رسپی

دستور تهیه املت لوبیا سبز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه املت لوبیا سبز

املت لوبیا سبز که به نام املت رودباری هم شناخته می‌شود، یک نوع املت است که می‌توانید در صبحانه یا شام از آن استفاده کنید. مواد اصلی این املت شامل گوجه و لوبیا سبز است. لوبیا سبز به صورت بخارپز یا پخته شده، برای قلب و دیگر اندام‌ها مانند کلیه بسیار مفید است. همچنین، این نوع لوبیا به کاهش کلسترول خون کمک می‌کند و بنابراین خطر حمله قلبی را کم می‌کند.

لوبیا سبز متعلق به خانواده باقلاییان است و انرژی خیلی کمی دارد و فاقد چربی‌های مضر است. این لوبیا منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و مواد مغذی است. به نسبت لوبیاهای خشک، لوبیا سبز کالری بسیار کمی دارد؛ به طوری که در هر ۱۰۰ گرم از آن تنها ۳۰ کالری وجود دارد، در حالی که ۱۰۰ گرم لوبیا سفید و خشک حدود ۳۴۰ کالری و لوبیا چشم بلبلی حدود ۱۳۰ کالری دارد.

جالب است که لوبیا سبز و دیگر انواع لوبیا شامل حبوبات می‌شوند و جزو سبزیجات محسوب نمی‌شوند، زیرا سبزیجات به گیاهان یک‌ساله اطلاق می‌شود. امروز می‌خواهیم طرز تهیه املت لوبیا سبز را به شما آموزش دهیم، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه املت لوبیا سبز

تخم مرغ ۳ عدد
گوجه ۳ عدد
لوبیا سبز به مقدار دلخواه
پیاز ۱ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

دستور تهیه املت لوبیا سبز مرحله به مرحله

مرحله اول: آماده کردن مواد لازم
پیاز را پوست کنده و با چاقو ریز خرد کنید. گوجه را نیز می‌توانید رنده کنید یا با چاقو ریز خرد کنید که به سلیقه شما بستگی دارد. سر و ته لوبیا سبز را بزنید و بعد به اندازه دلخواه خرد کنید، بپزید و سپس داخل آبکش بریزید. اگر لوبیا خیلی نازک و ریز است، می‌توانید آن را به صورت درسته داخل املت قرار دهید.

مرحله دوم: تفت دادن و اضافه کردن مواد
در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن کمی داغ شود. سپس پیازها را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی سرخ شوند. گوجه را هم اضافه کرده و هم بزنید تا آب آن گرفته شود. سپس لوبیا سبز خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید تا کمی سرخ شود.

حالا نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا آب آن بخار شود. بعد از آن، تخم مرغ‌ها را از یخچال بیرون آورده و آنها را شکسته و به مخلوط اضافه کنید. کمی هم بزنید تا کمی سفت و آماده شود. وقتی آماده شد، شعله را خاموش کرده و املت لوبیا سبز شما آماده است. می‌توانید این املت را با نان نوش جان کنید.

فوت و فن های تهیه املت لوبیا سبز

فوت و فن های تهیه املت لوبیا سبز

می‌توانید به جای ریز کردن یا رنده کردن گوجه، آن را پوره کنید.
به جای روغن معمولی، از روغن زیتون استفاده کنید که هم سالم‌تر است و هم طعم بهتری به املت می‌دهد.
برای طعم بهتر، یک حبه سیر را رنده کرده و به املت اضافه کنید.
می‌توانید از پودر پاپریکا هم برای طعم‌دار کردن استفاده کنید.
در تهیه این املت همچنین می‌توانید از قارچ و فلفل دلمه‌ای استفاده کنید اگر تمایل دارید.
به جای روغن سرخ کردنی می‌توانید از روغن زیتون استفاده کنید، که گزینه سالم‌تری است.

منبع : آشمزی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا