رسپی

دستور تهیه اشکنه ماست خانگی ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه اشکنه ماست خانگی ساده و خوشمزه

اشکنه ماست و تخم‌مرغ یک غذای آسان و ساده است که آماده‌سازی آن زمان زیادی نمی‌برد. اگر از خوردن گوشت خسته شده‌اید، یا اگر وقت کافی برای پخت غذا ندارید، یا اینکه همیشه در یخچال را باز می‌کنید و نمی‌دانید چه غذایی بپزید، اشکنه ماست گزینه خوبی برای شماست.

مواد لازم برای تهیه اشکنه ماست خانگی

ماست هم‌زده ۳ پیمانه
تخم‌مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
مغز گردو ۱/۲ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری
نعنا داغ ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه اشکنه ماست با گردو و تخم‌مرغ

اشکنه یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در گذشته مصرف زیادی داشته است.

مرحله اول: تفت دادن پیاز و سیر

ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به همراه کمی زردچوبه و روغن در قابلمه تفت دهید تا نرم شود. سپس سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله دوم: افزودن گردو

حالا گردوها را کمی بکوبید تا نه خیلی ریز و نه خیلی درشت شوند. سپس آن‌ها را به پیاز و سیر اضافه کنید و هم بزنید تا عطر گردوها هم آزاد شود. بعد از آن، دو لیوان آب و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاید.

دستور تهیه اشکنه ماست خانگی

مرحله سوم: افزودن تخم‌مرغ

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس وقتی آب در قابلمه به جوش آمد، تخم‌مرغ‌ها را به آرامی افزوده و مدام هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها بپزند.

مرحله چهارم: تهیه اشکنه ماست

دستور تهیه اشکنه ماست خانگی ساده و خوشمزه (مرحله به مرحله)

ماست را هم زده و نعنا داغی که از قبل آماده کرده‌اید را به آن اضافه کنید. سپس وقتی تخم‌مرغ پخته شد، ماست را به آرامی اضافه کنید و سریع هم بزنید. قبل از اینکه به جوش بیفتد و حباب بزند، از روی حرارت بردارید و با نعنا داغ تزئین کنید. این غذا را می‌توانید با نان خشک میل کنید. نوش جان!

دستور تهیه اشکنه ماست خانگی

نکات کلیدی در تهیه اشکنه ماست خوشمزه

برای خوشمزه‌تر شدن اشکنه می‌توانید از آب قلم استفاده کنید. اگر ندارید، از استاک گوشت استفاده کنید، اما در ریختن نمک احتیاط کنید چون استاک‌ها معمولاً نمک دارند.
ماست هم‌زده نباید زیادی رقیق باشد.
گردو قابل حذف است و می‌توانید به‌جای آن ۳ قاشق غذاخوری آرد استفاده کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا