دستور تهیه باقلوا بورما ترکیه ای با خمیر یوفکا (بروما باکلاوا) (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه باقلوا بورما ترکیهای با خمیر یوفکا (بروما باکلاوا)
باقلوا بورما ترکیهای یا بروما باکلاوا یکی از خوشمزهترین انواع باقلوا است که اگر آن را درست کنید، دیگر هرگز از بیرون باقلوا نمیخرید.
مواد لازم برای تهیه بروما باکلاوا (باقلوا بورما یا رولی)
1 پاکت یوفکای مخصوص باقلوا (15 عدد، اندازه یوفکای ترکیه بزرگ است)
1 لیوان پسته یا گردو خرد شده
150 گرم کره
یک چهارم لیوان روغن مایع
برای شربت:
3 و نیم لیوان شکر
3 و نیم لیوان آب
1 برش لیمو
(اندازه لیوان 200 میلی، با لیوان دستهدار 3 لیوان)
دستور تهیه باقلوا بورما ترکیهای با خمیر یوفکا (بروما باکلاوا)
برای شروع، ابتدا شربت را درست کنید. برای تهیه شربت، آب، شکر و لیمو را در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، زمان را اندازه بگیرید و 16 دقیقه با حرارت کم بجوشانید. سپس بگذارید کنار تا کمی خنک شود.
کره را ذوب کنید و روغن مایع را به آن اضافه کنید. کف روی روغن را بردارید.
خمیر باقلوا را روی میز باز کرده و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
برای جلوگیری از خشک شدن، روی یوفکاها را با یک پارچه بپوشانید. یک عدد یوفکا را بر روی میز قرار دهید، کمی روغن روی آن بریزید و از یک وردنه باریک برای نازک کردن یوفکا استفاده کنید. مقداری از یوفکا را تا کنید و روی آن پسته یا گردوی خرد شده بپاشید و با وردنه، یوفکا را رول کنید. از دو طرف یوفکا را به سمت وسط فشار دهید.
سپس وردنه را از داخل یوفکا خارج کنید. این کار را برای تمام یوفکاها انجام دهید و آنها را در سینی فر بچینید.
روغن باقیمانده را روی باقلواها بریزید و در فر با دمای 180 درجه که از قبل گرم شده، قرار دهید تا زمانی که زیر و روی باقلوا سرخ شود. این زمان حدود 40 دقیقه است، اما ممکن است بسته به دما و نوع فر شما متفاوت باشد.
بعد از خارج کردن از فر، بلافاصله شربت ولرم را روی باقلواهای گرم بریزید و اجازه دهید شربت جذب شود. میتوانید با پودر پسته آنها را تزیین کنید. نوش جان!
نکات مهم و فوتفنهای تهیه باقلوا بورما ترکیهای
باقلوا را میتوان با یوفکای آماده یا خمیر خانگی درست کرد.
خمیر باقلوا باید خیلی نازک و لطیف باشد، بنابراین هنگام جابجایی مراقب باشید که پاره نشود.
خمیر باقلوا به دلیل لطافتش سریعاً خشک میشود، بنابراین در طول کار روی خمیرها را با یک پارچه مرطوب بپوشانید تا خشک نشوند. (حتی روی رولها نیز تا پایان کار باید به همین صورت بپوشانید.)
برای انسجام رولها، تا نیمه مغز بریزید، اما برای جبران این مسئله، مقدار مغز را بیشتر کنید.
دقت کنید که هنگام اضافه کردن شربت به باقلوا، شربت حتما باید ولرم و باقلوا داغ باشد. اگر هر دو سرد باشند، شربت جذب نمیشود و اگر هر دو داغ باشند، باقلوا خمیر خواهد شد.