ۱ قاشق غذاخوری سرپر)
- گردو آسیاب شده: ۶۰ گرم (حدود نصف لیوان دستهدار فرانسوی)
- وانیل: به مقدار نیاز
دستور تهیه:
تخم مرغ و وانیل را با همزن روی دور تند بزنید تا پفکی و نرم شود.
شکر قهوهای یا سفید را به آرامی به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا حالت پفکی باقی بماند.
آرد را با همزن روی دور کند مخلوط کنید و همزن را کنار بگذارید.
گردو و نارگیل را اضافه کنید و با مفتول هم بزنید.
بعد از ۲۰ دقیقه، قالب را از فر بیرون آورید و سریع مواد را روی لایه زیرین ریخته و صاف کنید. سپس به مدت ۳۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا رویه سفت و قهوهای شود.
بعد از خارج کردن از فر و کمی سرد شدن، با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
سپس روی اسلایس را با شربت تهیهشده از مخلوط ۲ قاشق عسل و ۲ قاشق آب جوش مرطوب کنید و با شکلات تزیین کنید.
همچنین میتوانید این شیرینی را به صورت ساده سرو کنید.
منبع: رز کیک