رسپی

دستور تهیه املت پیاز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه املت پیاز

املت یکی از غذاهای محبوب است که حتی آقایان هم به راحتی آن را می‌شناسند. این غذا می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی به حساب آید زیرا تخم مرغ‌هایش می‌تواند به خوبی فرد را سیر کند و خواص زیادی دارد. اگرچه تهیه این املت آسان است، اما چند نکته مهم وجود دارد که باید رعایت کنید.

املت پیاز با ساده‌ترین مواد اولیه درست می‌شود. برخلاف برخی خوراک‌ها که دستور تهیه پیچیده‌ای دارند، املت پیاز به سادگی تهیه می‌شود. تخم مرغ‌هایی که در این غذا استفاده می‌شوند ممکن است بوی نامطبوعی داشته باشند که بعد از استفاده از ظروف بواسطه آن بوجود می‌آید.

برای حل این مشکل، باید توجه کنید که هنگامی که تخم مرغ را هم می‌زنید، آنقدر هم بزنید که کف کند تا بوی بدی ندهد. در حین هم زدن، نمک و فلفل نیز به آن اضافه کنید. بسیاری از شیرینی‌پزها نیز این روش را برای تهیه کیک‌ها و شیرینی‌ها به کار می‌برند به همین دلیل آنها بوی بدی نمی‌دهند.

اگر در املت از گوجه فرنگی استفاده می‌کنید، بهتر است پوست آن را قبل از پخت جدا کنید تا رنگ املت زیباتر شود و خوردن آن هم آسان‌تر باشد. همچنین، نوع روغنی که استفاده می‌کنید اهمیت بسیاری دارد. اگر روغن کمتری بریزید، املت خشک و بی‌طعم می‌شود، بنابراین در اضافه کردن روغن دقت کنید تا املتی خوشمزه درست کنید.

دستور تهیه کامل املت پیاز

برای بهتر شدن طعم املت، می‌توانید از سبزی‌های معطر استفاده کنید، اما در این کار زیاده‌روی نکنید. انواع دیگر املت‌ها شامل املت چینی، املت گوجه فرنگی، املت کبابی و املت ویژه هستند.

مواد لازم :

روغن زیتون : 2 قاشق سوپخوری
پیاز (خلال‌شده) : 4 عدد بزرگ
سیر (خرد شده): یک قاشق سوپخوری
پونه (خرد شده): 2 قاشق سوپخوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
آب : 2 قاشق سوپخوری
تخم‌مرغ : 10 عدد
پنیر پارمزان : 3 قاشق سوپخوری
جعفری (خردشده): 2 قاشق سوپخوری

مراحل پخت :

گام 1: پیازها را به خوبی خرد کنید و در تابه بریزید.
گام 2: سپس سیر و پونه خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت دهید.

گام 3: وقتی پیازها طلایی شدند، آب و نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید و بگذارید بخارپز شوند.
گام 4: تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف دیگر بشکنید و خوب مخلوط کنید.

دستور تهیه کامل دستور تهیه املت پیاز

گام 5: به تخم‌مرغ‌ها پنیر پارمزان، جعفری و نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید.
گام 6: این مخلوط را به ظرف پیازها اضافه کنید و بگذارید تا تخم‌مرغ‌ها کاملاً بسته شوند.
گام 7: این کار تنها حداقل ۲ دقیقه زمان نیاز دارد و بعد از آن املت شما حاضر است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دستور تهیه املت پیاز (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا